Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Εκανες ρε θηριο με τα καινουργια 60.000?? κι εγω ειμαι στα 54.000? :sFi_dualpistols:

89.000km συμπλήρωσα σήμερα για να είμαι ακριβής. Σε 15 μέρες, έχω χτυπήσει τα 90.000km (θα κάνω και 2 ταξίδια Αθήνα-Πάτρα). :)

Δε θα πω ψέματα....Το αμάξι το έχω καταχαρεί και ακόμα δεν το έχω χορτάσει. :D

Edited by Kavouras
  • Like 1
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

ας ενημερώσω το topic :)

- Μπήκαν καινούρες δισκόπλακες εμπρός και τακάκια. (Ε...καιρός ήταν. :) ) Ξεκίνησα να ψάχνομαι να βάλω κάτι άλλο (brembo-ferodo) αλλά τελικά κατέληξα στα εργοστασιακά υλικά (ΑΤΕ δισκόπλακες και "μαμά" τακάκι) για τους προφανείς (για μένα) λόγους.

- Έγινε και το service των 90.000km (αλλαγή σε φίλτρο καμπίνας με ενεργού άνθρακα, φίλτρο λαδιών, φίλτρο βενζίνης, μπουζί, υγρά φρένων, λάδια μηχανής)

- Παρήγγειλα και θα έρθουν σύντομα και νέοι πολλαπλασιαστές και θα αλλαχτούν προληπτικά.

Ξέρω ότι είναι διαφήμιση, αλλά πρέπει να γράφουμε τα καλά και τα κακά από τους επαγγελματίες που συναντάμε-συνεργαζόμαστε.

Τα παραπάνω έγιναν στο συνεργείο autorep του Γιώργου Φονσό. Τιμές λογικότατες και το κυριότερο, ο άνθρωπος είναι φιλικός και πάντα με την καλή διάθεση να σε εξυπηρετήσει και να σε βοηθήσει να επιλέξεις το καλύτερο για το αμάξι σου. :) Και το τελευταίο νομίζω ότι είναι το σημαντικότερο.

Για να ολοκληρωθεί το στήσιμο του αυτοκινήτου, περιμένω να βρεθούν πίσω φρένα από S3 8p. :)

ΥΓ: προς αποφυγή παρεξήγησης, με τον Φονσό, δεν γνωριζόμασταν πριν πάω στο συνεργείο του για να μου φτιάξει την wg, μετά από σύσταση από μέλος του club ("δοκίμασε να πας εκεί. Το παλικάρι είναι ψαγμένο").

Edited by Kavouras
  • Like 4
Posted

Ότι είναι ψαγμένος είναι και το κυριότερο, αν ισχύουν όσα έχει γράψει ανά καιρούς σε περιοδικά αυτοκινήτου, σέβεται κάποιες διαδικασίες οι οποίες θα έπρεπε να είναι αυτονόητο ότι τηρούνται για να γίνεται σωστά ακόμα και μια απλή εργασία όπως η αλλαγή λαδιών.

• Like 1
Posted

@stef80

Στέφανε, να σημειωσω οτι γενικα δυσκολα αποκτω καλη γνωμη για συνεργειο γιατι κατι θα μπυ στραβωσει, κατι δε θα προσεξει τοσο πολυ (οπως θα το προσεχα εγω) κτλ.

Ισως να εχει συμβαλει και η φυση της δουλειας μου στο να κρινω αυστηρα τους μηχανικους.

Οποτε καταλαβαινεις ποσο ευχαριστημενος πρεπει να ειμαι, για να γραψω κατι τετοιο οπως το παραπανω.

@karr

σ' ευχαριστω πολυ!!! Κανω ευλαβικό στρωσιμο τωρα. :-)

Posted (edited)

Καλορίζικα όλα φιλαράκι! Μια ερώτηση : Τα πίσω φρένα για ποιό λόγο ακριβώς τα θέλεις? Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος?

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon
  • Like 2
Posted

Τα

Καλορίζικα όλα φιλαράκι! Μια ερώτηση : Τα πίσω φρένα για ποιό λόγο ακριβώς τα θέλεις? Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος?

Δημήτρης

Καλορίζικα Γιώργο......

Τα πίσω φρένα για ποιό λόγο ακριβώς τα θέλεις?

