Jump to content

Recommended Posts

Posted

Οι διορθώσεις που εχεις πιθανόν να οφείλονται στην τελείως μάπα βενζίνη που πουλάνε εδώ για 100αρα.

Posted

Έχω βάλει 2 φορές 100αρα shell απο εκεί που μου είπε ο Gtaros

Δεν μπορεί!

Σήμερα παντος δουλεύει οπως πρεπει

Posted

ομορφες φωτο

αυτη απο το μοτερ δειχνει ποσο καλη ηταν η επιλογη να μη βαφτει

Posted

Ποίος είναι ο γκαντέμης?

Καθ-οδόν προς δουλείες, έφυγαν όλα τα νερά και διάγνωση σπασμενο ψυγειο καλοριφερ. Ευτυχως εφυγαν προς τα εξω αλλιως θα ειχαμε να κανουμε μπανιο στο αμαξι μεσα.

Το κακο ειναι οτι πρεπει να βγει το ταμπλο και ο ηλεκτρολογος μου ουτε που θελει να με ξερει πλεον! Χαχαχα

• Like 1
Posted

Υπομονη....

Εγώ την γλυτωσα στο τσακ. Έλυσα σασμαν σήμερα να βάλω δίσκο και άλλαξα όλα τα τσιμουχακια του καλοριφέρ που ψιλοεχαναν και από την πολυκατοικία είχαν ξεχάσει. Δες μήπως είναι κάτι τόσο απλό και όχι σύνθετο.

Posted

Δυστυχώς ο ένας πλαστικός σωλήνας απο το ψυγείο του καλοριφέρ έχει σπάσει. Όποτε δεν το γλιτώνω. Το περίμενα βασικά κάποια στιγμή μιας και ήταν η ώρα του

Posted

Σήμερα έλυσα το μισό ταμπλό. Παραγγείλαμε και το ψυγείο, οπότε εργασία και χαρά την Παρασκευή

Posted

Κανονικά παίρνει 100 για την εργασία.

Μιάς και με ξέρει απο παιδί και έκανα και τη μισή δουλεία του έδωσα τα μισά. Άλλα 50 για το ψυγείο

Posted

0a0203bd01bb9f7377bca09a59ae4258.jpg

Όλη μέρα παίδεμα...

Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωχ, ουτε να τα βλεπω δεν θελω... Περαστικα και σε εσενα και στο παλικαρι που σε βοηθαει...

Posted

Τώρα μπορώ να μιλήσω. Με την χθεσινή φώτο σοκαριστικα. Δεν την διαγραφεις

Posted

Μετά απο μερικές γρατσουνιές και αρκετή ποσότητα tesa tape για να έρθουν τα καλώδια σε καλή κατάσταση μπορώ να πω οτι είμαι ευχαριστημενος.

Posted

περισσεψε καμια βιδα για ελαφρωμα?

Posted

Ναι, έβγαλα ένα σύστημα Bluetooth για το τηλέφωνο ανοιχτή ακρόαση μιας και το κάνει το κασετόφωνο τώρα. Πρέπει να έφυγαν τουλάχιστον 50 κιλά από το αμάξι!

Sent from my SM-P550 using Tapatalk