Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ευχαριστώ, φωτό μόλις το συμμάζεψω λίγο....

Σήμερα άλλαξα λάδια σασμαν, και δυο βάσεις μηχανής. Τα λοιπά είναι οκ. Το πήρα το απόγευμα απο Μελισσια και έκανα τη διαδρομή μέχρι Παλληνη, διασχίζοντας τις στροφές της Πεντέλης μέσω Πικερμιου. Όσοι έχουν περάσει θα καταλάβουν.

Έφτασα σπίτι μ ένα χαμόγελο νααααα!!!

Αν και η ανάρτηση ήταν βάσει Κτεοχαρτου πέρυσι στο 80%, το αυτοκίνητο είναι όνειρο.

Καταναλωςη, με πόδι ελαφρύ 12.2λτ αλλά με σπορ και ένταση στις στροφές, πήγε 16-17. Όλα με Α/C on.

Το προηγούμενο ήταν ML350 luxury με όλα τα μπλιμπλικια πάνω, αλλα μετα απο αυτό σήμερα δε κατεβαίνω απο τη τετρακουνα αυτή κι ας είναι χωρίς προίκα.

Πάω να φαντασίωσω βελτίωση ανάρτησης τώρα.

• Like 2
Posted

καλοριζικο το εργαλειο και καλοταξιδο...  :JC_doubleup:

• 11 months later...
Posted

Την άποψη σας ,θα μπαίνατε στον κόπο να το ελέγξετε περισσότερο !!?? ,

έχω βρει στο car.gr ένα Α4 B7 quattro 2L του 2006 το οποίο είναι όπως το θέλω , το αυτοκίνητο είναι από μάντρα στα βόρεια προάστια, το πρόβλημα μου είναι ότι πρέπει να έχει τρακάρισμα μπροστά και πίσω τα οποία είναι προσεγμένα φτιαγμένα , το αυτοκίνητο φαίνεται σε άριστη κατάσταση και το μεγάλο ΑΛΛΑ είναι ότι πρέπει να έχει πειραγμένα χιλιόμετρα , είναι στα 77.000 περίπου.

Αξίζει να ασχοληθεί κάποιος !!?? εάν το πάω αντιπροσωπεία για έλεγχο θα μου πουν τα πραγματικά χιλιόμετρα!!?? 

Posted

Αν και σαν κινητήρας, δεν βγάζει προβλήματα γενικότερα, η αντιπροσωπεία δεν θα σου πει αν είναι γνήσια χιλιόμετρα ή όχι. Πάντως κατά τη γνώμη μου, λίγο απίθανο. Κατά τα άλλα, πρέπει οπωσδήποτε να το δει φανοποιός - γνώμη μου και πάλι.

Δημήτρης

Posted

Την άποψη σας ,θα μπαίνατε στον κόπο να το ελέγξετε περισσότερο !!?? ,

έχω βρει στο car.gr ένα Α4 B7 quattro 2L του 2006 το οποίο είναι όπως το θέλω , το αυτοκίνητο είναι από μάντρα στα βόρεια προάστια, το πρόβλημα μου είναι ότι πρέπει να έχει τρακάρισμα μπροστά και πίσω τα οποία είναι προσεγμένα φτιαγμένα , το αυτοκίνητο φαίνεται σε άριστη κατάσταση και το μεγάλο ΑΛΛΑ είναι ότι πρέπει να έχει πειραγμένα χιλιόμετρα , είναι στα 77.000 περίπου.

Αξίζει να ασχοληθεί κάποιος !!?? εάν το πάω αντιπροσωπεία για έλεγχο θα μου πουν τα πραγματικά χιλιόμετρα!!?? 

Oταν λες φιλε τρακαρισμα μπρος-πισω? Μιλαμε για προφυλακτηρες και καπω και πορτπαγκαζ ή και για ράμφη εμπρος και πατωμα πορτπαγκαζ? Αν προκειται για τη δευτερη περιπτωση θα το απεφευγα σιγουρα..Αν αφορα την πρωτη και εγινε καλη δουλεια με ομοιομορφους αρμους κτλ το συζητηγα αφου το κοιτουσε και ενας φανοποιος.

Posted

Μπροστά από την μεριά του συνοδηγού στο φτερό, οι βίδες είναι ελαφρός μετατοπισμένες και στο φανάρι το επάνω μέταλλο στήριξης ελαφρός στραβωμένο, το πίσω καπό στα σημεία στήριξης σε κάποια σημεία έχει φύγει η μπογιά και είναι μαύρο και επίσης πίσω κάτω από το οριζόντιο αλουμίνιο και πριν τον προφυλακτίρα  φαίνεται να έχει μπει κόλλα στους αρμούς κάτι που άλλα δεν έχουν (το δικό μου που είναι Β6 δεν έχει), επίσης από την μέσα μεριά στο χώρο της ρεζέρβας έχει σκουριές.

