Jump to content

Recommended Posts

Posted

Έχω να πω ότι διάβασα ένα απο τα καλύτερα Posts,καθόλου κουραστικό,πλήρες κατατοπιστικό και ουσιώδες.

Μπράβο για τα πάντα λοιπόν όπως και για το "μωρό" σας :new_thumright:

Posted

Μπράβο Τασσάρα, χαίρομαι που το κατα-ευχαριστηθήκατε, φοβεροί χρόνοι. sHa_thumbgoodjob.gif

Τα χαιρετήσματα μου στον Ρένο !!

Posted

Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που σε γεμίζουν ευχαρίστηση και μένουν στη μνήμη σου για πάντα.

Μπράβο παιδιά !!!

Posted

dsc2311o.jpg

dsc2330ac.jpg

dsc2430q.jpg

dsc2528z.jpg

dsc2531l.jpg

ξαπλωτος ο φωτογραφος αφιερωμενη στο αδερφακι

dsc2532j.jpg

• Like 1
Posted (edited)

Πω με έφτιαξες τώρα και παράλληλα με θύμισες την μέρα που είχα πάει με τον Georgio3gr και είχαν

trackday οι Hondakides,παρακαλούσα να ακούσω/δω κανένα σοβαρό και παράλληλα μου την είχε δώσει

που άκουγα μόνο φασαρίες.... :chair:

Το μπιφτέκι που φάγαμε όμως δεν μπορώ να πω,καλό :sFun_nahnahna3:

Edited by ChRiS82
Posted

εντυπωσιακό το μαυράκι του Ρένου, κράτησε ψηλά την σημαία των Α4 στην απαιτητική πίστα. Πρέπει να έχει και συνέχεια αυτό το event, θα το τιμήσουμεsHa_thumbgoodjob.gif

Posted

Μπραβο σας ρε Τασο... Ελπιζω καποια μερα να μπορεσω να βαλω κι εγω το δικο μου στις Σερρες απλα για την εμπειρια αν και μια γευση της πιστας πηρα στο FRF οταν γυρνουσαμε στην εκκινηση μετα τα 400αρια... Κανα βιντεακι δεν παιζει να το ακουσουμε κιολας;

Posted (edited)

Μπραβο σας Τασο - Ρενο ! Εχω περασει αναλογη εμπειρια και μπορω να καταλαβω την κ@UL@ και την χαρα σας . :new_thumright:

Οι χρονοι ειναι πολυ καλοι και ειδικα για πρωτη επαφη ! :biggrinthumb:

Οπως ειπε και ο georgio3gr κανενα βιντεο υπαρχει ; (οι φωτο ειναι σουπερ !) +1

Edited by kenzo
Posted

Μπραβο σας ρε Τασο... Ελπιζω καποια μερα να μπορεσω να βαλω κι εγω το δικο μου στις Σερρες απλα για την εμπειρια αν και μια γευση της πιστας πηρα στο FRF οταν γυρνουσαμε στην εκκινηση μετα τα 400αρια... Κανα βιντεακι δεν παιζει να το ακουσουμε κιολας;

Εμείς μαζί θα μπούμε :sHa_friends:

Posted

Αυτά είναι τα ωραία...μπράβο Ρένο και Τάσο.!!!

''Γυρνάω'' μερικούς μήνες πίσω που επικοινώνησα με τον Ρένο για να του προτείνω να φέρει το αυτοκίνητο στο FRF

και στην πίστα των Σερρών που διοργάνωσε το Audi Sport Club όπου ο Ρένος ήταν αρνητικός για την πίστα sHa_sarcasticlol.gif,

ακόμα και εκεί που φτάσαμε δύσκολα τον καταφέραμε να το βάλει έστω και για ένα 400αρι...μέχρι που μπήκε,ε και δεν έβγαινε με τπτ μετά,

σαν τα παιδάκια στον παιδότοπο...sHa_sarcasticlol.gif

Επρεπε να ακούσετε τον Τάσο με την χαρά με πήρε τηλ το πρωί της Κυριακής και μου περιέγραφε αυτό που ζούσανε στην πίστα,ούτε τελεία δεν έβαζε στις προτάσεις...xaxaxaxaxa...

