The Dog Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Δεν θα τρυπίσουν πολλαπλή Πάνο... Όπως και να έχει έξω από θάλαμο θα ψεκάζουν. Ελπίζω να πάνε όλα καλά...
Kritonas Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Πλαστική δεν είναι η πολλαπλή εισαγωγή του TFSI...? Δεν είναι πολύ καλή ιδέα να έχεις μείγμα (καύσιμο/αέρα) στους πλαστικους αυλούς. Πανο , σιγουρα ειναι προτιμοτερο να εχουμε 4 μπεκ μεγαλυτερης παροχης . Ωστοσο , αρκετα αυτοκινητα με πλαστικες πολλαπλες ειναι εμμεσου ψεκασμου κια δεν εχω ακουσει καποιο να εχει προβλημα μ αυτο . Υπαρχει 1 μοναδικο αυτοκινητο TFSI ( μπλε S3 8Ρ) , το οποιο ειναι 8μπεκο , και φοραει μεταλλικη πολλαπλη - "κοσμημα" , η οποια φιλοξενει 4 μπεκ συμβατικου ψεκασμου (ελεγχομενα με extra εγκεφαλο) και 4 μπεκ RS4 . Το turbo kit που φοραει βασιζεται στην GT3582R και μολις ετοιμαστει ... θα ακουστει . Καταπληκτικη δουλεια και πολυ ομορφο αυτοκινητο ...
Alex Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 (edited) Όπως και να έχει έξω από θάλαμο θα ψεκάζουν. Ελπίζω να πάνε όλα καλά... Θα πανε Πανικο! Υπαρχει και ενα ΤΤ με αυτη την λυση!Και δεν εχω ακουσει κατι!Ετσι θελω να πιστευω δηλαδη! Αν και θα ηθελα η δυναμη να βγαινει μονο απο 4 μπεκ! Το 5ο θυμιζει φαση punto gt αλλα απο αποψη κοστους παω πασο με την λυση αυτη Edited April 28, 2010 by @LEX$3
Kritonas Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Δλδ κάποια αυτοκίνητα TFSI που λέγετε οτι 'ακούμπησαν' τα 520hp πως το καταφεραν? Οποιοδηποτε αυτοκινητο αποδιδει πανω απο 500ΗΡ , δεν γινεται να χρησιμοποιει 4 μπεκ RS4 , εκτος κι αν χρησιμοποιει καυσιμο ειδικο (οχι πρατηριου) , μαζι με πολυ επιθετικες ρυθμισεις . Σχεδον 520ΗΡ εχω δει κι εγω οn-dyno , ενω ενα αλλο (ΤΤ) ειναι πολυ δυνατοτερο , αλλα παντα με εξτρα μπεκ ! ΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ 4 ΜΠΕΚ RS4 !
Alex Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 (edited) Υπαρχει 1 μοναδικο αυτοκινητο TFSI ( μπλε S3 8Ρ) , το οποιο ειναι 8μπεκο , και φοραει μεταλλικη πολλαπλη - "κοσμημα" , η οποια φιλοξενει 4 μπεκ συμβατικου ψεκασμου (ελεγχομενα με extra εγκεφαλο) και 4 μπεκ RS4 . Το turbo kit που φοραει βασιζεται στην GT3582R και μολις ετοιμαστει ... θα ακουστει . Καταπληκτικη δουλεια και πολυ ομορφο αυτοκινητο ... Κριτωνα εσυ εχεις αναλαβει να το ρυθμισεις? Edited April 28, 2010 by @LEX$3
The Dog Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Πανο , σιγουρα ειναι προτιμοτερο να εχουμε 4 μπεκ μεγαλυτερης παροχης . Ωστοσο , αρκετα αυτοκινητα με πλαστικες πολλαπλες ειναι εμμεσου ψεκασμου κια δεν εχω ακουσει καποιο να εχει προβλημα μ αυτο . Υπαρχει 1 μοναδικο αυτοκινητο TFSI ( μπλε S3 8Ρ) , το οποιο ειναι 8μπεκο , και φοραει μεταλλικη πολλαπλη - "κοσμημα" , η οποια φιλοξενει 4 μπεκ συμβατικου ψεκασμου (ελεγχομενα με extra εγκεφαλο) και 4 μπεκ RS4 . Το turbo kit που φοραει βασιζεται στην GT3582R και μολις ετοιμαστει ... θα ακουστει . Καταπληκτικη δουλεια και πολυ ομορφο αυτοκινητο ... ..σωστά. Άλλα δεν έχω δει ΟΕΜ αμάξι με πλαστική πολλαπλή έμμεσου ψεκασμού να δουλεύουν πίεσης και ιπποδυνάμεις (και θερμοκρασίες) που θα έχει ο Δημήτρης, και ακριβώς εδώ είναι η ένσταση μου. Μπορεί και να είναι μια χαρά...δεν ξέρω Μην ξεχνάτε πως έλιωσε την πλαστική πεταλούδα του πριν λίγο καιρό. Φανταστείτε τώρα να δουλεύει και μεγαλύτερη πίεση και με καύσιμο μέσα στους πλαστικούς αυλούς. Ισος η πιο σωστη λυση ειναι η εγκαταση νεας μεταλλικης πολλαπλης..... Από την άλλη ακόμα παλεύω το θέμα με τα μεγαλύτερα μπεκ.