Posted

Σε οτι εχει να κανει με τα χιλιόμετρα μπορεις να διαπιστώσεις αν ειναι γνήσια η πειραγμένος βάσει ενδείξεων. Εκτός απο την κατάσταση του εσωτερθκου κοιτά πχ τα χιλιόμετρα στα οποία εχει περάσει τα 3-4 τελευταια ΚΤΕΟ. Η το ρυθμό με τον οποίο εκανε σέρβις τα πρώτα χρόνια όπου θα γίνονταν σε αντιπροσωπεία. Αν δεις οτι τα δυο πρώτα χρόνια ειχε φτασει τα 40.000 χλμ, ειναι αφύσικο να εχει συνολικά 77.000...

Γενικα παντως και το αυτοκίνητο της γυναίκας μου ειναι του 2003 και εχει συνολικά 50.000χλμ αφου συνηθως σε βόλτες τη βγάζει συνοδηγός, η καθημερινή της απόσταση για δουλεια ειναι 5χλμ πήγαινε και αλλα τόσα γυρνά. Τωρα οταν θα το βάλουμε για πώληση δεν νομιζω να το πιστέψει κανεις αλλα δεν σημαίνει οτι δεν εινσι αληθινά. Το ίδιο και στου πατέρα μου που η Ε εχει σε 8-9 χρόνια λιγότερα απο 70.000χλμ αφου ειναι το δεύτερο αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται καθημερινά...

Οσο για το θέμα του τρακάρισματος θέλει σιγουρα κοίταγμα απο επαγγελματία....

Posted

Στην θεση σου πρωτα θα το πηγαινα σε εμπειρο ευθυγραμμισα

Μετα σε φανοποιο και μετα σε συνεργειο για ελεγχο...

Βεβαια αν αξιζει πραγματικα κοπο

Posted
Πείρα στην AUDI και μου είπαν όταν το πάω να ζητήσω και έλεγχο  χιλιομέτρων, το θέμα είναι ότι θα αγόραζες ένα αυτοκίνητο από κάποιον που ξέρεις ότι σου λέει από την αρχή ψέματα !!???

Το να πληρώνεις για έλεγχο και να μαθαίνεις ότι έχει γυρισμένα χιλιόμετρα είναι κοστοβόρο

Posted

Το κτεο δες.εγω πηρα τον ιουνιο του 2013 με 77000χλμ B7 20tfsi του 2008 κ το σεπτεβριο του 2012 ειχε 62000 χλμ.αρα λογικη αυξηση.

Posted
Μέχρι τώρα έχω δει δύο A4 B7 Quattro 2L από μάντρες , το ένα φαίνεται να έχει τρακάρει και σίγουρα έχει γυρισμένα χιλιόμετρα(λέει 75.000), το δεύτερο έχει γυρισμένα χιλιόμετρα (λέει 55.000) και πρόβλημα στον κινητήρα (τα κανονικά χιλιόμετρα είναι σχεδόν τα τριπλάσια από αυτά που λέει) :JC_spank:
είναι μάλλον απίθανο να βρεις από μάντρα χωρίς να έχει πειράξει τα χιλιόμετρα ,αλλά ο δεύτερος το παράκανε μετ την μύωση  70% κάτω .

Το ερώτημα είναι πως προχωράς !?? εάν σου αρέσει το αυτοκίνητο και το θες !!??

Posted

Δεν προχωράς απλά - γνώμη μου. Αφήνεις στην άκρη τα χρήματά σου και σκοπεύεις σε κάτι καλύτερο.

Δημήτρης

• Like 2
Posted

Στις αγγελίες του forum είχε ένα Β7 2λιτρο ενός μέλους μας από Ξάνθη, του Περι... το είδες?

Posted
το έχω δει , αλλά θέλω συγκεκριμένα πράγματα ,  Quattro , ηλιοροφή  , 2.000 κυβικά

Posted (edited)

Εάν σου αρεσει ποιο αυτοκίνητο; Αυτό με το προβλημα στον κινητήρα η αυτό που εχει τις σκουριές του;;

Να πω οτι ειχες βρει κάποιο χαρτί να πω οκ.

Αλλα να πας είς γνωσιν σου να πάρεις οτι πουλάει το κάθε λαμογιο...

sorry κιόλας αλλα δικά σου ειναι τα λεφτα αλλα ρωτάς;;

Edited by ianos
Posted

το έχω δει , αλλά θέλω συγκεκριμένα πράγματα ,  Quattro , ηλιοροφή  , 2.000 κυβικά

Αν επιτρέπεται, τι χρήματα σκοπεύεις να διαθέσεις maximum για την αγορά του; Προσωπικά αν πήγαινα τώρα πχ σε 2λιτρο Β7, θα πήγαινα σε DTM edition...

