NOEL-S3 Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 (edited) Ότι ήταν. Μπλε σκούρο με πέρλα. Για να μην έχει διάφορες με το εσωτερικο Μπλε περλα (σαν την δικια μου την αποχρωση) ρε Βασιλη, να φανουν και ολα τα φουσκωματα του αυτοκινητου (μην το χαντακωνεις με το χρωμα, δεν του αξιζει να το χαντακωνεις) Edited October 5, 2016 by NOEL-S3 1
Dikonou Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 Όταν λέμε ότι το αμάξι όλο είναι σφυρηλατο δεν με καταλαβαίνουν. .. Τι λε ρε φίλε! Πολυ στοκαρισμα λεμε!
A80Avant Posted October 5, 2016 Author Posted October 5, 2016 Θα φύγει το περισσότερο. Αλλά είπαμε σφυριλατο 1
A80Avant Posted October 10, 2016 Author Posted October 10, 2016 Καλά πάμε... Θα μείνει έτσι για λίγες μέρες να στρώσει και μετά θα αρχίσει το βαψιμο 4
Dimitris_Kon Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Μην κανεις καμία παπαρια (που δεν θα κανεις αλλα λέμε τωρα)... Δημήτρης
A80Avant Posted October 11, 2016 Author Posted October 11, 2016 Να το βάψω κίτρινο εννοείς? Χαχα Όσο για το ματ πέρασε η μόδα.
GTaros Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Dolphin Grey!!!! ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ... 1
A80Avant Posted October 13, 2016 Author Posted October 13, 2016 Αύριο θα πάω να δω πάλι. Θα το πέρναγαν ίσως κιαλλο αστάρι για να πέσει η βαφή από βδομαδα
A80Avant Posted October 14, 2016 Author Posted October 14, 2016 Δεν πρόλαβα να πάω σήμερα. Είχα δουλειά. Αλλά έμαθα ότι θα έβγαζαν το εμπρός τζάμι για να πάει για βαψιμο. Άρα μάλλον από δευτερα πέφτει το πινελο
GTaros Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 Τέλειο!!!!! Με γειες και μακριά από τα κακά βλέμματα και γλώσσες!!!!!
A80Avant Posted October 18, 2016 Author Posted October 18, 2016 Με ένα 400αρι μπορώ να κάνω και ένα επαγγελματικό γυαλισμα για να γίνει καθρέφτης το βερνίκι. Να το κάνω?
nasosGT Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 το γυαλισμα θα το κανει λαγνα λατινα και ο,τι ηθελε προκυψει? αν ναι τοτε ναι αλλιως πολλα δεν ειναι?
GTaros Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 Δεν αξίζει τώρα. Τι καλύτερο από ένα φρεσκοβαμμενο αμάξι. Με ένα καλό πλύσιμο θα σαι ΟΚ!!!
A80Avant Posted October 18, 2016 Author Posted October 18, 2016 Τα βερνίκια όταν πέφτουν πάνω πρέπει να κάτσουν για 4 με 6 εβδομάδες αλλά ποτέ δεν είναι λείο το αμάξι 100%. Θέλει ένα καλό 'τακαρισμα' όπως μου είπε ο τύπος αν θέλεις να το κρατήσεις! Χαχα Εγώ δηλαδή πιο πολύ το ρώτησα πάρα ο άνθρωπος. Θα το σκεφτώ. Δεν μιλάμε για ένα απλό γυαλισμα. Είναι τέτοιο που κάνουν στα hand made cars ή τα πολύ ακριβά για να γίνει το βερνίκι καθρεφτης
Dimitris_Kon Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 Πολλά ρε μπιλ για φρεσκοβαμμένο αυτοκίνητο. Αυτό το κάνουν σε αυτοκίνητα με ταλαιπωρημένο χρώμα συνήθως. Αλλά βλέπω ξύνεσαι... Δημήτρης 1
A80Avant Posted October 19, 2016 Author Posted October 19, 2016 (edited) Μια φαγούρα την εχω Η αλήθεια είναι ότι σε όλα τα αμάξια τα βερνίκια κάνουν μια οψη σαν πορτοκαλι. Έτσι γίνεται ένα buff μετά αν θέλεις να είναι τέλειο. Αλλά ένας φίλος φανοποιος από αγγλια μου είπε ότι αν το κάνω να περιμένω να σκληρινουν τα βερνίκια πρωτα Edited October 19, 2016 by A80Avant
Kavouras Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 Μια φαγούρα την εχω Η αλήθεια είναι ότι σε όλα τα αμάξια τα βερνίκια κάνουν μια οψη σαν πορτοκαλι. Έτσι γίνεται ένα buff μετά αν θέλεις να είναι τέλειο. Αλλά ένας φίλος φανοποιος από αγγλια μου είπε ότι αν το κάνω να περιμένω να σκληρινουν τα βερνίκια πρωτα Συμφωνώ στο 100%. Οφείλεις να περιμένεις γιατί τώρα που το έβαψες, δεν έχει στερεοποιηθεί στο 100% ούτε το βερνίκι ούτε το χρώμα. Όχι ότι θα ξεβάψει ότι είναι σα νερό, αλλά όταν θα το πατήσει "άλλος" με τη βούρτσα γυαλίσματος, θα αυξήσει και τη θερμοκρασία τοπικά και θα σου "φάει" περισσότερο βερνίκι από ό,τι θα "έπρεπε" ή θα περίμενες. Οπτικά, δε θα καταλάβεις κάτι άμεσα, αλλά αν σε γρατζουνίσουν με κάποια τσάντα (καταλάθος), θα ανακαλύψεις (εκ των υστέρων) ότι το βερνίκι που έχει μείνει πάνω στο αμάξι θα είναι σε πάχος μεμβράνης και όχι σε πάχος "βαφής" (top coating υλικού για την ακρίβεια). Άλλωστε δεν είναι ούτε καθημερινό αμάξι σου (αν έχω καταλάβει καλά), ούτε έρχεται κάποια έκθεση αυτοκινήτου που θα το βάλεις "έκθεμα", ούτε βιάζεσαι να το πάρεις ταξίδι και θα γυρίσει "πίσω" στο γκαράζ μετά από 1-2 βδομάδες, οπότε σε πιέζει ο χρόνος. Γνώμη μου βέβαια.... Αντιλαμβάνομαι ότι η "φαγούρα" κάποιες φορές είναι πιο δυνατή από τη λογική 1
A80Avant Posted October 19, 2016 Author Posted October 19, 2016 (edited) Σήμερα δεν έπαιρνε εμπρός είχαν καπνισει τα μπουζί από την ακινησία. .. Είδες τα καταραμένα άμα δεν τα τρέχεις? Edited October 19, 2016 by A80Avant 1
Recommended Posts