Jump to content

Recommended Posts

Posted

Αύριο θα έχουμε νεότερα και για την πεταλούδα... Έχουμε και άλλη μια εναλλακτική σε περίπτωση που δεν μας κάνει την δουλειά αυτός, αν και όλοι μου είπαν τα καλύτερα.Περιμένουμε ως αύριο λοιπόν... ;)

Ευτυχώς που τρέχεις και εσύ κ. Πανούλη! Έχω και τον Ανάργυρο για τη πολλαπλή, μια χαρά!

Δημήτρης

Posted

Ευτυχώς που τρέχεις και εσύ κ. Πανούλη! Έχω και τον Ανάργυρο για τη πολλαπλή, μια χαρά!

Δημήτρης

Σιγά το τρέξιμο ρε μεγάλε!!!Το θέμα είναι να κάνουμε σωστή δουλειά!

Posted

θ γίνει τρομερη δουλειά όχι απλά καλή θα είναι αν όχι το μοναδικό από τα λίγα audi ου θα έχουν τέτοια εισαγωγή και πεταλούδα.Τι το θέλετε το b5 ρε παιδιά ;;αφου ποιό δυνατό δεν γίνεται....

Posted

θ γίνει τρομερη δουλειά όχι απλά καλή θα είναι αν όχι το μοναδικό από τα λίγα audi ου θα έχουν τέτοια εισαγωγή και πεταλούδα.Τι το θέλετε το b5 ρε παιδιά ;;αφου ποιό δυνατό δεν γίνεται....

ρε μάγκες με την ώρα χρεώνετε ή πληρώνεστε σε είδος :sHa_sarcasticlol:

για να σας έχω στα υποψιν δηλ....

Posted

Πλακα πλακα αν εκανε ενα συνεργειο το club θα εκανε χρυσες δουλειες!!!Μηπως τωρα με τηνκριση να το σκεφτουμε σοβαρα?????????? :sCo_hmmthink:

Posted

Να πάτε και για εξουσιοδότηση εάν το αποφασίσετε....πάντως δεν είναι καθόλου κακή ιδέα. Την μελέτη που έχει γίνει εδώ μέσα λίγα συνεργεία και μηχανικοί πρέπει να την έχουν κάνει.

Posted

Πλακα πλακα αν εκανε ενα συνεργειο το club θα εκανε χρυσες δουλειες!!!Μηπως τωρα με τηνκριση να το σκεφτουμε σοβαρα?????????? :sCo_hmmthink:

Καλά,δεν είναι τόσο απλό...

Πάντος,πολλοι απο εδω μέσα έχουν βοηθήσει πολλούς(φυσικά αφιλοκερδός) και ετσι επιβεβαιώνουν την έννοια λέσχη. :new_thumright:

Posted

αστα αυτα καραφλα....ποσα παιρνεις την ωρα?:sFun_nahnahna3:

Posted

Αυτά απο κοντά... :whistling::sFun_nahnahna3:

Posted

Εσύ κάνεις έρευνα αγοράς και ρωτάς εν όψη του καινούριου αποκτήματος????? :sHa_sarcasticlol:

Posted

εννοειται....τι,ετσι αερα θα πηγαινω?:sFun_nahnahna3:

Posted

καλα είμαστε σοβαροί? Από χρυσάφι είναι φτιαγμένα?

Και στις λεπτομέρειες πολύτιμοι λίθοι!!! :sHa_sarcasticlol:

Posted (edited)

Δημήτρη έχεις δεί αυτή την εισαγωγή στο audizine ? Ειναι απ' το project της Dw Garage

http://www.audizine....Build-Up-Thread

για κοίτα την, έχει και υποδοχές για τα πρόσθετα μπέκ έμμεσου ψεκασμού ,απίθανη...

post-283-012585800 1278797774_thumb.jpg

Edited by mariosA4
Posted

Δημήτρη έχεις δεί αυτή την εισαγωγή στο audizine ? Ειναι απ' το project της Dw Garage

http://www.audizine....Build-Up-Thread

για κοίτα την, έχει και υποδοχές για τα πρόσθετα μπέκ έμμεσου ψεκασμού ,απίθανη...

post-283-012585800 1278797774_thumb.jpg

Πολυ καλη σχεδιαση και πολυ μεγαλο πλενουμ .

Πλεον υπαρχουν αρκετες λυσεις για πολλαπλες εισαγωγης που να μπαινουν μπεκ συμβατικα , αφου με τις τιμες που εχουν τα αμεσου ψεκασμου που ειναι μεγαλυτερα απο αυτα του RS4 , δεν νομιζω να τα βαλει κανεις .

Posted

Πολυ καλη σχεδιαση και πολυ μεγαλο πλενουμ .

Πλεον υπαρχουν αρκετες λυσεις για πολλαπλες εισαγωγης που να μπαινουν μπεκ συμβατικα , αφου με τις τιμες που εχουν τα αμεσου ψεκασμου που ειναι μεγαλυτερα απο αυτα του RS4 , δεν νομιζω να τα βαλει κανεις .

Την έχω δει Μαρίνο, κάτι τέτοιο θέλω να φτιάξω και γω. Ακόμα περιμένω τη ρημάδα τη πολλαπλή, δεν ξέρω τι έχουν πάθει τα ταχυδρομεία αυτές τις μέρες και αργούν πάρα πολύ..

Δημήτρης

Posted (edited)

Την έχω δει Μαρίνο, κάτι τέτοιο θέλω να φτιάξω και γω. Ακόμα περιμένω τη ρημάδα τη πολλαπλή, δεν ξέρω τι έχουν πάθει τα ταχυδρομεία αυτές τις μέρες και αργούν πάρα πολύ..

Δημήτρης

Απορώ...τουλάχιστον στον καλύτερο αντιπρόσωπο-πελάτη τους θα έπρεπε να τα φέρνουν οι ίδιοι.. :biggrinthumb:

Edited by Aristos
  • 1 month later...
Posted

Και εκεί που όλα πήγαιναν καλά, το Σάββατο ρετάριζε το αυτοκίνητο. Το περίμενα βέβαια (60,000 χλμ) από τους υπόλοιπους πολλαπλασιαστές να με προδώσουν, όπως και έγινε. Ξαφνικά το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε Subaru! Να ευχαριστήσω τον φίλο Άγγελο (aggelosa4) που μου είπε ότι οι πολλαπλασιαστές από cupra είναι ίδιοι και έτσι γλίτωσα από 80 ευρώ ο ένας (από audi) σε 40 ευρώ, ήτοι συνολικά από 240 σε 120 ευρώ. Πήρα και άλλον έναν, έτσι για να έχω ρεζέρβα..

Δημήτρης

Posted

Και εκεί που όλα πήγαιναν καλά, το Σάββατο ρετάριζε το αυτοκίνητο. Το περίμενα βέβαια (60,000 χλμ) από τους υπόλοιπους πολλαπλασιαστές να με προδώσουν, όπως και έγινε. Ξαφνικά το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε Subaru! Να ευχαριστήσω τον φίλο Άγγελο (aggelosa4) που μου είπε ότι οι πολλαπλασιαστές από cupra είναι ίδιοι και έτσι γλίτωσα από 80 ευρώ ο ένας (από audi) σε 40 ευρώ, ήτοι συνολικά από 240 σε 120 ευρώ. Πήρα και άλλον έναν, έτσι για να έχω ρεζέρβα..

Δημήτρης

Καλορίζικοι Δημήτρη!

για τα δικά μας δεν ισχύει αυτό με τα κούπρα?μπας και πάρω κανέναν καβάτζα