Posted

το τρακαρισμένο δεν το συζητάω και ας είναι προφυλακτήρες και φτερό μόνο , το δεύτερο είναι DTM

άψογο εμφανισιακά ,αλλά από κινητήρα άγνωστο , θα το πάω για έλεγχο , σκέφτομαι να του πω να γυρίσει τα χιλιόμετρα στο κανονικό  και αν το δώσει στα μισά που ζητάει εάν περπατάει το αυτοκίνητο ίσος να το πάρω , εάν και αυτός το δίνει.

Αλλιώς περιμένουμε  , από ιδιώτες τα DTM παίζουν στα 130000 και πάνω , δίλιτρα απλά ίσως βρεθεί κάποιο στα 7-8.000 (έχουν εξαφανιστεί από τις αγγελίες)  με άλλα 5.000 το κάνεις DTM style
  • 2 weeks later...
Posted

υπάρχει αυτό εδώ και μερικά χρόνια , ξέρει κανείς γιατί δεν πουλιέται !!??
λέω να το δω , αλλά με παραξενεύει γιατί υπάρχει προς πώληση τόσο καιρό

τα χιλιόμετρα είναι τα τριπλάσια από αυτά που λέει πάντως

Αudi A4 DTM QUATTRO-220HP '06 - 14.900

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1128814/

Posted

Καταρχας 15000€ ειναι πολλα για αμαξι του 2006 (9 ετών αμαξι). Δεν εχει κανενα εξτρα περαν του βασικού εξοπλισμού του dtm.

Κατα δεύτερον, με αυτα τα λεφτα βρισκεις πλεον α4 β8 που ειναι κατα πολυ βελτιωμένο απο το β7, με μοναδικό μειονεκτημα του β8 το επιπλεον μηκος του.

• Like 1
Posted

Γιώργο επειδή και εγώ τις κοιτάω σχεδόν καθημερινά τις αγγελίες, το συγκεκριμένο είναι στο car και έχει την χαμηλότερη τιμή σε DTM εδώ και αρκετά χρόνια όπως είπε και ο φίλος παραπάνω... Δεν ξέρω γιατί δεν έχει πουληθεί ακόμα και σκέψου ότι ο εξοπλισμός του είναι αρκετά καλός για DTM και όχι ο βασικός όπως είπες, μιας και τα DTM δεν είχαν bixenon αλλά αλογόνου φανάρια και δεν είχαν και ηλιοροφή στην βασική έκδοση...

Posted

Γιώργο επειδή και εγώ τις κοιτάω σχεδόν καθημερινά τις αγγελίες, το συγκεκριμένο είναι στο car και έχει την χαμηλότερη τιμή σε DTM εδώ και αρκετά χρόνια όπως είπε και ο φίλος παραπάνω... Δεν ξέρω γιατί δεν έχει πουληθεί ακόμα και σκέψου ότι ο εξοπλισμός του είναι αρκετά καλός για DTM και όχι ο βασικός όπως είπες, μιας και τα DTM δεν είχαν bixenon αλλά αλογόνου φανάρια και δεν είχαν και ηλιοροφή στην βασική έκδοση...

Συνεχίζω να πιστευω αυτο που εγραψα γιωργο. Δεν εχει κανενα φοβερό εξοπλισμο που να δικαιολογεί τα 15.000€ για αμαξι 10ετιας. Γνωμη μου βεβαια.....

Δικαίωμα βεβαια του καθενος να θελει να πουλήσει το αμαξι του οσο θελει.

Επισης μπορει να φταινε 1002 αλλα πραματα οπως ο μάντρας να μη δεχεται να το πας σε δικο σου συνεργειο, να μην εχει πινακίδες, να μην ειναι ελληνικο, να εχει φαει τρακαρισμα ή ακομα και το πιο χαζό απο ολα οπως να εχει ξεχαστεί η αγγελια στο car.

ΥΓ: προσωπικα ακομα και τα km ειναι ύποπτα λιγα για ενα αμαξι τετοιο. Μονο πολυ ειδικές περιπτωσεις ιδιοκτητών κανουν τοσα λιγα χλμ με το αμαξι τους (πχ κάτοικοι εξωτερικού που εχουν το ελληνικο τους αμαξι εδω)

Posted (edited)

Γιώργο το συγκεκριμένο αμαξι-μοντέλο ήταν σημαντικά ακριβότερο σαν καινουριο στην βασική του έκδοση από ένα απλό 2λιτρο Quattro και έχει διαφορές τόσο στο μοτέρ, όσο στο σασμάν, τα διαφορικά και το λουκ (DTM εξωτερικα, δερμα αλκανταρα σαλονι και μαυρο ουρανο κλπ) είναι το τελευταίο... Μπορεί να σου φαίνεται ακριβό αλλά για μια "συλλεκτικη" έκδοση ενός μοντέλου η τιμή είναι καλή...

