Jump to content

Recommended Posts

Posted

Μράβο σου Παναγιώτη. Καλά χιλιόμετρα να έχεις και να το ευχαριστηθείς.

• Like 1
Posted

Έγιναν και οι τελικές ρυθμίσεις!

Με δευτέρα και τρίτη βλέπω 1.4 και πάνω από τις 6000 rpm στο 1.2-1.25.

Τετάρτη δεν πρόλαβα να ανοίξω μέχρι κοφτη μέσα στην πόλη, καθώς το αμάξι μαζεύει χιλιόμετρα πολύ γρήγορα.

Γραμμικό ,χωρίς κομπιάσματα και με μηδενικά missfires.

Δώσεεε! Θέλω και άλλη βόλτα φιλαράκι και γρήγορα! Πιο γρήγορα από τον Κίτσιο ;)

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Ευχαριστώ παιδιά!

@ Κον:Φίλαράκι,χαμηλά και μεσαίες δώσαμε κι άλλη πίεση σε σχέση με την προηγούμενη φορά που το πήρες.

Ακούγεται ξανά και η εισαγωγή που στις χαμηλές στροφές είχε σωπάσει!

• Like 2
Posted

Μπράβο ρε Πάνο !!! Να το χαίρεσαι κάθε μέρα χωρίς προβλήματα ! 

Και που είσαι, όταν ανέβω Αθήνα θέλω βόλτα ( συνοδηγός ) να δω τι χάνω που ακόμα είμαι παρθένος.... :sHa_wink3:

• Like 2
Posted

Έλα φίλε,να τα πούμε και από κοντά!

Θα σε κάνω να φύγεις 1ο στάδιο,χαχαχαχα!

• Like 2
Posted

Τετάρτη δεν πρόλαβα να ανοίξω μέχρι κοφτη μέσα στην πόλη, καθώς το αμάξι μαζεύει χιλιόμετρα πολύ γρήγορα.

BRAVO MAN

• Like 1
Posted

Δεν ξέρω τι θα ακούσεις (εκτός φόρουμ) απο διάφορους γνωστούς και μη,αλλά αυτό το αποτέλεσμα ΜΗΝ το αλλάξεις ΠΟΤΕ!

Μπράβο στην Overload που γρήγορα σου έδωσε ένα πληρες λειτουργικό πρόγραμμα ώστε να το χαρείς όσο το δυνατόν περισσότερο!

Παναγιώτη,σε ζηλεύω φίλε (με την καλή έννοια),ξανά και ξανά μπράβο για το ΤΟΥΜΠΑΝΟ πλέον Β8 σου,απροβλημάτιστος μέχρι τέλους!

Ερώτηση: Απο ήχο παρατήρησες τίποτα διαφορετικό; Και το ρωτάω αυτό μιας και είσαι χωρίς relocation kit σχάστρας κλπ,λύση που είχα

σκεφτεί πριν ξεκινήσω και εγώ με την σειρά μου το project της ΙΗΙ.

• Like 1
Posted

Θα θελα κι εγώ να ευχαριστήσω τα παιδιά από την Overload για τα προγράμματα που μου έχουν φτιάξει όλον αυτό τον καιρό!

Δεν έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής το παραμικρό πρόβλημα και εύχομαι να παραμείνει έτσι και στα επόμενα...

Το θέμα ήχου έχει αλλάξει αφού μιλάμε για άλλο turbo.

Η σκάστρα δεν ακούγεται όσο πριν,λογικό βέβαια,αφού άλλο να δουλευεις ένα turbo τσίτα και άλλο χαλαρά.

• Like 1
  • 2 months later...
Posted

Το αμάξι είναι μέσα για καινούρια εξάτμιση.

Dp 76 mm, μέχρι το μεσαίο Φ70 και μετά Φ54 για να βγούν δυο τελικά καζάνια.Με 200αρη καταλύτη.

Οι διάμετροι είναι καλές για Κ04 ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

Αν είναι κάτι λάθος,να προλάβω τα χειρότερα!

• Like 5
Posted

Μου φαίνεται οκ Πάνο, ίσως είναι λίγο θορυβώδες. Επίσης θα ελευθερώσει ψηλά σίγουρα.

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Τον θόρυβο δεν τον θέλω.

΄Εχω ζητήσει να γίνουν τα καζάνια όσο το δυνατόν μεγαλύτερα για την αποφυγή του.

Σε λίγη ώρα θα μου λυθεί η απορία!

