A80Avant Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 για ψαξτο, γιατι μολις τα βαλεις μετα το ξεχνας το θεμα με τα coils γενικοτερα.
Paraskevas Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Καλορίζικοι Δημήτρη! για τα δικά μας δεν ισχύει αυτό με τα κούπρα?μπας και πάρω κανέναν καβάτζα ναι ίδιοι είναι. και εγώ από την seat αγόρασα την τελευταία φορα
Dimitris_Kon Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Αυτό που έχω να πω είναι ότι λόγω των ρευμάτων που είναι πιο σωστά τώρα, είδα και διαφορά σε σχέση με πριν. Α ρε ανάφλεξη τι κάνεις.. Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 (edited) Ανακεφαλαίωση : - Σωληνάκια παροχής βενζίνης μεγαλύτερα (ήρθαν) - Turbo Comp παροχής 750 hp (είναι εδώ με περιμένει ) - Ferrea κιτ ενισχυμένα μέρη κεφαλής (περιμένω..) - 2η πίσω αντλία σε σειρά (περιμένω..) - WG 44άρι (περιμένω..) - Water meth (περιμένω..) -custom πολλαπλή εισαγωγής με εξτρά 4 μπεκ συμβατικά (παραγγέλθηκε) Την υπομονή μου μέσα.. Όχι τίποτα άλλο, θέλω να προλάβω και τον TOYO να μην μου ρίχνει με το 1.8.. Δημήτρης Edited September 2, 2010 by Dimitris_Kon
Dimitris_Kon Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 προλαβαινεις,δε προλαβαινεις.... Λιώνωωωω χααχαχαχαχαχα Δημήτρης
GusQ5 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 αμάν πέταξε το ρημάδι να ησυχάσουμε με τα άλογα σου και τις φοράδες σου μας ζάλισες
Thomas-1.8T Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 egw file 8a se paradextw,otan ftaseis 450whp se tetoia aloga :hysterical: :hysterical:
Dimitris_Kon Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 egw file 8a se paradextw,otan ftaseis 450whp se tetoia aloga :hysterical: :hysterical: Χαχαχαχαχααα!!! Δημήτρης
Aristos Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 (edited) Ανακεφαλαίωση : - Σωληνάκια παροχής βενζίνης μεγαλύτερα (ήρθαν) - Turbo Comp παροχής 750 hp (είναι εδώ με περιμένει ) - Ferrea κιτ ενισχυμένα μέρη κεφαλής (περιμένω..) - 2η πίσω αντλία σε σειρά (περιμένω..) - WG 44άρι (περιμένω..) - Water meth (περιμένω..) -custom πολλαπλή εισαγωγής με εξτρά 4 μπεκ συμβατικά (παραγγέλθηκε) Την υπομονή μου μέσα.. Όχι τίποτα άλλο, θέλω να προλάβω και τον TOYO να μην μου ρίχνει με το 1.8.. Δημήτρης Ήμαρτον... Edited September 2, 2010 by Aristos
lekoS3 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Ανακεφαλαίωση : - Σωληνάκια παροχής βενζίνης μεγαλύτερα (ήρθαν) - Turbo Comp παροχής 750 hp (είναι εδώ με περιμένει ) - Ferrea κιτ ενισχυμένα μέρη κεφαλής (περιμένω..) - 2η πίσω αντλία σε σειρά (περιμένω..) - WG 44άρι (περιμένω..) - Water meth (περιμένω..) -custom πολλαπλή εισαγωγής με εξτρά 4 μπεκ συμβατικά (παραγγέλθηκε) Την υπομονή μου μέσα.. Όχι τίποτα άλλο, θέλω να προλάβω και τον TOYO να μην μου ρίχνει με το 1.8.. Δημήτρης Δεν σταματαει πουθενα λεμε!!! Εμπαινε Μητσο...εμπαινε!!! Το κοβω λιγο δυσκολο να τα φορας μεχρι την Βουλγαρια αυτα, ε?
mikepts Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Τρελέ σε λίγο ούτε κατσίκα δεν θα μπαίνει στην θέση του συνοδηγού
michpan Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Μπα, προβλέπω σε λίγο καιρό, να ξυλώνει τα καθίσματα και να βάζει φιάλες.. Μιχάλης
NOEL-S3 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Ρε μητσαρα τι να πω χαρα στην υπομονη σου ρε φιλαρακι, παντος αν θελεις τιποτα ή καμμια βοηθεια μιας και ερχεσαι στην γειτονια μου ειμαι διατεθειμενος να στην στην προσφερω ... ΥΓ1. Αντε και καλα γαζωματα... ΥΓ2. Μολις τελειωσω και εγω με το καλο, να κανονισουμε να κανουμε κανα πατημα ετσι για την πλακα μας φυσικα... ΥΓ3. Παντος μεσα στο 2011 εχει να γινει πολεμος, καθως εχουν αρχισει οι παντες και βγαζουν τρελα αλογα...
mariosA4 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 τρελοδικηγόρε πρόσεχε. το αμάξι είναι...οικογενειακό
Kritonas Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Ανακεφαλαίωση : - Σωληνάκια παροχής βενζίνης μεγαλύτερα (ήρθαν) - Turbo Comp παροχής 750 hp (είναι εδώ με περιμένει ) - Ferrea κιτ ενισχυμένα μέρη κεφαλής (περιμένω..) - 2η πίσω αντλία σε σειρά * (περιμένω..) - WG 44άρι (περιμένω..) - Water meth (περιμένω..) -custom πολλαπλή εισαγωγής με εξτρά 4 μπεκ συμβατικά (παραγγέλθηκε) Την υπομονή μου μέσα.. Όχι τίποτα άλλο, θέλω να προλάβω και τον TOYO να μην μου ρίχνει με το 1.8.. Δημήτρης "Πολεμος" θα γινει , Δημητρη ... ! ------------ * Παραλληλη συνδεση στην αντλια .
Aristos Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 "Πολεμος" θα γινει , Δημητρη ... ! ------------ * Παραλληλη συνδεση στην αντλια . Κοιτάχτε μόνο να τελειώσετε πριν βγει του Toyo και κλαίτε...
NOEL-S3 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Κοιτάχτε μόνο να τελειώσετε πριν βγει του Toyo και κλαίτε... Τι θα φτιαξει τελικα ο toyo(?) Που ολοι θα τον φοβομαστε ???... Οεο.......
Dimitris_Kon Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Είπαμε, θα είσαι 3 κενά μπροστά και μετά θα ανοίξω! Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Κοιτάχτε μόνο να τελειώσετε πριν βγει του Toyo και κλαίτε... Απ΄ τα γέλια! Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Θα ερθει η ωρα σου,μη φοβασαι καμαρι μου... Ανατρίχιασα σου λέωωωω!! χαχαχχαχαχαχα!! Δημήτρης
Recommended Posts