Edited by georgio3gr
  • Like 1
Posted

Γιώργο το συγκεκριμένο αμαξι-μοντέλο ήταν σημαντικά ακριβότερο σαν καινουριο στην βασική του έκδοση από ένα απλό 2λιτρο Quattro και έχει διαφορές τόσο στο μοτέρ, όσο στο σασμάν, τα διαφορικά και το λουκ (DTM εξωτερικα, δερμα αλκανταρα σαλονι και μαυρο ουρανο κλπ) είναι το τελευταίο... Μπορεί να σου φαίνεται ακριβό αλλά για μια "συλλεκτικη" έκδοση ενός μοντέλου η τιμή είναι καλή...

Δεν κατάλαβες τι θέλω να πω.

Όταν με αυτά τα λεφτά παίρνεις ένα πιο νέο μοντέλο (με καλύτερη παθητική ασφάλεια, με κινητήρα πιο οικονομικό, με καλύτερη ηχομόνωση, αισθητική πιο κοντά στα σημερινά οχήματα, με εσωτερικό που δείχνει λιγότερο παλιό κτλ), γιατί να πάρεις ένα αμάξι που είναι χειρότερα σε όλα? Για να λες ότι το αμάξι σου είναι συλλεκτικό?? (οκ, υπάρχουν και αυτά τα κολλήματα, δε λέω. Αλλά δεν είναι ο μέσος αγοραστής του Α4).

Δες πχ στο car: Α4 με 12.000-15.000€.

http://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&price-with=%3E1&category=&make=4&model=1093&variant=&price-from=%3E12000&price-to=%3C15000&registration-from=&registration-to=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&doors=&number_plate_ending=&gearbox_type=&drive_type=&euroclass=&airbags-ranged=&kteo=&seats-from=&seats-to=&sort=red&rg=&radius=&postcode=&modified=&hi=&st=&offer_type=sale

Αν το είχε βάλει 11.000-12.000€  θα είχε "φύγει". Τώρα με τα 15.000€ ακόμα κάθεται στο car και περιμένει τον ιδιοκτήτη του.

Όμοια περίπτωση είναι και αυτό:

Ωραίο αμάξι, αλλά δεν αξίζει τα λεφτά που το δίνει.

ΥΓ: και το δικό μου Α3 έκανε όσο ένα S3 (και παραπάνω) φίλε Γιώργο λόγω του έξτρα εξοπλισμού του (μπορεί να μην πουλήθηκε και άλλο στην Ελλάδα με σχεδόν όλο τον κατάλογο των έξτρα), αλλά ειλικρινά δεν πιστεύω να το εκτιμήσει κανείς όταν θα πάω να το πουλήσω.... Δυστυχώς οι "περίεργες" εκδόσεις, τα αυτοκίνητα με φορτωμένα extras κτλ, δεν εκτιμώνται κατά τη μεταπώληση. Αυτός που χάνει λιγότερο είναι αυτός που έχει πάρει τη βασική έκδοση και δεν έχει βάλει ούτε 1€ σε έξτρα εξοπλισμό. Ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις (αμάξι 5ετίας και άνω), όπου οι τιμές των μεταχειρισμένων εξευτελίζουν στο τέλος αυτό που πουλάς (που απέχει στο μέσο όρο).
Posted

Ξέρεις ποιο είναι το λάθος που κάνουν πολλοί? Η αξια του αυτοκινήτου είναι αυτή... Όποιος το εκτιμήσει θα το πάρει... Πρόσφατα φίλος αγόρασε ένα E46 Μ3 smg look και μηχανικής βελτιωσης csl με έξτρα επάνω αξίας 20000 ευρώ αντί του ποσού των 20000 ευρώ... και άλλος φίλος πήρε Ε92 335 23000 ευρώ... Τα αμάξια δεν έχουν καμία επαφή, όχι σε ιπποδύναμη αλλά συνολικά σαν αυτοκίνητα... Επειδή στην Ελλάδα της κρίσης έχουν γ@μηθει οι τιμές των μεταχειρισμενων δεν σημαίνει ότι αυτή είναι και η αξία τους... πχ το δικό μου κάτω από 12000 ευρώ δεν θα το έδινα ενώ ακόμα και με 12000 θα το σκεφτόμουν πολύ... Επειδή βρίσκεις Β7 20ντ και με 7500 τι σημαινει; ότι τόσο κοστίζει και το δικό μου?

• Like 1
Posted (edited)

Ακριβώς έτσι. Καμία σχέση το DTM EDITION με τα απλά Α4 και τα sline. Όποιος θέλει να πάρει ένα Β7 που θα ξεχωρίζει στον δρόμο απλά παίρνει το DTM.

Edited by kalatzos
  • Like 1