Jump to content

Recommended Posts

Posted

αντε ρε μητσο να ξεμπερδευεις με τα προβληματα να το ευχαριστηθεις το εργαλειο σου... :sSig_goodjob:

• Like 1
Posted

Πάνω που θα έλεγα να το κανείς ηλεκτρικό το αμάξι για οικονομία, λέω να μην στο προτείνω μιας και στα ηλεκτρικά έχεις ένα πρόβλημα... :lol::lol:

• Like 2
Posted

Συνεχίζοντας το κλείσιμο του πατώματος με τις γραμμές και το σωλήνα μεθανόλης (μιας και το τεπόζιτο έχει μπει πίσω, λόγω διαστάσεων). Δοκιμάστηκε το κύκλωμα και γειώνει κανονικά επιτέλους. Προφανώς κατά την μετατροπή και τοποθέτηση των πίσω φτερών του RS4, η γίεωση στο φτερό, άλλοτε λειτουργούσε και άλλοτε όχι, εξ ου και ο λόγος που άλλοτε λειτουργούσε το tv tuner και άλλοτε όχι. Για να το βρω βέβαια, έπρεπε να ξηλώσω όλο το αυτοκίνητο, που ούτως ή άλλως τελικά έπρεπε να κάνω για να περάσω το τεπόζιτο μεθανόλης με το δείκτη στάθμης στο πόρτ παγκάζ. Ακολουθούν μερικές φωτό, από την πρόοδο των εργασιών στο ρημάδι το αυτοκίνητό μου..

Καλωδίωση περνάει στην ράγα του αυτοκινήτου, μαζί με το σωλήνα μεθανόλης.

IMG_0956.jpg

IMG_0955.jpg

IMG_0954.jpg

Δοκιμή για να δω αν πλέον δεν υπάρχει βραχυκύκλωμα

IMG_0950.jpg

Και αφού ήταν όλα σωστά σύμφωνα με το πολύμετρο, ακολουθεί το ντύσιμο της καλωδίωσης με κάλτσα, χωριστά από το σωλήνα της μεθανόλης, το οποίο και δοκίμασα με το τεστ της snow perfomance.

IMG_0952.jpg

Και μια φωτό από τα dvd που επεξεργάστηκα για να ελέγξω τα διαγράμματα

IMG_0949.jpg

Δημήτρης

Posted

εχω ενα πονοκεφαλο και μονο που το βλεπω ετσι στις φωτογραφιες, βεβαια εκει που εχεις φτασει δεν κανεις πισω!!!!!

με το καλο να τελειωσεις το ολο project με τα καλυτερα αποτελεματα!!!!

• Like 1
Posted

το παγούρι της μεθανόλης που το έβαλες δημήτρη? Αν δεν το έχεις τοποθετήσει ακόμα πάρε μια ιδέα από το δικό μου . Εχω γυρίσει ανάποδα το πίσω αριστερό καλάθι για μικροαντικείμενα το πορτπαγκάζ και το έβαλα από μέσα . απέξω φαίνεται σαν εργοστασιακό το κυριότερο και δεν βλέπεις παγούρια -καλώδια και τα ρέστα . καλές δουλειές ...

DSC_0679_zps7be32cc5.jpg

DSC_0676_zps8fae6a0d.jpg

DSC_0677_zpsf1283c5d.jpg

• Like 1
Posted (edited)

Ωραίος Μαρίνο, αν και φαίνεται η αντλία (ο σπαστικός χαχα). Εγώ όμως έχω παγούρι τεράστιο και δεν με ενδιαφέρει και να φαίνεται, εξάλλου θέλω πολύ ποσότητα!

461530_10150828341247661_473052398_o_zps012b5b77.jpg

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon
Posted

εγώ έχω πάρει το 1 galon kit (γύρω στα 5 λίτρα) και εκει χωράει μια χαρά και δεν κλεβει χώρο αποσκευών για τα ....πιτσιρίκια

ωραίο το κιτ της snow, τα έχει όλα + τις βαλβίδες ασφαλείας για την υποπίεση . αυτές θα τις πάρω κιέγώ ί γιατί το μπέκ τα παίζει μετά από κάποιο χρόνο και αρχίζει να τραβάει νερά με την υποπίεση κινδυνεύοντας για υδραυλική. εξαφάνισε πάντως τα σωληνάκια από το χωρο αποσκευών για να μην έχεις προβληματα

Posted

Μαρίνο εδώ είσαι χαχαχαχαχα

389735_395893870449796_634284677_n.jpg

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Δημήτρης

ωχ! θα το κοινοποιησω σε ολα τα saxoralla και θα γινει χαμος!!!!

• Like 2
Posted

Δημήτρης

τι είναι αυτή η μπουκάλα εκεί πίσω? Οξυγόνο :sHa_hehe:

Posted

τι είναι αυτή η μπουκάλα εκεί πίσω? Οξυγόνο :sHa_hehe:

είναι για τον οδηγό, να παίρνει βαθιές εισπνοές πριν την αλλαγή 4ης σε 5η... :sHa_sarcasticlol:

ΥΓ: ρε συ Κον, που τα βρίσκεις... :LaieA_014:

• Like 1
Posted

.... ο Κον θα έχει σίγουρα διπλή μπασοκαμπίνα πίσω.........βάλε με το νού σου τί κρύβεται εκεί μέσα... :sHa_hehe: :sHa_hehe:

• Like 1
Posted (edited)

Αααα για αυτό μου είπες τις προάλλες πως τα βαρέθηκες τα άλογα και θα το γυρίσεις σε db drag....λαμογιά ήταν ε? :sHa_hehe:

Edited by Aristos
  • Like 2
  • 2 weeks later...
Posted

Ανακαλώ το προηγούμενο ποστάρισμα.............και μόνο με το τούρμπο αυτό μια χαρά μπεκατσόνια θα ρουφάει!!!!!

• Like 1
Posted

Ανακαλώ το προηγούμενο ποστάρισμα.............και μόνο με το τούρμπο αυτό μια χαρά μπεκατσόνια θα ρουφάει!!!!!

που να στην ανεβάσω και full ανάλυση... (δεν ανέβαιναν "με τίποτα" από το σπίτι. 10,6ΜΒ η καθε μία!)

Πώς δεν έχει ρουφήξει καμια γάτα ακόμα ο Κον, πραγματικά απορώ...

• Like 1
Posted

που να στην ανεβάσω και full ανάλυση... (δεν ανέβαιναν "με τίποτα" από το σπίτι. 10,6ΜΒ η καθε μία!)

Πώς δεν έχει ρουφήξει καμια γάτα ακόμα ο Κον, πραγματικά απορώ...

:sFi_dualpistols:

• Like 1
Posted

Δημήτρη θαυμάζω την υπομονή σου...... :worthy:

Με το καλό να τελειώσουν τα "μαζέματα" και να το χαρείς !!!! :icon_turbo:

• Like 1
Posted

Να ναι καλά τα παιδιά που με βοήθησαν εχθές στο ξύλωμα :clap2:

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Να ναι καλά τα παιδιά που με βοήθησαν εχθές στο ξύλωμα :clap2:

Δημήτρης

τώρα που πήρα φόρα, ετοιμάσου για αλλαγή μοτέρ στο Α3 μου :P

• Like 2
  • 3 months later...
Posted

Κάβουρα πες αλεύρι αγόρι μου

253251_603306813027474_1862745252_n_zpsf

Δημήτρης

• Like 5
Posted

Δέχεσαι ανταλλαγή με ένα κουτί τσίχλες; :P

• Like 1
Posted

Ρε μεγάλε θα μας δείξεις καμία φωτό με την πίεση που σηκώνεις.......και άσε τα κουτιά με τα σοκολατάκια.....αχαχαχαχαχαχα

Send from somewhere......

• Like 1