Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ότι ήταν. Μπλε σκούρο με πέρλα. Για να μην έχει διάφορες με το εσωτερικο

Μπλε περλα (σαν την δικια μου την αποχρωση) ρε Βασιλη, να φανουν και ολα τα φουσκωματα του αυτοκινητου (μην το χαντακωνεις με το χρωμα, δεν του αξιζει να το χαντακωνεις)

Edited by NOEL-S3
  • Like 1
Posted

5c7b9fa5eb3d7aa96182e189c87c4628.jpg

Όταν λέμε ότι το αμάξι όλο είναι σφυρηλατο δεν με καταλαβαίνουν. ..

Τι λε ρε φίλε! Πολυ στοκαρισμα λεμε!

Posted

Θα φύγει το περισσότερο. Αλλά είπαμε σφυριλατο

• Like 1
Posted

de2054993f335d0d0a8767834bfde457.jpg

bd642d773a481db7d45a578632cbced3.jpg

Καλά πάμε...

Θα μείνει έτσι για λίγες μέρες να στρώσει και μετά θα αρχίσει το βαψιμο

• Like 4
Posted

Μην κανεις καμία παπαρια (που δεν θα κανεις αλλα λέμε τωρα)...

Δημήτρης

Posted

Να το βάψω κίτρινο εννοείς? Χαχα

Όσο για το ματ πέρασε η μόδα.

Posted

Αύριο θα πάω να δω πάλι. Θα το πέρναγαν ίσως κιαλλο αστάρι για να πέσει η βαφή από βδομαδα

Posted

Δεν πρόλαβα να πάω σήμερα. Είχα δουλειά. Αλλά έμαθα ότι θα έβγαζαν το εμπρός τζάμι για να πάει για βαψιμο. Άρα μάλλον από δευτερα πέφτει το πινελο

Posted

Τέλειο!!!!! Με γειες και μακριά από τα κακά βλέμματα και γλώσσες!!!!!

Posted

Με ένα 400αρι μπορώ να κάνω και ένα επαγγελματικό γυαλισμα για να γίνει καθρέφτης το βερνίκι. Να το κάνω?

Posted

το γυαλισμα θα το κανει λαγνα λατινα και ο,τι ηθελε προκυψει?

αν ναι τοτε ναι αλλιως πολλα δεν ειναι?

Posted

Δεν αξίζει τώρα. Τι καλύτερο από ένα φρεσκοβαμμενο αμάξι. Με ένα καλό πλύσιμο θα σαι ΟΚ!!!

Posted

Τα βερνίκια όταν πέφτουν πάνω πρέπει να κάτσουν για 4 με 6 εβδομάδες αλλά ποτέ δεν είναι λείο το αμάξι 100%.

Θέλει ένα καλό 'τακαρισμα' όπως μου είπε ο τύπος αν θέλεις να το κρατήσεις! Χαχα

Εγώ δηλαδή πιο πολύ το ρώτησα πάρα ο άνθρωπος.

Θα το σκεφτώ. Δεν μιλάμε για ένα απλό γυαλισμα. Είναι τέτοιο που κάνουν στα hand made cars ή τα πολύ ακριβά για να γίνει το βερνίκι καθρεφτης

Posted

Πολλά ρε μπιλ για φρεσκοβαμμένο αυτοκίνητο. Αυτό το κάνουν σε αυτοκίνητα με ταλαιπωρημένο χρώμα συνήθως. Αλλά βλέπω ξύνεσαι...

Δημήτρης

• Like 1
Posted (edited)

Μια φαγούρα την εχω

Η αλήθεια είναι ότι σε όλα τα αμάξια τα βερνίκια κάνουν μια οψη σαν πορτοκαλι. Έτσι γίνεται ένα buff μετά αν θέλεις να είναι τέλειο.

Αλλά ένας φίλος φανοποιος από αγγλια μου είπε ότι αν το κάνω να περιμένω να σκληρινουν τα βερνίκια πρωτα

Edited by A80Avant
Posted

Μια φαγούρα την εχω

Η αλήθεια είναι ότι σε όλα τα αμάξια τα βερνίκια κάνουν μια οψη σαν πορτοκαλι. Έτσι γίνεται ένα buff μετά αν θέλεις να είναι τέλειο.

Αλλά ένας φίλος φανοποιος από αγγλια μου είπε ότι αν το κάνω να περιμένω να σκληρινουν τα βερνίκια πρωτα

Συμφωνώ στο 100%.

Οφείλεις να περιμένεις γιατί τώρα που το έβαψες, δεν έχει στερεοποιηθεί στο 100% ούτε το βερνίκι ούτε το χρώμα. Όχι ότι θα ξεβάψει ότι είναι σα νερό, αλλά όταν θα το πατήσει "άλλος" με τη βούρτσα γυαλίσματος, θα αυξήσει και τη θερμοκρασία τοπικά και θα σου "φάει" περισσότερο βερνίκι από ό,τι θα "έπρεπε" ή θα περίμενες.

Οπτικά, δε θα καταλάβεις κάτι άμεσα, αλλά αν σε γρατζουνίσουν με κάποια τσάντα (καταλάθος), θα ανακαλύψεις (εκ των υστέρων) ότι το βερνίκι που έχει μείνει πάνω στο αμάξι θα είναι σε πάχος μεμβράνης και όχι σε πάχος "βαφής" (top coating υλικού για την ακρίβεια).

Άλλωστε δεν είναι ούτε καθημερινό αμάξι σου (αν έχω καταλάβει καλά), ούτε έρχεται κάποια έκθεση αυτοκινήτου που θα το βάλεις "έκθεμα", ούτε βιάζεσαι να το πάρεις ταξίδι και θα γυρίσει "πίσω" στο γκαράζ μετά από 1-2 βδομάδες, οπότε σε πιέζει ο χρόνος. :)

Γνώμη μου βέβαια.... Αντιλαμβάνομαι ότι η "φαγούρα" κάποιες φορές είναι πιο δυνατή από τη λογική :D

• Like 1
Posted (edited)

f43de9526ec5e7b97f437d15f981306e.jpg

Σήμερα δεν έπαιρνε εμπρός είχαν καπνισει τα μπουζί από την ακινησία. ..

Είδες τα καταραμένα άμα δεν τα τρέχεις?

Edited by A80Avant
  • Like 1