leras Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 αντε ρε μητσο να ξεμπερδευεις με τα προβληματα να το ευχαριστηθεις το εργαλειο σου... 1
A80Avant Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Πάνω που θα έλεγα να το κανείς ηλεκτρικό το αμάξι για οικονομία, λέω να μην στο προτείνω μιας και στα ηλεκτρικά έχεις ένα πρόβλημα... :lol: 2
Dimitris_Kon Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Συνεχίζοντας το κλείσιμο του πατώματος με τις γραμμές και το σωλήνα μεθανόλης (μιας και το τεπόζιτο έχει μπει πίσω, λόγω διαστάσεων). Δοκιμάστηκε το κύκλωμα και γειώνει κανονικά επιτέλους. Προφανώς κατά την μετατροπή και τοποθέτηση των πίσω φτερών του RS4, η γίεωση στο φτερό, άλλοτε λειτουργούσε και άλλοτε όχι, εξ ου και ο λόγος που άλλοτε λειτουργούσε το tv tuner και άλλοτε όχι. Για να το βρω βέβαια, έπρεπε να ξηλώσω όλο το αυτοκίνητο, που ούτως ή άλλως τελικά έπρεπε να κάνω για να περάσω το τεπόζιτο μεθανόλης με το δείκτη στάθμης στο πόρτ παγκάζ. Ακολουθούν μερικές φωτό, από την πρόοδο των εργασιών στο ρημάδι το αυτοκίνητό μου.. Καλωδίωση περνάει στην ράγα του αυτοκινήτου, μαζί με το σωλήνα μεθανόλης. Δοκιμή για να δω αν πλέον δεν υπάρχει βραχυκύκλωμα Και αφού ήταν όλα σωστά σύμφωνα με το πολύμετρο, ακολουθεί το ντύσιμο της καλωδίωσης με κάλτσα, χωριστά από το σωλήνα της μεθανόλης, το οποίο και δοκίμασα με το τεστ της snow perfomance. Και μια φωτό από τα dvd που επεξεργάστηκα για να ελέγξω τα διαγράμματα Δημήτρης
johnas Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 εχω ενα πονοκεφαλο και μονο που το βλεπω ετσι στις φωτογραφιες, βεβαια εκει που εχεις φτασει δεν κανεις πισω!!!!! με το καλο να τελειωσεις το ολο project με τα καλυτερα αποτελεματα!!!! 1
mariosA4 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 το παγούρι της μεθανόλης που το έβαλες δημήτρη? Αν δεν το έχεις τοποθετήσει ακόμα πάρε μια ιδέα από το δικό μου . Εχω γυρίσει ανάποδα το πίσω αριστερό καλάθι για μικροαντικείμενα το πορτπαγκάζ και το έβαλα από μέσα . απέξω φαίνεται σαν εργοστασιακό το κυριότερο και δεν βλέπεις παγούρια -καλώδια και τα ρέστα . καλές δουλειές ... 1
Dimitris_Kon Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 (edited) Ωραίος Μαρίνο, αν και φαίνεται η αντλία (ο σπαστικός χαχα). Εγώ όμως έχω παγούρι τεράστιο και δεν με ενδιαφέρει και να φαίνεται, εξάλλου θέλω πολύ ποσότητα! Δημήτρης Edited January 5, 2013 by Dimitris_Kon
mariosA4 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 εγώ έχω πάρει το 1 galon kit (γύρω στα 5 λίτρα) και εκει χωράει μια χαρά και δεν κλεβει χώρο αποσκευών για τα ....πιτσιρίκια ωραίο το κιτ της snow, τα έχει όλα + τις βαλβίδες ασφαλείας για την υποπίεση . αυτές θα τις πάρω κιέγώ ί γιατί το μπέκ τα παίζει μετά από κάποιο χρόνο και αρχίζει να τραβάει νερά με την υποπίεση κινδυνεύοντας για υδραυλική. εξαφάνισε πάντως τα σωληνάκια από το χωρο αποσκευών για να μην έχεις προβληματα
Dimitris_Kon Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Μαρίνο εδώ είσαι χαχαχαχαχα Δημήτρης 1
Agelosa4 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Μαρίνο εδώ είσαι χαχαχαχαχα Δημήτρης ωχ! θα το κοινοποιησω σε ολα τα saxoralla και θα γινει χαμος!!!! 2
mariosA4 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Μαρίνο εδώ είσαι χαχαχαχαχα Δημήτρης τι είναι αυτή η μπουκάλα εκεί πίσω? Οξυγόνο
Kavouras Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 τι είναι αυτή η μπουκάλα εκεί πίσω? Οξυγόνο είναι για τον οδηγό, να παίρνει βαθιές εισπνοές πριν την αλλαγή 4ης σε 5η... ΥΓ: ρε συ Κον, που τα βρίσκεις... 1
Dikonou Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 .... ο Κον θα έχει σίγουρα διπλή μπασοκαμπίνα πίσω.........βάλε με το νού σου τί κρύβεται εκεί μέσα... :sHa_hehe: 1
Aristos Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 (edited) Αααα για αυτό μου είπες τις προάλλες πως τα βαρέθηκες τα άλογα και θα το γυρίσεις σε db drag....λαμογιά ήταν ε? Edited January 7, 2013 by Aristos 2
AlexA3glyf Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Πολλά respect για το ολο εγχείρημα. Αξίζει πολλάαα καλά χιλιόμετρα! 1
Dikonou Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Ανακαλώ το προηγούμενο ποστάρισμα.............και μόνο με το τούρμπο αυτό μια χαρά μπεκατσόνια θα ρουφάει!!!!! 1
Kavouras Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Ανακαλώ το προηγούμενο ποστάρισμα.............και μόνο με το τούρμπο αυτό μια χαρά μπεκατσόνια θα ρουφάει!!!!! που να στην ανεβάσω και full ανάλυση... (δεν ανέβαιναν "με τίποτα" από το σπίτι. 10,6ΜΒ η καθε μία!) Πώς δεν έχει ρουφήξει καμια γάτα ακόμα ο Κον, πραγματικά απορώ... 1
KeM Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 που να στην ανεβάσω και full ανάλυση... (δεν ανέβαιναν "με τίποτα" από το σπίτι. 10,6ΜΒ η καθε μία!) Πώς δεν έχει ρουφήξει καμια γάτα ακόμα ο Κον, πραγματικά απορώ... 1
Theodore Saba Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Δημήτρη θαυμάζω την υπομονή σου...... Με το καλό να τελειώσουν τα "μαζέματα" και να το χαρείς !!!! 1
Dimitris_Kon Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 Να ναι καλά τα παιδιά που με βοήθησαν εχθές στο ξύλωμα Δημήτρης 1
Kavouras Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Να ναι καλά τα παιδιά που με βοήθησαν εχθές στο ξύλωμα Δημήτρης τώρα που πήρα φόρα, ετοιμάσου για αλλαγή μοτέρ στο Α3 μου 2
Sky Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Ρε μεγάλε θα μας δείξεις καμία φωτό με την πίεση που σηκώνεις.......και άσε τα κουτιά με τα σοκολατάκια.....αχαχαχαχαχαχα Send from somewhere...... 1
Recommended Posts