Παιδάκια,αυτές είναι εμπειρίες,αντε και στην επόμενη ακόμα καλύτερα.!!!new_thumright.gif

Posted

Παίδες ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και πιστεύω με τους χρόνους που γράψαμε να έβγαλα ασπροπρόσωπους όλη τη παρέα του club μας(φίλοι μου με τα Α4 μπορεί να είναι βαρή το αμάξι μας, αλλά...., τί στο καλό quattro είναι :JC_doubleup: ).Το να μπώ στη πίστα με αυτό το αυτοκίνητο ήταν όνειρο πραγματικά και μάλιστα με πολύ άγχος μια και εκεί θα έβλεπα άν το project μου θα έγραφε ''άριστα'' στο τέστ(φρένα ,ανάρτηση,δύναμη,κτλ.).Πήγα με κρυφή επιθυμία τον χρόνο της ναυαρχίδας των Α4, φυσικά το rs4 που είναι 1'35'35(με οδηγό επαγγελματία περιοδικού!).Βέβαια κρατούσα μικρό καλάθι μιάς και το rs4 έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα απο ότι το δικό μου Α4(ροπή αρκούδας απο τις 2000 στροφές,φρένα 8πίστονα,μετατρόχια φαρδύτερα, torsen t-3 κτλ.).Να μήν σας κουράζω πολύ με τα ''συναισθηματικά'' μου, το audaki έγραψε 1'36''3 κάτι που με έκανε να πώ ότι το project μου είναι σε πολύ καλό δρόμο(σύμφωνα πάντα με αυτά που ζητάω εγώ).Μέσα στη πίστα που νομίζω ότι είναι η καλύτερη μέθοδος αξιολόγησης ενός Tuning αυτοκινήτου, μπόρεσα να δώ που είμαι καλά και πού υστερώ.Λοιπόν απο δύναμη ''έχουμε'' καθώς στο τέλος της μικρής ευθείας το ''ταπεινό'' 1.8 20vt μάζευε στο κοντέρ 230km/h.Απο φρένα δυστυχώς δεν τα πήγαμε πολύ καλά(και κατα τι γνώμη μου όχι μόνο μέσα στη πίστα που οι απαιτήσεις είναι αλλού, αλλά και εκτός).Βέβαια δεν θα μείνουμε έτσι και γι αυτό μας αρέσει η βελτίωση για να γινόμαστε καλύτεροι(σε λογικά πλαίσια και όχι ποιός την έχει πιό.... ).Στο τομέα ανάρτησης η kw3 τα πήγε πολύ καλά χωρίς κάν να έχει ούτε στο ελάχιστο τις απαιτούμενες ''ώρες'' ρύθμισης, απλά ''μισοσφίξιμο'' τελευταίας στιγμής στην κυριολεξία!!! :JC_OMG_sign: .Φοβόμουν ότι θα διώχνει μούτρα στις στροφές αλλά όλα οκ!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αγαπημένο μου αδερφό που ήταν ο προσωπικός μου φωτογράφος με το φωσφορούχο γιλεκάκι του :new_iloveyou: και να κλείσω λέγοντας : I WILL BE BACK :sFi_gunsmilie:

Posted (edited)

Μπράβο σου φίλε για την υλοποίηση και για τον χρόνο που έκανες. Κράτησες την σημαία των a4 ψηλά. Τούμπανο το a4. Άντε και εις ανώτερα.

Edited by kalatzos
  • 2 weeks later...
Posted

ένα μικρό βιντεάκι:

:new_sugkrotima:

πολυ καλο ρενο!! ταπα στην στροφη!!:sHa_thumbsup2:

• 9 months later...
Posted

serres circuit 8.12.2012

teaser

dsc00416oj.jpg

Αν είναι να σε παίρνω τηλ για να ''ξυπνάς'',να σε παίρνω κάθε μερα ρε μεγάλε ποδηλάτη... :sHa_hehe:

Respect στον Ρένο.!!! :JC_doubleup: