Jump to content

Recommended Posts

Posted

ωραία ακούγεται ...σαν θηρίο στο κλουβί....

Nα σαι καλά Μαρίνο! Ίδωμεν!

Πιστευω θα γινει πανικος την μερα που θα βγει.

Πυροβολώντας θα σκάσω :P

Ξυπνησε το θηριο απο τον ληθαργο... Μαλλον περιμενε να κλεισουν μεσα την Χ.Α.... χαχαχα

Δημητρη επειδη ειναι σιγουρο οτι οταν βγει θα πυροβολαει προσεχε μην σε περασουν για τρομοκρατη και σε μαζεψουν...χαχαχα

Με το καλο φιλε παλι στους δρομους...

Να σαι καλά Γιωργάρα, ευχαριστώ!

Ωραία πράγματα! Αντε με το καλό!!

Ευχαριστώ φιλαράκι μου, να σαι καλά!

Μπραβο παιδια,εκτος απο χρημα και χρονο τετοια προτζεκτ χρειαζονται υπομονη και μεγαλα αποθεματα "θαρρους" για να ξεπερνας τις αναποδιες απο τις πιο μικρες μεχρι τις μεγαλυτερες και να φτανεις στο τελικο στοχο χωρις να τα παρατας ενδιαμεσα.

Ευχομαι να δουλεψουν ολα αψογα και να ανταμοιφθειτε για αυτη σας την προσπαθεια.Δημητρη ενα μεγαλο μπραβο που διατηρεις την ορεξη σου και νομιζω πως φτανεις κοντα στη πηγη για να πιεις νερο. :sHa_thumbsup2:

Ανδρέα ευχαριστώ! Δεν μου αρέσει καθόλου το άρπα - κόλλα γιαυτό και προσπαθώ να το κάνω όσο πιο "μελετημένο" γίνεται.

Το γεγονός ότι έχετε αφιερώσει προσωπικό χρόνο και μόχθο κάνει την ικανοποίηση πολύ μεγαλύτερη!

Η λειτουργία της μηχανής φαίνεται σαν μελωδία!

Καλή συνέχεια και η ανταμοιβή να είναι πολλά άλογα,απροβλημάτιστα!

Να σαι καλά Πάνο!

κανονισε μητσαρα σε καμια συναντηση να τα εχουμε ετοιμα να ακουστουμε λιγο... A4 rules....

Εννοείται φιλαράκι!

Μπράβο Δημήτρη..!!!

Έχεις ρίξει πολύ δουλειά στο θηρίο και νομίζω πως είσαι πια πολύ κοντά να το βγάλεις έξω να ανοίξει λίγο τα πόδια του..!!! :)

Εύχομαι τα καλύτερα και όσο πιο σύντομα γίνεται..!!!

Ευχαριστώ πολύ Τάσο! Ελπίζω και γω να πάνε όλα όπως θέλω ;)

Δημήτρης

Posted (edited)

Δημήτρη με πορωσες πάλι !!!!! Θέλω βόλτα :) είσαι ασταματητος Φιλαρακι :)

Δεν υπαρχει καλύτερο συναίσθημα απο το να δουλεύεις πάνω στο αυτοκίνητο σου για μήνες με μεράκι κ έρχεται η στιγμη που γυρνας την μίζα κ παίρνει μπρος ...

Edited by Vaggoss3
  • Like 1
Posted

Ατελείωτες μέρες, ξενύχτια και μελέτη. Κατασκευή από το μηδέν βάσης τούρμπο από κόπια S1, ανεξάρτητη παροχή με φίλτρο καυσίμου με δεύτερη μπεκιέρα και τροποποίηση καπακιών τεποζίτου, ανεξάρτητες παροχές ρεύματος με ξεχωριστή ασφαλειοθήκη και ένα σωρό άλλα.. Να ναι καλά τα φιλαράκια Κάβουρας και Κεμ που με βοήθησαν 4 με 5 μήνες τώρα, καθώς και ένα φιλαράκι που δεν είναι στο φόρουμ. Όπως ξέρετε οι περισσότεροι, το αυτοκίνητο το φτιάχνω εντελώς μόνος μου και γιαυτό είναι πολύ σημαντικό να έχω βοήθεια για να το κάνω όπως ακριβώς θέλω. Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.