• Like 1
Posted

Δημήτρης

Ψυχολογικα ισως και μονο. Καλυτερα θα φρεναρει απο τωρα (πιστευω) οποτε αν τα βρω σε καλη κατασταση, γιατι οχι ; :-)
  • Like 1
Posted

Δημήτρης

αχ αχ ,Δημητρη θα σε μαλωσω τετοιες ερωτησεις δεν κανουν γιατι ορισμενα πραγματα ειναι αυτονοητα ,τα θελει για ενα λογο και μονο ,τοσα αλογα δεν μπορουν να σταματησουν χωρις φρενα s3  πισω ,ειναι πολλα τα ρημαδια ,αλλα που ξες εσυ απο αυτα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

• Like 2
Posted

Ψυχολογικα ισως και μονο. Καλυτερα θα φρεναρει απο τωρα (πιστευω) οποτε αν τα βρω σε καλη κατασταση, γιατι οχι ; :-)

Μπα φιλαράκι δεν έχει καθόλου σημασία. Για μένα τζάμπα λ7, δεν θα δεις διαφορά στο φρενάρισμα, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο, καθώς το 80% του φρεναρίσματος συντελείται από τα μπροστινά φρένα. Καλύτερα να βάλεις αντιστρεπτικές, παρά να δώσεις λ7 για τέτοια άχρηστη αλλαγή - γνώμη μου.

Δημήτρης

Posted

@karr

σ' ευχαριστω πολυ!!! Κανω ευλαβικό στρωσιμο τωρα. :-)

ένα από τα Audi που θέλω να το δω από κοντά!

• Like 1
Posted

ένα από τα Audi που θέλω να το δω από κοντά!

Ευχαριστω πολυ!

Με τιμα το σχολιο σου!

Και κατι ακομα που θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας. Εχω 90.000km (παρα κατι ψιλα). Στο συνεργειο μου ειπε οτι σε αυτα τα km περιπου τα φτυνει η αντλια υψηλης. Σκεφτομαι να την αλλαξω προληπτικα λογω του οτι το αμαξι φοραει προγραμμα απο τα ~30.000km.

Τι λετε; Υπερβολη;;

Sent using dark force

Posted

Θα ήθελες να σου απαντήσω εγώ? :sHa_sarcasticlol:

Posted

Ο Φονσο το είπε αυτό?

146.000 χλμ και συνεχίζω.

Α, και δεν έχω αλλάξει ούτε πολλαπλασιαστές!

Θα μου πεις, έχω αλλάξει όλο το υπόλοιπο αμάξι, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...

Posted (edited)

Να το χαίρεσαι Γιωργαρα! Πόσα bar θα ψεκαζει η αντλία;;;

Υ.Γ Πλησίαζω το αισθάνομαι Χαχαχα

Sent from my HTC Wildfire S A510e

Edited by KeM
  • Like 2
Posted

Να το χαίρεσαι Γιωργαρα! Πόσα bar θα ψεκαζει η αντλία;;;

Υ.Γ Πλησίαζω το αισθάνομαι Χαχαχα

Sent from my HTC Wildfire S A510e

Ευχαριστω ρε φιλε!

Τωρα ποσο ψεκαζει.... Τι να σου πω; Καμποσο...........

• Like 1
Posted (edited)

Αν είναι τόσο καλό το συνεργείο αξίζει να κατεβω μεχρι Ν.Σμύρνη...

Καβουρα ωραίος .Μου αρεσει που το προσεχεις το αμάξι!!

Με τα συνεργεία το έχω και εγω αυτο.Κάτι με χαλάει πάντα...

Edited by jasonbourne
  • Like 1
Posted

Ευχαριστω ρε φιλε!

Τωρα ποσο ψεκαζει.... Τι να σου πω; Καμποσο...........

Το Revo που είχες μπορεί να έφτανε και 180 bar.

Αυτό που φοράς τώρα, θέλει λογκάρισμα.

Posted

Kαλορίζικος Καβούρι......καλά στρωσίματα τωρα....

• Like 1
Posted

Το Revo που είχες μπορεί να έφτανε και 180 bar.

Αυτό που φοράς τώρα, θέλει λογκάρισμα.

Νομιζω οτι την εχουμε αφησει στα εργοστασιακα επιπεδα.

Θα κανω ομως μερικα logs να δουμε τι γινεται :-)

Sent using dark force

Posted

Αν είναι τόσο καλό το συνεργείο αξίζει να κατεβω μεχρι Ν.Σμύρνη...

Καβουρα ωραίος .Μου αρεσει που το προσεχεις το αμάξι!!

Με τα συνεργεία το έχω και εγω αυτο.Κάτι με χαλάει πάντα...

Να ειμαστε ειλικρινεις: τελειο συνεργειο δεν υπαρχει πουθενα ακομα κι αν εσυ ο ιδιος συντηρεις το αμαξι σου και εισαι μηχανικος.

Επισης οπως ειπα και σε καποιον γνωστο μου, σημασια εχει η "χημεια" αναμεσα σε μηχανικο και πελατη (και κατα ποσο εμεις οι πελατες ακουμε τι μας λεει ο μηχανικος).

Μπορει να σε στειλω καπου και να μου πεις "σε τι μλκ με εστειλε ρε;", γιατι ο καθενας μας εχει διαφορετικα προσωπικα κριτηρια.

Γι αυτο το λογο δυσκολευομαι να προτεινω γενικα μαγαζια και λογω και της δικης μου παραξενιας λιγες φορες (ισως μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου) γραφω καλα λόγια για συνεργεια και "αναβαθμιστές"-βελτιωτες.

Sent using dark force

Posted

Να ειμαστε ειλικρινεις: τελειο συνεργειο δεν υπαρχει πουθενα ακομα κι αν εσυ ο ιδιος συντηρεις το αμαξι σου και εισαι μηχανικος.

Επισης οπως ειπα και σε καποιον γνωστο μου, σημασια εχει η "χημεια" αναμεσα σε μηχανικο και πελατη (και κατα ποσο εμεις οι πελατες ακουμε τι μας λεει ο μηχανικος).

Μπορει να σε στειλω καπου και να μου πεις "σε τι μλκ με εστειλε ρε;", γιατι ο καθενας μας εχει διαφορετικα προσωπικα κριτηρια.

Γι αυτο το λογο δυσκολευομαι να προτεινω γενικα μαγαζια και λογω και της δικης μου παραξενιας λιγες φορες (ισως μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου) γραφω καλα λόγια για συνεργεια και "αναβαθμιστές"-βελτιωτες.

Sent using dark force

κατα γενικη ομολογια ο Φονσο ειναι ενας μηχανικος που την γνωριζει πολυ καλα την δουλεια του...

φαινεται αυτο οταν π.χ ενω χρειαζεται 1 ωρα για την εργασια του εκεινος θα κατσει αλλη μια ωρα για να σου εξηγησει -δικαιολογησει τι,γιατι κ πως το κανει πιστευω οτι οσες παραξενιες κ αν εχει ο καθενας οσοι εχουν παει κ εχουν προσεξει πως δουλευει κατα γενικη ομολογια θα συμφωνησουν σε αυτα που γραφω...!!!!

• Like 2
Posted (edited)

Γιώργο να πω και εγώ μια γνώμη?? κατ' αρχήν καλορίζικα τα ανταλλακτικά σου, εγώ κάνω το μεγάλο service τέλος Ιουλίου, αρχές Αυγούστου, οπότε μπορεί να σκεφτώ το εν λόγω συνεργείο...

Θέλω να μου πεις τι πολλαπλασιαστές παράγγειλες...του R8? ή μαμίσιους?

Φρένα πίσω από S3 θα αλλάξεις μόνο αν θα βρεις κάπου σε καλή τιμή (δλδ γύρω στα € 250-€ 300) γιατί αλλιώς δεν αξίζει τα λεφτά για καινούργια...το πίσω κιτ του S3 επειδή είναι αεριζόμενο κάνει διαφορά στην ισορροπία της πέδησης και ουσιαστικά δεν αφήνει να "βουτάει" η μούρη στα άγρια φρεναρίσματα που τυχόν κάνεις - αλλά για πες μου ειλικρινά, με ένα παιδί να έρχεται (αν δεν έχει έρθει ήδη), θα κάνεις μ@κ@κίες στο δρόμο?? εγώ που παρεμπιπτόντως σε ευχαριστώ ακόμη μια φορά για την τότε προτροπή σου να περάσω 345 δίσκο, με τις φρενάρες του S3 μπροστά μόνο σώθηκα, επιτέλους έχω πέδηση όπου, όπως και όποτε θέλω!!!

Για την αντλία υψηλής τώρα, μην κοιτάς το φίλο μας το Στάθη που τον σακάτεψε "ψυχολογικά" και "οικονομικά", θα πας τώρα σε τέτοιους καιρούς να δώσεις προληπτικά € 320 - € 350 για αλλαγή?? πιες της το ζουμί και όταν τα κακαρώσει, την αλλάζεις....πιστεύω ότι ενδεικτικά σημάδια αλλαγής θα σου δώσει αρκετό καιρό πριν σε αφήσει σύξυλο!

Φιλικά,

Δημήτρης

Edited by Prince_73
  • Like 1