Jump to content

Recommended Posts

Posted

μα κατσε, τι προγραμμα περασες στο 1.5? ποσο δουλευες πριν? τι γινεται με το MAF? μηπως να εβαζες ενα αγραφο να ξενοιασεις?

εχω ένα θέμα με τον μαμα εγκέφαλο στην λειτουργία του adaption βασίλη. Πρίν είχα πρόγραμμα στρωσίματος και το δούλευα μόνο mafless (αλλο αν έγώ τού δωσα να καταλάβει...)

τώρα με τον maf δουλευει σωστά και διαβάζει σωστά το μίγμα αλλά θέλει ακόμα δουλειά . Σήμερα το απόγευμα σηκωσα 2 μπαρο και ο ήχος ήταν απερίγραπτος ενώ έγραψε όλη τη 2α μέχρι τις 7500 σαλ . Τελικά αυτό το μοτέρ μόνο μετά τα 2 μπάρ έρχεται στα ίσια του...

Posted

το μοτερ ναι, το αμαξι οχι γιατι παει με παντες, και τα λαστιχα τραβανε τα χειροτερα! αυτα ειναι!!! :sHa_thumbgoodjob:

Posted

μετα το 1.7 τρελενεται.......χαχαχαχαχα και εγω εχω καψει τα 19αρια........θελουμε τουλαχιστον μπλοκε Μαριε

Posted (edited)

μετα το 1.7 τρελενεται.......χαχαχαχαχα και εγω εχω καψει τα 19αρια........θελουμε τουλαχιστον μπλοκε Μαριε

εγώ είμαι 4κίνητος οπότε καταλαβαίνεις τι παίζεται.... εχω όμως πάνω ακόμα τα 17άρια. Οταν τα αλλάξω σε 18 τουλάχιστον θα δώ τι παίζει. Δεν έχω θέμα κρατήματος πάντως με την pss9 αι τις αντιστρεπτικές τηςH&R είναι τραίνο

Edited by mariosA4
Posted

το μοτερ ναι, το αμαξι οχι γιατι παει με παντες, και τα λαστιχα τραβανε τα χειροτερα! αυτα ειναι!!! :sHa_thumbgoodjob:

τα λάστιχα είναι τα 17άρια οπότε δεν με πολυνοιάζει γιατι θα αλλαχτούν σύντομα Bill :new_thumright:

Posted

εγω μπροστιοκινητος και τα κανει για πεταμα τα 19αρια......οντως με τις Pss απλα αλλο αμαξι τις Hr δεν τις εχω βαλω ακομα......

Posted

εγω μπροστιοκινητος και τα κανει για πεταμα τα 19αρια......οντως με τις Pss απλα αλλο αμαξι τις Hr δεν τις εχω βαλω ακομα......

Μπροστιοκινητος λογικό είναι,εδώ τα quattro και έχουμε θέμα ειδικά σε δρόμο κακής ποιότητας σπάει για πλάκα την πρόσφυση ακόμη και με 2α ρολλ

Posted

εχει πλακα μολις πατησεις την 2αρα να σπινιαρει ακομα και σε αριστη ασφαλτο ολοκληρη.....

Posted (edited)

τελικά έβαλα τις 18άρες από το rs6 και χώρεσα και τα μπροστινά φρένα απ'το rs4 Β7 τα οπόία μπήκαν κουτί.Οί ζάντες από το rs6 με το 20άρι όφσετ χώρεσαν τις δαγκάνες μια χαρά. Χρειάστηκε να ανοίξω ελαφρώς τα φτερά( rolling fenders όπως λένε και στο zine...) για να μην βρίσκουν εσωτερικά γιατί με το μικρό όφσετ η ζάντα βγήκε λίγο έξω. Πίσω έβαλα από το RS4 B5 312 χ 22 που είχα πάρει παλίότερα, με αρκετές μοντιφιές για να μπούν όμως.

Και τώρα το πρόβλημα ... δεν μπορώ να εξαερώσω το κύκλωμα και κάπου κρατάει αέρα. Πατώντας το πεντάλ του φρένου κατεβαίνει μέχρι κάτω και πιάνουν τα φρένα στο τελείωμα. Εξαέρωση έγινε με τον παραδοσιακό τρόπο (πάτε... άσε) αλλά κάτι δεν πάει καλά... Μετά από ψάξιμο στο zine κάπου διάβασα ότι μπορεί να κρατάει αέρα η αντλία του ABS και ότι πρέπει να την εξαερώσω μεσω vag com , έχει γνώση κανείς?

