COSTAS S3 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Εμένα που τα κρατούσα για να βγάζει φωτογραφία ο Μητσάρας να ρωτήσετε!!! Τα βλέπεις και νομίζεις πως είναι ιπτάμενος δίσκος!!! Πως θα βγουν από μέσα μικροσκοπικά όντα αλλά μόλις σου εξηγήσει πως είναι δισκόφφρενα θα ηρεμήσεις!!! χαρά στο κουράγιο σου.Αφού δε σε έπιασε καμιά κράμπα στο χέρι
Velos Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Εμένα που τα κρατούσα για να βγάζει φωτογραφία ο Μητσάρας να ρωτήσετε!!! Τα βλέπεις και νομίζεις πως είναι ιπτάμενος δίσκος!!! Πως θα βγουν από μέσα μικροσκοπικά όντα αλλά μόλις σου εξηγήσει πως είναι δισκόφφρενα θα ηρεμήσεις!!! Ρε παίχτη να σου πώ την αλήθεια το σκέφτηκα ότι μπορεί να ήσουν εσύ....... Δημήτρη συνέχισε έτσι....δώσε άλογα στον λαό
Dimitris_Kon Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Update με πολύ καλά νέα: Κωδικοποίηση εγκεφάλου άνεσης κομπλέ, καινούργια μπαταρία, 2η αντλία οκ, σωληνώσεις (διπλές) βενζίνης οκ και είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε πίεση. Έλα όμως που πίεση δεν ανέβαινε πάνω από 1 bar και αυτό με το ζόρι ¨Εκανα διάφορες δοκιμές, άλλαξα setup στο boost controller τα ίδια! Κάποια στιγμή άρχισα να ακούω και το τούρμπο να σφυρίζει! Τέλεια λέω, έγινε σούπα! Φτάνω σπίτι, κρυώνει το αυτοκίνητο, βγάζω εισαγωγή και ξαφνικά βλέπω τον άξονα του τούρμπο όπως τον πίεσα, χόρευε τσιφτετέλι, πάνω - κάτω, δεξιά - αριστερά. Τα χάπια μου.. Καινούργιο τούρμπο μόλις 800 χλμ είχα κάνει. Τέσπα, συννενοήθηκα και το έβγαλα να το στείλω πίσω για αλλαγή με εγγύηση.. Ξανά στο περίμενε Μαρίνοοοοοοοοοοο Δημήτρης
anargyros Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 φίλε είσαι ο μοναδικός που δεν φοβάμαι από άποψη να μην δουλέψει σωστά το θεριό γιατι είσαι φούλ ψαγμένος σε θεωρία αλλά και σε πράξη.Καλά αποτελέσματα που είμαι σίγουρος οτι γρήγορα έρχοναται και αυτα με το καλό Μήτσαρα σου εύχομαι να βγάλεις περισσότερα άλογα απο οτι υπολογίζεις Υ.Γ Μακάρι όλοι οι μηχανικοί να είχαν το ίδιο μεράκι με το δικό σου αλλά ούτε λόγος μηδενός εξαιρουμένου
Alex Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Ειδα δημοσιευση και ετρεξα να βρω κουκουλα Μητσε το νου σου
mariosA4 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 μήπως έπαιξε τίποτε στραβό με τα restrictor? βάλε ένα μεγαλύτερο την επόμενη...
kenzo Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Πρεπει ή να μας κανεις πλακα ή να σου κανει εσενα καποιος πλακα ... Μολις τελειωσει , παρε φορα και μπες μεσα στην εκκλησια για ευχελαιο ... Ηλιας ...
Alex Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Πρεπει ή να μας κανεις πλακα ή να σου κανει εσενα καποιος πλακα ... Μολις τελειωσει , παρε φορα και μπες μεσα στην εκκλησια για ευχελαιο ... Ηλιας ... Η λυση ειναι μια....πουλημα και αγορα s38p @....αντε ενα tts να κονιορδισει λιγο σαν νεο παιδι που ειναι.
kenzo Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Η λυση ειναι μια....πουλημα και αγορα s38p @....αντε ενα tts να κονιορδισει λιγο σαν νεο παιδι που ειναι. +1000 Ηλιας ...
kenzo Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 ...ή ετοιμάζει κάτι ποιο διαφορετικό... Ξερεις κατι ; Ηλιας ...
Alex Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 ...ή ετοιμάζει κάτι ποιο διαφορετικό... Αυτα τα διαφορετικα....με τρομαζουν!
Dimitris_Kon Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Αυτα τα διαφορετικα....με τρομαζουν! Στο τούρμπο αναφέρεται ρε μεγάλε! Και ξέρεις κιόλας σε τι.. Το θέμα είναι ότι είναι ιδιαίτερα ακριβό, αλλά ίδωμεν. Δημήτρης
Alex Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Στο τούρμπο αναφέρεται ρε μεγάλε! Και ξέρεις κιόλας σε τι.. Το θέμα είναι ότι είναι ιδιαίτερα ακριβό, αλλά ίδωμεν. Δημήτρης Θα πουλησω εγω το δικο μου αργοτερα (κο4) σε δελεαστικη τιμη αν θες
Dimitris_Kon Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Αύριο φωτό με το τούρμπο να χορεύει τσιφτετέλι ο άξονας Δημήτρης
Alex Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Αύριο φωτό με το τούρμπο να χορεύει τσιφτετέλι ο άξονας Δημήτρης Μετα θα βαλω εγω φωτο με εσενα να χορευεις τσιφτετελι...
PanoulisTheTroll Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Μετα θα βαλω εγω φωτο με εσενα να χορευεις τσιφτετελι... Α καλά... Μιλάμε για υπερθέαμα...
Dimitris_Kon Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Πανούλη πάψε.. απλά και δημοκρατικά Δημήτρης
Dikonou Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Αύριο φωτό με το τούρμπο να χορεύει τσιφτετέλι ο άξονας Δημήτρης Με ποιά τουρμπίνα ρε Μήτσο; και γιατί ρε φούστη μου; Ρωτάω ως γνήσιος μή γνώστης!
Dimitris_Kon Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Με ποιά τουρμπίνα ρε Μήτσο; και γιατί ρε φούστη μου; Ρωτάω ως γνήσιος μή γνώστης! Δημήτρη μάλλον αστοχία υλικού, αλλά έχει εγγύηση και θα την στείλω Αμερική για αντικατάσταση Μπορεί να την κάνω και billet, θα δούμε.. Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Πρεπει ή να μας κανεις πλακα ή να σου κανει εσενα καποιος πλακα ... Μολις τελειωσει , παρε φορα και μπες μεσα στην εκκλησια για ευχελαιο ... Ηλιας ... Χαχαχαχα τι να πω βρε φιλαράκι μου?? Η τύχη που έχω ειλικρινά με έχει εντυπωσιάσει Δημήτρης
stage6 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 μην γραφετε ασχετα ποστ ρε παιδια και χαιρομαστε τσαμπα μεχρι να μπουμε να διαβασουμε...μπαινω καθε φορά που βλέπω καινουριο ποστ και περιμένω να δω καμιά εξέλιξη για το project, να δω καμια καινουρια φωτο....κάποιοι ειναι με ποπ κορν, κοκα κολα και παρακολουθουν με αγωνια και εσεις εχετε βάλει διαλλειμα για διαφημισεις δημήτρη το εχω γυρίσει από ποπ κορν και κοκα κολα σε τεκίλες...αντε τελειώνε πια!! Υ.Γ. τσοντάρω να στα στείλουν εξπρές...δε θα αντέξω να στα στείλουν με καράβι.
Recommended Posts