Alex Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 (edited) Από την άλλη ακόμα παλεύω το θέμα με τα μεγαλύτερα μπεκ. Δεν ξερω τι ακριβως παλευεις! Αλλα προσεξε με τους κωδικους!Ειναι πανακριβα απο οσο ξερω! και το λαθος θα πληρωθει ακριβα! Edited April 28, 2010 by @LEX$3
varaderum Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ολα αυτά ισχύουν βέβαια απο την στιγμή που μιλήσουμε για ενα "φτιάχτο μόνος σου" big turbo kit. Γιατί στα κιτ πλέον υπάρχουν και μεγαλύτερα μπεκ απο αυτά του RS4... αρκετά μεγαλύτερα Φυσικά και ΔΕΝ μπορεί να τα προμηθευτεί κάποιος μόνα τους Μακάρι Δημήτρη να μπορούσες να πάρεις και εσύ μπέκ σαν τα δικά μου (δυστηχώς δεν τα δίνουν μόνα τους χωρίς το υπόλοιπο κίτ!). Πιστεύω ότι θα είχες λύσει από τη αρχή κάποια προβληματάκια!! Οταν έκανα δοκιμές με τον mammo, είχε μείνει άναυδος με την διόρθωση και την παροχή που είχαν!!! Πάντως σου εύχομαι κάθε επιτυχία και ελπίζω επιτέλους να ευχαριστηθείς το αμάξι σου, όπως το έχεις ονειρευτεί!
Dimitris_Kon Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Μακάρι Δημήτρη να μπορούσες να πάρεις και εσύ μπέκ σαν τα δικά μου (δυστηχώς δεν τα δίνουν μόνα τους χωρίς το υπόλοιπο κίτ!). Πιστεύω ότι θα είχες λύσει από τη αρχή κάποια προβληματάκια!! Οταν έκανα δοκιμές με τον mammo, είχε μείνει άναυδος με την διόρθωση και την παροχή που είχαν!!! Πάντως σου εύχομαι κάθε επιτυχία και ελπίζω επιτέλους να ευχαριστηθείς το αμάξι σου, όπως το έχεις ονειρευτεί! Σε ευχαριστώ Γιώργο το εκτιμώ ιδιαίτερα από σένα φίλε Γιαυτό και αν πάνε όλα οκ και ρυθμιστεί σωστά, θα είσαι ο πρώτος που θα το δει, για να κάνουμε τις συγκρίσεις! Είναι και πανάκριβα πανάθεμά τα μπεκ αυτά.. Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Ισως η πιο σωστη λυση ειναι η εγκατασταση νεας μεταλλικης πολλαπλης..... Οχι ίσως - σίγουρα θα έλεγα.. Έψαξα και δεν βρήκα δυστυχώς. Αν πέσει κάτι στην αντίληψή σου, ενημέρωσέ με Επίσης, ψάχνω για πεταλούδα μεταλλική. Αυτός που του έδωσα να μου φτιάξει τη γλώσσα, δεν μπορεί να την φτιάξει μου είπε.. Δημήτρης
Alex Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Επίσης, ψάχνω για πεταλούδα μεταλλική. Αυτός που του έδωσα να μου φτιάξει τη γλώσσα, δεν μπορεί να την φτιάξει μου είπε.. Δημήτρης Aπο s3 θα ειναι καλυτερα?Εχεις δοκιμασει? Αν θες να δοκιμασεις πηγαινε βγαλτην απο το δικο μου και δοκιμασε!
varaderum Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Οχι ίσως - σίγουρα θα έλεγα.. Έψαξα και δεν βρήκα δυστυχώς. Αν πέσει κάτι στην αντίληψή σου, ενημέρωσέ με Επίσης, ψάχνω για πεταλούδα μεταλλική. Αυτός που του έδωσα να μου φτιάξει τη γλώσσα, δεν μπορεί να την φτιάξει μου είπε.. Δημήτρης Aπο s3 θα ειναι καλυτερα?Εχεις δοκιμασει? Αν θες να δοκιμασεις πηγαινε βγαλτην απο το δικο μου και δοκιμασε! Και του s3 πλαστική είναι οπότε δεν θα έχει διαφορά. Πάντως Δημήτριε, έχω ακούσει ότι ο Μπουλέκος αναλαμβάνει να την κάνει μεταλική. Δεν ξέρω κατά πόσο παίζει αυτό, ούτε το κόστος, αλλά νομίζω ότι μιά ερώτηση δεν βλάπτει!!
Dimitris_Kon Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Και του s3 πλαστική είναι οπότε δεν θα έχει διαφορά. Πάντως Δημήτριε, έχω ακούσει ότι ο Μπουλέκος αναλαμβάνει να την κάνει μεταλική. Δεν ξέρω κατά πόσο παίζει αυτό, ούτε το κόστος, αλλά νομίζω ότι μιά ερώτηση δεν βλάπτει!! Αμαν τι θα γίνει με σένα με πρόλαβες! Και του S3 είναι πλαστική πράγματι.. Γιώργο θα παρω τηλ να τον ρωτήσω, εκτός αν δοκιμάσω από το tοuareg κάπου άκουσα ότι μπαίνει, αλλά δεν βρήκα μεταχείρο να δοκιμάσω. Δημήτρης
The Dog Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 (edited) Αμαν τι θα γίνει με σένα με πρόλαβες! Και του S3 είναι πλαστική πράγματι.. Γιώργο θα παρω τηλ να τον ρωτήσω, εκτός αν δοκιμάσω από το tοuareg κάπου άκουσα ότι μπαίνει, αλλά δεν βρήκα μεταχείρο να δοκιμάσω. Δημήτρης Εχω μια S4 B5 σπιτι και καθετε. Την θες? Υπαρχει intake manifold για A4 2.0TFSI ...Για τα injectors port δεν ξερω τι πεζει Edited April 28, 2010 by The Dog
Dimitris_Kon Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Εχω μια S4 B5 σπιτι και καθετε. Την θες? Αν το κάνεις με τη καρδιά σου ναι. Αν πάλι όχι, την θέλω επίσης.. Δημήτρης
Aristos Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Αν το κάνεις με τη καρδιά σου ναι. Αν πάλι όχι, την θέλω επίσης.. Δημήτρης Περάστε απο το ταμείο σας παρακαλώ...
Dimitris_Kon Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Περάστε απο το ταμείο σας παρακαλώ... Εσύ από που πετάχτηκες πάλι? Μου την κάνεις δώρο για τα γενέθλιά σου? Δημήτρης
mariosA4 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 δηλ δημήτρη ξεμένεις από βενζίνες με την 3076 και θέλεις έξτρα μπέκ ή άλλαξες τούρμπο?
Dimitris_Kon Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 δηλ δημήτρη ξεμένεις από βενζίνες με την 3076 και θέλεις έξτρα μπέκ ή άλλαξες τούρμπο? Για να σηκώσω με ασφάλεια πίεση, θα πρέπει να έχω αρκετή παροχή στο κύκλωμα υψηλής πίεσης, που σημαίνει θέλω καύσιμο Μαρίνο. Τα φρένα μπήκαν κομπλέ, το αυτοκίνητο είναι στο συνεργείο και την Δευτέρα θα εγκατασταθεί το έξτρα μπεκ.. Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Και τα νέα έχουν ως εξής: Σήμερα εγκαταστάθηκε κομπλέ και το έξτρα μπεκ, ο άγραφος για τη σύνδεσή του και έγινε πλήρες service με την εγκατάσταση των φρένων. Και ενώ πήγαινα καθ΄ οδόν προς τον Κρίτωνα, το αυτοκίνητο στο δρόμο άρχιζε να ρετάρει, μέχρι που έσβηνε κιόλας! Εγκεφαλικό! Ξανά πίσω στα παιδιά και ενώ ήμουν στη μέση της διαδρομής.. Και όπως το περίμενα, οι πολλαπλασιαστές τα έπαιξαν!! (και πολύ κράτησαν με τέτοιες θερμοκρασίες). Ξανά μέσα, αύριο απεργία - ανταλλακτικά χλωμό, οπότε πάμε Πέμπτη. Τα μπουζί που άλλαξα δείχνουν πάρα πολύ καλή καύση, ελάχιστα ίσως παραπάνω πλούσια, όπως θέλω για ασφάλεια, το δε ποτηράκι σε πολύ καλή θα έλεγα κατάσταση, κανονική για στοφάρισμα στις 7500 +.. Παρακάτω επισυνάπτω φωτό από το έξτρα μπεκ, το οποίο μπήκε σε μια πολύ καλή κατασκευή, με ειδική βάση στήριξης (χωρίς τόρνο για σπείρωμα στο μπεκ, όπως κάνουν κάποιοι), με μπουζώνια και αντικραδασμική στήριξη. Η δε κόλληση έγινε με αλουμίνιο, πάνω στο αλουμινένιο κολλάρο της AWE και μετατόπιση του αισθητήρα πίεσης (map) σε χαμηλότερο σημείο, για να μην τον ψεκάζει το μπεκ, το οποίο είναι της σειράς high deka siemens 630 cc. Πρόκειται για πολύ καλή δουλειά.. Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Φωτο απο τα φρενα??? Πέμπτη, δεν πρόλαβα να τα βγάλω δυστυχώς, ούτε τα μπουζί ούτε το ποτηράκι.. Αναμονή μέχρι την Πέμπτη Δημήτρης
antrikos13 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Και τα νέα έχουν ως εξής: Σήμερα εγκαταστάθηκε κομπλέ και το έξτρα μπεκ, ο άγραφος για τη σύνδεσή του και έγινε πλήρες service με την εγκατάσταση των φρένων. Και ενώ πήγαινα καθ΄ οδόν προς τον Κρίτωνα, το αυτοκίνητο στο δρόμο άρχιζε να ρετάρει, μέχρι που έσβηνε κιόλας! Εγκεφαλικό! Ξανά πίσω στα παιδιά και ενώ ήμουν στη μέση της διαδρομής.. Και όπως το περίμενα, οι πολλαπλασιαστές τα έπαιξαν!! (και πολύ κράτησαν με τέτοιες θερμοκρασίες). Ξανά μέσα, αύριο απεργία - ανταλλακτικά χλωμό, οπότε πάμε Πέμπτη. Τα μπουζί που άλλαξα δείχνουν πάρα πολύ καλή καύση, ελάχιστα ίσως παραπάνω πλούσια, όπως θέλω για ασφάλεια, το δε ποτηράκι σε πολύ καλή θα έλεγα κατάσταση, κανονική για στοφάρισμα στις 7500 +.. Παρακάτω επισυνάπτω φωτό από το έξτρα μπεκ, το οποίο μπήκε σε μια πολύ καλή κατασκευή, με ειδική βάση στήριξης (χωρίς τόρνο για σπείρωμα στο μπεκ, όπως κάνουν κάποιοι), με μπουζώνια και αντικραδασμική στήριξη. Η δε κόλληση έγινε με αλουμίνιο, πάνω στο αλουμινένιο κολλάρο της AWE και μετατόπιση του αισθητήρα πίεσης (map) σε χαμηλότερο σημείο, για να μην τον ψεκάζει το μπεκ, το οποίο είναι της σειράς high deka siemens 630 cc. Πρόκειται για πολύ καλή δουλειά.. Δημήτρης Μπραβο Δημητρη!!!!!Καθε εμποδιο για καλο φιλε μου!!!!!Απροβληματιστο και καλα 2.3+++++ bar!!!!!
Alex Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Πέμπτη, δεν πρόλαβα να τα βγάλω δυστυχώς, ούτε τα μπουζί ούτε το ποτηράκι.. Αναμονή μέχρι την Πέμπτη Δημήτρης Το κινητο μου δεχεται και MMS...
mariosA4 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 για να σε δώ τώρα τι ψάρια θα πιασεις... . τα έστρωσες τα φρένα? για πέσε εντυπώσεις
Recommended Posts