Δημήτρης

Δημήτρη φίλε, κάπως έτσι ξεκίνησε και η Bugatti :brows: ! Με αυτή τη φιλοσοφία. Είσαι σε καλό δρόμο! :new_thumright:

Άντε να βγαίνουν τα όπλα! :vinsent:

Καλή συνέχεια και γρήγορα με το καλό να το απολαύσεις όπως το ονειρεύτηκες!

• Like 1
Posted

Μαρίνο θα κάνω καμια 400 χιλ. με το τούρμπο σε χαμηλή πίεση και μετά θα φουσκώσω.

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Αντε με το καλο να βγει και να οργωσει (ευχομαι να ειναι καλο και παντα άσπαστο)...

• Like 1
Posted

Θα μας τρελανεις τελειως με το εργαλειο σου ρε φιλε!!Με το καλο να το βγαλεις και να το χαρεις οσο δεν παει..Καλα οτι θελω βολτα εννοειται....

• Like 2
Posted

Αντε με το καλο να βγει και να οργωσει (ευχομαι να ειναι καλο και παντα άσπαστο)...

Να σαι καλά Μήτσο.

Θα μας τρελανεις τελειως με το εργαλειο σου ρε φιλε!!Με το καλο να το βγαλεις και να το χαρεις οσο δεν παει..Καλα οτι θελω βολτα εννοειται....

Φιλαράκι σου υπόσχομαι βόλτα με την μεγάλη πίεση ;)

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Δημήτρη με το καλό...... άρχισε να κόβεις εισιτήρια για την βόλτα γιατί δεν θα προλαβαίνεις

.

• Like 1
Posted

Αντε Κον τελείωνε να σε μετρήσω...

• Like 2
Posted

με το καλο ρε μητσαρα να χαρεις πρωτα εσυ και μετα ολοι εμεις οι υπολοιποι το εργαλειο σου.... :JC_doubleup:

• Like 1
Posted

αντε Δημητρη,

ευχομαι συντομα να το δουμε στο δρομο!!!!

• Like 1
  • 3 weeks later...
Posted

Επίσημα πλέον έχω ξεκινήσει το στρώσιμο. Μετά από διάφορες δοκιμές και ελέγχους ηλεκτρολογικούς, πλέον μπορώ να πω ότι το αυτοκίνητο είναι μια χαρά για στρώσιμο. Πίεση αυτή τη στιγμή είναι @ 1,3 bar ct και θέλω να το δουλέψω έτσι για μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα, προκειμένου να σηκώσω μετά σοβαρή πίεση με ασφάλεια. Στο μεταξύ περιμένω και τον δίσκο με το νέο βολάν για να το βάλω, μόλις στρώσω. Στόχος είναι 2.6 ct με το τούρμπο μου, που ελπίζω να το καταφέρω. Να γράψω για άλλη μια φορά, ένα ευχαριστώ στα φιλαράκια που βοήθησαν (ξέρουν ποιοί) και με κάθε τρόπο, να στήσω το αυτοκίνητό μου.

Μερικές φωτό πρόσφατες :

1384052_401575246635626_1556916511_n_zps

1385819_10151937635060342_1407156737_n_z

999781_10151937635315342_1680026620_n_zp

1382885_10151937635125342_728002854_n_zp

1377517_446915058750720_1404878159_n_zps

Δημήτρης

• Like 11
Posted

Θέλω βόλτααααααα..............κανόνισε και πές μου πότε μπορείς.... να κατέβω λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 1
Posted (edited)

Δημητρη με το αυτοκινητο θα ανεβεις; Κανονιστε με Hatzi συναντηση Κυριακη απογευμα να τα πουμε απο κοντα...

Υ.γ: πολυ φουσκωμα το rs4 look...με το καλο ολα να πανε Δημητρη απο δω και περα...

