Fkon Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Οκ κανενα πρόβλημα, αν θες στειλε μου με πμ ένα τηλ σου για να κανονίσουμε!!!
Giannis20vt Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 (edited) Γιάννη θέλεις κωδικοποίηση. Απλά θα έχεις πάντα το red bug δηλαδή αν τυχόν δεν στο βγάζει, θα πρέπει να κλείσεις και να ανοίξεις εκ νέου το rnse. Σε μένα φαίνεται κανονικά πάντα ο δρόμος, είτε έχω πλοήγηση είτε όχι. Δημήτρης Πραγματικά αυτό δεν το γνώριζα. Νόμιζα οτι ο δρόμος φαίνεται μόνο οταν ειναι ενεργή η πλοηγηση (παω σε προορισμο) Πρακτικά, ο οθονη της πλοηγησης στο DIS εμφανιζεται σαν τριτη επιλογη απο το κουμπι του trip computer, (σε κυκλική εναλλαγη με τπ συντομο υπολογισμο καταναλωσεων κτλ, τον διαρκή και μετα ειναι η οθονη της πλοηγησης) Λες οτι αυτη η δυνατοτητα ειναι παντα σε σενα; Edited January 23, 2015 by Giannis20vt
Dimitris_Kon Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Δεν ειναι ακριβώς οθόνη πλοήγησης, αλλα δείχνει στο κάτω μέρος τον δρόμο που κινούμαι και επάνω τις υπόλοιπες πληροφορίες σε σύντμηση Γιαννη. Δημήτρης 1
Kavouras Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Εμφανίζεται σε ολους αρκει να ενεργοποιήσετε την πυξίδα στο μενού του navi. Ουσιαστικα οταν δεν εχετε βαλει πλοήγηση, δειχνει την κατεύθυνση (πχ NE ή W) και στο κατω μερος το ονομα του δρομου που κινειται το αμαξι (αν εχει το ονομα του δρομου το navi) 2
Dimitris_Kon Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Εμφανίζεται σε ολους αρκει να ενεργοποιήσετε την πυξίδα στο μενού του navi. Ουσιαστικα οταν δεν εχετε βαλει πλοήγηση, δειχνει την κατεύθυνση (πχ NE ή W) και στο κατω μερος το ονομα του δρομου που κινειται το αμαξι (αν εχει το ονομα του δρομου το navi) Εμένα (Α4) ενεργοποιήθηκε, όταν εγκατέστησα το TV tuner, αφού άλλαξα κωδικοποίηση, μετά το downgrade για να έχω TV free. Άλλαξα ένα νούμερο στο coding και έκτοτε ενεργοποιήθηκε Κάβουρα! Πριν από αυτό, δεν μου το έβγαζε ποτέ. Δημήτρης
Kavouras Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Εμένα (Α4) ενεργοποιήθηκε, όταν εγκατέστησα το TV tuner, αφού άλλαξα κωδικοποίηση, μετά το downgrade για να έχω TV free. Άλλαξα ένα νούμερο στο coding και έκτοτε ενεργοποιήθηκε Κάβουρα! Πριν από αυτό, δεν μου το έβγαζε ποτέ. Δημήτρης Μηπως τυχαία με το downgrade ενεργοποιήθηκε η ρύθμιση;Επειδη εμενα δεν το εδειχνε, το Google-αρα και βρηκα αυτο που εγραψα παραπανω. Απλα τυχαίνει σε καποια rnse να ειναι προεπιλεγμένη η πυξίδα βαση software και σε αλλα οχι. Άγνωστη η ψυχη του προγραατιστη..... 2
Dimitris_Kon Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Μηπως τυχαία με το downgrade ενεργοποιήθηκε η ρύθμιση; Επειδη εμενα δεν το εδειχνε, το Google-αρα και βρηκα αυτο που εγραψα παραπανω. Απλα τυχαίνει σε καποια rnse να ειναι προεπιλεγμένη η πυξίδα βαση software και σε αλλα οχι. Άγνωστη η ψυχη του προγραατιστη..... Ναι μπορεί. Ίσως να έχει σχέση και η διαφορά των αυτοκινήτων όμως. Δημήτρης 3
Giannis20vt Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Το κοιταξα το πρωι, απλως ηταν μια επιλογη στο μενου του navigation του RNS-e (Compass) Το επελεξα και αμεσως εμφανιστηκε. Thanks 3
Fkon Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 (edited) Το κοιταξα το πρωι, απλως ηταν μια επιλογη στο μενου του navigation του RNS-e (Compass) Το επελεξα και αμεσως εμφανιστηκε. Thanks Σε ποιες ρυθμισεις πηγες???αν μπορεις πεςσμου να το κανω και εγω!! Edited January 23, 2015 by Fkon
Van.Leb Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Εμενα παλι οταν μου το εγκατέστησαν τα παιδια (Καβουρας κ Κον) λειτουργούσε εξαρχής με πληροφορία δρόμου κ πυξίδας ανεξαρτήτως πλοήγησης...τι μονο σπαστικό ειναι το γεγονος οτι με το που ενεργοποιήσεις το ραδιόφωνο το dis αυτομάτως μεταφέρεται στις παραπανω πληροφορίες ενω προηγουμένως εχω ας πουμε τις καταναλώσεις κ πρεπει χειροκίνητα να επιλέξεις οτι ειχες πριν....