Edited by mariosA4
Posted

Εχεις vag com ετσι;

Μπορεις να κανεις με το vag com μια τετοια εξαερωση, δεν θυμαμαι την διαδικάσια θα την ψαξω και θα την γραψω

Posted

το βρηκα:

Συνδέουμε το vag-com και επιλέγουμε:

[select]

[03 - ABS Brakes]

[basic Settings - 04]

Group 001

[Go!]

Στην αρχή μας ζητάει να κρατήσουμε πατημένο το φρένο. Έπειτα από 2-3 δευτερόλεπτα θα αρχίσει να δουλεύει το ABS και να κλωτσάει το πεντάλ (το οποίο συνεχίζουμε να έχουμε πατημένο) για περίπου 10 sec.

Μόλις σταματήσει, αφήνουμε το πεντάλ και πατάμε το ON/OFF/NEXT.

Μετά μας ζητάει να ανοίξουμε τους δυο μπροστινούς εξαερωτήρες των δαγκάνων.

Χωρίς πλέον να πατάμε το φρένο θα ξανακουστεί το ABS για λίγο. Ελέγχουμε τη στάθμη των υγρών φρένων και συμπληρώνουμε (θα χρειαστεί!).

Τέλος (με ανοιχτούς πάντα τους εξαερωτήρες) μας ζητάει να πρεσάρουμε 10 φορές το πεντάλ του φρένου.

Αφού το κάνουμε, κλείνουμε τους εξαερωτήρες και πατάμε Close.

Ξαναελέγχουμε τα υγρά και είμαστε έτοιμοι!!!

Tip: Συνδέστε στους εξαερωτήρες σωληνάκια, ώστε να κατευθύνετε να υγρά σε ένα παγούρι και όχι πάνω στον τροχό.

Posted

είσαι μεγάλος παίχτης ,γι'αυτό σε αγαπάω sFun_nahnahna3.gif

Φτιαξε το θηριο και ασε τις αγαπες...

Posted

άμα το δείς πώς είναι με τα φρένα του rs4 θα πάθεις.... Αργότερα θα ανεβάσω φωτό

Posted

καθίστε ρε ,δεν είμαι σε διακοπές στη δουλειά είμαι....

Posted

καθίστε ρε ,δεν είμαι σε διακοπές στη δουλειά είμαι....

Δλδ διακοπες με αλλα λογια... :sFun_nahnahna3: :sFun_nahnahna3: :sFun_nahnahna3:

Posted (edited)

post-283-0-67537400-1312751738_thumb.jpg

μήπως ... RS -ει ?:sFun_nahnahna3:

post-283-0-44372400-1312751701_thumb.jpg

post-283-0-43439900-1312751757_thumb.jpg

μια μικρή λεπτομέρεια , το μαύρο καπάκι από ebay.de.....

Edited by mariosA4
Posted (edited)

πώς σας φαίνεται το φούσκωμα στα φτερά ? Πολύ διακριτικό μου φαίνεται προσωπικά και κάναμε τη δουλειά μας....

post-283-0-88652400-1312752071_thumb.jpg

post-283-0-10808700-1312752182_thumb.jpg

post-283-0-75400600-1312752469_thumb.jpg

και τα πίσω από RS4 B5

Edited by mariosA4
Posted

Ωραίο το φούσκωμα Μαρίνο, νομίζω ότι χρειάζεσαι και μαρσπιέ τώρα για να ταιριάξει.. :)

Μιχάλης

Posted

πώς σας φαίνεται το φούσκωμα στα φτερά ? Πολύ διακριτικό μου φαίνεται προσωπικά και κάναμε τη δουλειά μας....

post-283-0-88652400-1312752071_thumb.jpg

post-283-0-10808700-1312752182_thumb.jpg

post-283-0-75400600-1312752469_thumb.jpg

και τα πίσω από RS4 B5

Ωραια πραγματα.... :sSig_goodjob:

Posted

Πολυ καλο Μαρινε. Τα φρενα φαινονται θηρια. Φανταζομαι να "πιανουν" ε; :new_thumright:

Το φουσκωμα διακριτικό και σωστο. Πως εγινε;