Edited by georgio3gr
  • Like 1
Posted

Προσωπικά το συναίσθημα είναι πολύ έντονο βλέπωντας το θηρίο του Δημήτρη και πάλι στους δρόμους, πόσο δε όταν το βλέπεις και στολίζει την είσοδο της έδρας του ASC. Πάνε 3 χρόνια και κάτι αν θυμάμει καλά απο τότε που χάθηκαν τα ίχνη του.....στο FRF του Bansko, αλλά επανήλθε δριμμύτερο χάρη στην υπομονή και το μεράκι του Μητσάρα !!! Το μηχανοστάσιο δε....απλά δεν υπάρχει.... :sSc_eek:

Φίλε σου εύχομαι ολόψυχα μόνο ωραία πράγματα με το αμάξι σου απο εδώ και στο εξής, πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμμετρα !  Πού και πού ρίχνε και καμιά ματιά στον καθρέφτη γιατι ο "darh vader" του Sky θα είναι μόνιμα κολλημένος πστον προφυλακτήρα σου  :rocket:    :jester:

Μητσάρα συγχαρητήρια  :sHa_thumbsup2:

r9s.JPG  

9zmr.jpg  

jcwa.jpg

:icon_turbo:    :rocket:    :icon_turbo:

• Like 8
Posted

Θέλω βόλτααααααα..............κανόνισε και πές μου πότε μπορείς.... να κατέβω λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έλα Μήτσο όποτε κατέβεις! Εχθές δύο άτομα μπήκαν ;)

Δημητρη με το αυτοκινητο θα ανεβεις; Κανονιστε με Hatzi συναντηση Κυριακη απογευμα να τα πουμε απο κοντα...

Υ.γ: πολυ φουσκωμα το rs4 look...με το καλο ολα να πανε Δημητρη απο δω και περα...

Ναι με το αυτοκίνητό μου θα ανέβω Γιώργο πρέπει να το στρώσω. Ο Χατζηδάκης θα κανονίσει ;)

Προσωπικά το συναίσθημα είναι πολύ έντονο βλέπωντας το θηρίο του Δημήτρη και πάλι στους δρόμους, πόσο δε όταν το βλέπεις και στολίζει την είσοδο της έδρας του ASC. Πάνε 3 χρόνια και κάτι αν θυμάμει καλά απο τότε που χάθηκαν τα ίχνη του.....στο FRF του Bansko, αλλά επανήλθε δριμμύτερο χάρη στην υπομονή και το μεράκι του Μητσάρα !!! Το μηχανοστάσιο δε....απλά δεν υπάρχει.... :sSc_eek:

Φίλε σου εύχομαι ολόψυχα μόνο ωραία πράγματα με το αμάξι σου απο εδώ και στο εξής, πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμμετρα !  Πού και πού ρίχνε και καμιά ματιά στον καθρέφτη γιατι ο "darh vader" του Sky θα είναι μόνιμα κολλημένος πστον προφυλακτήρα σου  :rocket:    :jester:

Μητσάρα συγχαρητήρια  :sHa_thumbsup2:

:icon_turbo:    :rocket:    :icon_turbo:

Φιλαράκι μου σε ευχαριστώ πολύ για τα ζεστά σου λόγια! Ελάχιστοι ξέρουν τι έχω τραβήξει, από απροσδιόριστους παράγοντες. Δεν ήταν όμως στο χέρι του :JC_doubleup:

Δημήτρης

• Like 3
Posted

Μου φαίνεται παράξενο που δεν θα κάνουμε πλέον τα "καθιερωμένα".. Να είσαι καλά φίλε μου να το ευχαριστηθεις και μακριά απο ατυχίες.. Και ευχαριστώ για την εμπειρία..

• Like 1
Posted

Ρε κωλόπαιδο εσένα πήγε βόλτα;

Δεν με έχει πάει ακόμα αλλά περιμένω να σηκώσει 2,6 σταθερή. Αν είναι να με πάει να γίνει σωστά :P

• Like 3
Posted

Καλά είναι σε άλλη κατηγορία το πυροβόλο σου !!! :icon_turbo:  :vinsent:    

Δημήτρη η Πάτρα προσφέρεται για κοντινό στρώσιμο .............σε περιμένουμε !!!  :sHa_wink3:

• Like 2
Posted

έμαθα ότι και οι τελευταίες πινελιές είναι καθοδόν!!! :-)

• Like 4
Posted

Δημήτρη απροβλημάτιστο να είναι.........να το χαρείς όσο μπόρεις!και εάν δεν μπορείς να το οδηγήσεις(γιατί όσο είδα είσαι λίγο κουλάδι)σου κάνω και τον σοφέρ! :sHa_hehe: