Jump to content

Recommended Posts

Posted

Φιλε το αυτοκινητο ειναι πααααρα πολυ ωραιο -ΤΟΥΜΠΑΝΟ-σου ευχομαι να εισαι καλα να το χαιρεσαι :sHa_thumbsup2:

Posted

Eμένα που όπως ξέρετε μ'αγαπάει περισσότερο απ'όλους σας μου έχει δώσει αυτόγραφο και από το εσωτερικό.

84237778.jpg

Ρε μαζέψτε τον κάποιος χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα

:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:

Posted

60791_162438273767215_100000031299059_537193_8308404_n.jpg

Δημήτρης

Πολύ ωραίο το τούμπανο του Δημήτρη αλλά κι αυτό που είναι στη φώτο απο πίσω του, τι εργαλείο είναι αυτό ρε παιδιά;;;

Posted

Πολύ ωραίο το τούμπανο του Δημήτρη αλλά κι αυτό που είναι στη φώτο απο πίσω του, τι εργαλείο είναι αυτό ρε παιδιά;;;

Ποιός αυτός Ντίνο τίποτα ξέμπαρκος είναι απλά μπήκε μόλις είδε τη κάμερα να βγάλει καμιά φωτογραφία να έχει να το θυμάται. :hysterical: :hysterical: :sHa_sarcasticlol::new_iloveyou: :new_iloveyou:

Posted (edited)

Αγριεμένο φαίνεται... Είχα πετύχει μια φορά ένα ολόιδιο να κατεβαίνει με τα χίλια τον Σκαραμαγκά και τσαμπουκαλευόταν και με έναν νταλικέρη... Κάτι τυπάκια φίλε μου... :sHa_sarcasticlol:

Edited by pan0ulis
Posted

Ντινο τωρα που το ειπες μου αρεσει πιο πολυ το πισω...(προσεχε μη σε κλασει το θηριο και κανεις ρεκορ-καταβασης)χαχαχαχαχαχαχα :sHa_sarcasticlol::new_iloveyou:

Posted

Συγχαρητηρια κι απο μενα Δημητρη.Εγω γενικα ειμαι της συντηρητικης οδηγησης αλλα μετα απ αυτο το βιντεο με μπριζωσες ασχημα!

Και παλι συγχαρητηρια....

Υ.Γ.Ποσους ποντους το εχεις χαμηλωσει;;

Ταξιδι κανεις ανετα μ αυτο το αμαξι;;

Posted

Ταξιδι κανεις ανετα μ αυτο το αμαξι;;

Τον έχω δει να κατεβαίνει μετά από Αθήνα-Ξάνθη ατσαλάκωτο.Τζάμπα ζέστανα τη στιρέλα

Posted

δημητρη δεν εχεις external? ακουγεται για internal wastegate oταν τουρμπιζει

Posted

Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια. Άγγελε external έχει από την αρχή, απλά το έχω ρίξει μέσα.

Δημήτρης

Posted

σε κοβω μνα μενεις ανυπαντρος...που να βρεις ποιο ομορφη κουκλα:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

βαλτω και καμια χαντρα ......κανα ματακι......κανα...........................:brows:

Posted

Μήτσε έχω μείνει από λόγια και έβγαλα δεύτερο ζευγάρι αυτιά..... Θα κάνω το δεύτερο ''φόρτωμα'' ringtone!!!!!

Χαχαχα μητσάρα!! Γιαννάκη (LOL) αυτά να τα πεις στον Αρίστο που θέλει να με παντρέψει ο να μην τον πω..

Δημήτρης