kalogeros Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Φιλε το αυτοκινητο ειναι πααααρα πολυ ωραιο -ΤΟΥΜΠΑΝΟ-σου ευχομαι να εισαι καλα να το χαιρεσαι
Velos Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Eμένα που όπως ξέρετε μ'αγαπάει περισσότερο απ'όλους σας μου έχει δώσει αυτόγραφο και από το εσωτερικό. Ρε μαζέψτε τον κάποιος χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα :hysterical: :hysterical:
Dinos Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Δημήτρης Πολύ ωραίο το τούμπανο του Δημήτρη αλλά κι αυτό που είναι στη φώτο απο πίσω του, τι εργαλείο είναι αυτό ρε παιδιά;;;
Velos Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Πολύ ωραίο το τούμπανο του Δημήτρη αλλά κι αυτό που είναι στη φώτο απο πίσω του, τι εργαλείο είναι αυτό ρε παιδιά;;; Ποιός αυτός Ντίνο τίποτα ξέμπαρκος είναι απλά μπήκε μόλις είδε τη κάμερα να βγάλει καμιά φωτογραφία να έχει να το θυμάται. :hysterical: :new_iloveyou:
PanoulisTheTroll Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 (edited) Πολύ ωραίο το τούμπανο του Δημήτρη αλλά κι αυτό που είναι στη φώτο απο πίσω του, τι εργαλείο είναι αυτό ρε παιδιά;;; Αγριεμένο φαίνεται... Είχα πετύχει μια φορά ένα ολόιδιο να κατεβαίνει με τα χίλια τον Σκαραμαγκά και τσαμπουκαλευόταν και με έναν νταλικέρη... Κάτι τυπάκια φίλε μου... Edited December 20, 2010 by pan0ulis
kalogeros Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Πολύ ωραίο το τούμπανο του Δημήτρη αλλά κι αυτό που είναι στη φώτο απο πίσω του, τι εργαλείο είναι αυτό ρε παιδιά;;; Ντινο τωρα που το ειπες μου αρεσει πιο πολυ το πισω...(προσεχε μη σε κλασει το θηριο και κανεις ρεκορ-καταβασης)χαχαχαχαχαχαχα
sakis534 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Συγχαρητηρια κι απο μενα Δημητρη.Εγω γενικα ειμαι της συντηρητικης οδηγησης αλλα μετα απ αυτο το βιντεο με μπριζωσες ασχημα! Και παλι συγχαρητηρια.... Υ.Γ.Ποσους ποντους το εχεις χαμηλωσει;; Ταξιδι κανεις ανετα μ αυτο το αμαξι;;
Peris Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Ταξιδι κανεις ανετα μ αυτο το αμαξι;; Τον έχω δει να κατεβαίνει μετά από Αθήνα-Ξάνθη ατσαλάκωτο.Τζάμπα ζέστανα τη στιρέλα
Dikonou Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=F_i9xkqpJbA Δημήτρης Μήτσε έχω μείνει από λόγια και έβγαλα δεύτερο ζευγάρι αυτιά..... Θα κάνω το δεύτερο ''φόρτωμα'' ringtone!!!!!
Agelosa4 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 δημητρη δεν εχεις external? ακουγεται για internal wastegate oταν τουρμπιζει
Dimitris_Kon Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια. Άγγελε external έχει από την αρχή, απλά το έχω ρίξει μέσα. Δημήτρης
lol Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 σε κοβω μνα μενεις ανυπαντρος...που να βρεις ποιο ομορφη κουκλα :thumbsup: :thumbsup: βαλτω και καμια χαντρα ......κανα ματακι......κανα...........................
Dimitris_Kon Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Μήτσε έχω μείνει από λόγια και έβγαλα δεύτερο ζευγάρι αυτιά..... Θα κάνω το δεύτερο ''φόρτωμα'' ringtone!!!!! Χαχαχα μητσάρα!! Γιαννάκη (LOL) αυτά να τα πεις στον Αρίστο που θέλει να με παντρέψει ο να μην τον πω.. Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=F_i9xkqpJbA Δημήτρης Μήτσε έχω μείνει από λόγια και έβγαλα δεύτερο ζευγάρι αυτιά..... Θα κάνω το δεύτερο ''φόρτωμα'' ringtone!!!!! Δημήτρης
Recommended Posts