Kavouras Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Εμενα παλι οταν μου το εγκατέστησαν τα παιδια (Καβουρας κ Κον) λειτουργούσε εξαρχής με πληροφορία δρόμου κ πυξίδας ανεξαρτήτως πλοήγησης...τι μονο σπαστικό ειναι το γεγονος οτι με το που ενεργοποιήσεις το ραδιόφωνο το dis αυτομάτως μεταφέρεται στις παραπανω πληροφορίες ενω προηγουμένως εχω ας πουμε τις καταναλώσεις κ πρεπει χειροκίνητα να επιλέξεις οτι ειχες πριν.... εγώ στα ενεργοποίησα Βαγγέλη. 1
Kavouras Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Σε ποιες ρυθμιζεις πηγες???αν μπορεις πεςσμου να το κανω και εγω!! επιλέγεις navigation (κουμπί navi) και πατάς το κουμπί setup. Με τη μεγάλη ροδέλα, κατεβαίνεις προς τα κάτω και κάνεις "τικ" την επιλογή compass (δηλαδή πυξίδα). Είσαι έτοιμος. 3
Van.Leb Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 εγώ στα ενεργοποίησα Βαγγέλη. Τι θα εκανα χωρις εσενα... Χοχοχοχο!!!
Giannis20vt Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 (edited) Σε ποιες ρυθμισεις πηγες???αν μπορεις πεςσμου να το κανω και εγω!! Στο navigation, πατας το κουμπι SETUP και εχει στην σειρα ρυθμίσεις, προς τα κατω ειναι μια σειρα που λεει Compass, τικαρε το κουτακι και εισαι ετομος. edit: με προλαβε ο Γιωργος... Edited January 23, 2015 by Giannis20vt 2
JIM A3 Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 (edited) Την είχα και εγώ ενεργοποιημένη την επιλογή της πυξίδας στις αρχές..Με εκνεύριζε ωστόσο ότι κάθε φορά που έβαζα μπροστά έπρεπε να γυρίζω το menu χειροκίνητα στις καταναλώσεις οι οποίες με βολεύουν στη καθημερινή οδήγηση,όπως έγραψε και ο Van.Leb .Έτσι μετά από λίγο καιρό απενεργοποίησα τη πυξίδα. Edited January 23, 2015 by JIM A3 1
Giannis20vt Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Παιδες το εργοστασιακο bluetooth που εχω , δεν συνεργαζεται καλα με τα smartphones Εχω τον κωδικο: 8P0862335N Καθε φορα που πρεπει να συνδεθει, θελει τον κωδικο επιβεβαιωσης το κινητο. Καθε φορα. Υπαρχει καποια λυση ή εχει σχεση με την version του εγκεφάλου και το λογισμικο που εχει;
Dimitris_Kon Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Παιδες το εργοστασιακο bluetooth που εχω , δεν συνεργαζεται καλα με τα smartphones Εχω τον κωδικο: 8P0862335N Καθε φορα που πρεπει να συνδεθει, θελει τον κωδικο επιβεβαιωσης το κινητο. Καθε φορα. Υπαρχει καποια λυση ή εχει σχεση με την version του εγκεφάλου και το λογισμικο που εχει; Φοβάμαι ότι είναι η μονάδα του ΒΤ Γιάννη. Δημήτρης 1
Giannis20vt Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Φοβάμαι ότι είναι η μονάδα του ΒΤ Γιάννη. Δημήτρης Και εγω αυτο φοβαμαι Δημητρη, αλλά ειναι σιγουρα αυτο; Εχεις κανεις διαβασει παρομοιο προβλημα στο internet; 1
Dimitris_Kon Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Και εγω αυτο φοβαμαι Δημητρη, αλλά ειναι σιγουρα αυτο; Εχεις κανεις διαβασει παρομοιο προβλημα στο internet; Nαι και το έχω δει σε 2 - 3 μονάδες που έκαναν ακριβώς το ίδιο με iphone. Δηλαδή, ζητούσαν επιβεβαίωση κωδικού κάθε φορά. Αν δεν στο κάνει με άλλου είδους τηλέφωνο, τότε κατά πάσα πιθανότητα, είναι ασύμβατη η μονάδα. Δημήτρης 1
Giannis20vt Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 το κανει σε καθε smartphone και σε iphone, μονο σε απλο κινητο λειτουργουσε αψογα. Ποιον κωδικο και πανω πρεπει να κοιτάω; 1
Dimitris_Kon Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Γιάννη αυτό που δουλεύει σίγουρα είναι το 8Τ0862336Ε. Το γνωρίζω γιαυτό και το αναφέρω, δεν ξέρω για άλλα. Δημήτρης 1
ARKO 2.0TQB7 Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 KALHSPERA EXO RNS-E SE AUDI B7 KAI THELO NA EGATASTHSO TV , EXETE NA MOU PROTEINETE KAPION .
Theodore Saba Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 KALHSPERA EXO RNS-E SE AUDI B7 KAI THELO NA EGATASTHSO TV , EXETE NA MOU PROTEINETE KAPION . Καλώς ήρθες στο asc ! Όπως συνηθίζεται για τα νέα μέλη, πέρνα από εδώ και γράψε λίγα πράγματα για σένα και το αυτοκίνητο σου, έτσι για να γνωριστούμε καλύτερα. Στο θέμα σου τώρα, σύντομα κάποιο μέλος που έχει κάνει αυτή την εγκατάσταση θα σου δώσει τα φώτα του. Και κάτι τελευταίο. Μην γράφεις με καφαλαία - greeklish.......Μόνο μικρά Ελληνικά ! Ευχαριστώ ! 2
metero Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Μετά από πολύ ψάξιμο σε ξένα forum, για την αντιγραφή χαρτών και μετά από δοκιμές που έκανα με 3 διαφορετικά dvd writer (όχι αυτά που λένε ) ο μόνος τρόπος για να παίξουν οι χάρτες είναι με αντιγραφή σε MAC πριν παιδευτείτε δοκιμάστε αντέγραψα 2 χάρτες και παίξανε μα χαρά 1
Recommended Posts