Ένας από τους λόγους της αλλαγής είναι ότι ελευθερώνοντας ψηλά και με λιγότερο backpressure,ίσως καταφέρουμε να ανεβάσουμε λίγο την πίεση πάνω από 6000 rpm ανεβάζοντας ταυτόχρονα και το όριο εμφάνισης missfires.

Ευχαριστώ Δημήτρη!

• Like 1
Posted

Εάν έχεις κρατήσει μεσαίο και καταλύτη δεν θα έχεις πολύ βαβούρα.....τα όργανα ξεκινάνε με decat.........

• Like 1
Posted

Θα υπάρχει και μεσαίο και καταλύτης!

• Like 2
Posted

Λογικά στις μεσαίες τώρα θα μπορέσεις προγραμματιστικά να παίξεις 0,1 - 0,2 πάνω.....ψηλά 0,1 εάν είσαι ήδη κοντά στο 1.2......θα γεμίσεις μεσαίες πολύ καλύτερα...

Posted

Μπράβο και πάλι μπράβο για το αποτέλεσμα.Εύχομαι να μπορούσα να το δώ και εγώ απο κοντά

μιας και είναι το μακρινό μου όνειρο!!! (ίσως πολύ μακρινό εχεχεχε!)

Οι διαστάσεις απο την άλλη της εξάτμισης,πιστεύω είναι ότι καλύτερο για το συγκεκριμένο Setup.

Δώσε λίγο καιρό στα καζανάκια όμως να στρώσουν,ίσως σου βγάλει βουητό τις πρώτες μέρες.

:JC_doubleup:

Posted

Τον θόρυβο δεν τον θέλω.

΄Εχω ζητήσει να γίνουν τα καζάνια όσο το δυνατόν μεγαλύτερα για την αποφυγή του.

Σε λίγη ώρα θα μου λυθεί η απορία!

Ένας από τους λόγους της αλλαγής είναι ότι ελευθερώνοντας ψηλά και με λιγότερο backpressure,ίσως καταφέρουμε να ανεβάσουμε λίγο την πίεση πάνω από 6000 rpm ανεβάζοντας ταυτόχρονα και το όριο εμφάνισης missfires.

Ευχαριστώ Δημήτρη!

Φιλαράκι νομίζω ότι το θόρυβο τόσο από τα καζάνια δεν τον φοβάμαι, αναφέρομαι κυρίως στο downpipe που είναι αρκετά θορυβώδες λόγω διατομής. Ελπίζω να το συνηθίσεις, αλλά θα το δούμε ;)

Δημήτρης

Posted

Η εξάτμιση μπήκε! Όλα καλά,πολύ καλή δουλειά για άλλη μια φορά.

Υπάρχει λίγο πιο έντονο μπάσο και μάλλον οφείλεται στο μεγαλύτερο Dp,όπως είπε και ο Δημήτρης.

Δεν ενοχλεί όμως και ακούγεται κυρίως στις χαμηλές στροφές.

Αργότερα που θα κάνω και κανένα ταξίδι,θα γράψω και εντυπώσεις για το αν είναι κουραστικός ο ήχος.

post-14848-0-91051900-1422992929_thumb.jpg

• Like 7
Posted

Διαφορά είδες σε επιδόσεις; τρόπο λειτουργίας;

Σαν να είναι το αμάξι λίγο πιο ζωντανό αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου. Τελειώσαμε στις 19:00 και η κίνηση στο δρόμο για το σπίτι ήταν αυξημένη.Από αύριο θα μπορώ να σχηματίσω καλύτερη γνώμη.

Καλορίζικα Παναγιώτη ! Έλα στην Ελάτη να το δοκιμάσεις ;)

Χαχαχα,λες;

• Like 1
Posted

Καλορίζικη Παναγιώτη. Ειδικά και οι δίμπουκες έδειξαν πολύ ωραία.

• Like 1
Posted

Νταξει Πανο, το αμαξι εγινε ΤΟΥΜΠΑΝΟ!

Πολυ σωστη επιλογη με 2+2 αποληξεις!  :sFi_dualpistols:

Πραγματικα τρομερη δουλεια! Τον διαχυτη του 3.2 εβαλες;

• Like 1
Posted

Ο διαχύτης είναι ο εργοστασιακός,απλά κομμένος!

• Like 1
Posted

Ο διαχύτης είναι ο εργοστασιακός,απλά κομμένος!

Το απεκλεισα κατευθειαν! 

Δεν περιμενα τοσο καλη δουλεια ...

• Like 1