Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

ε τοτε ρε φιλε  σε εκοψε .

Edited by tasossline
  • Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Δημήτρη σου είναι δύσκολο να το κοιτάξει ο προγραμματιστής σου; Μπες στον κόπο αν είναι δυνατόν,μιας και θεωρώ

σημαντική παράμετρο την εισαγωγή ιδίως στα TFSI.

Posted

Στα δικά μας λογικά θεωρείται εύκολο μιας και διορθώνει ο λ και φτιάχνει μιγμα.

Τώρα τι να πω. Θεωρώ πως το να παίρνεις μετωπικά αέρα υπό πίεση βολεύει περισσότερο.

Απλοϊκό μεν αποδοτικό δε; Τι να πω;

Posted (edited)

Δημήτρη θεωρω πως αν είχες τη θερμό ασπίδα της evoms που στέλνει τον αέρα απευθείας στη χοάνη δε θα είχες τέτοιο θέμα με το οβερ.και θα μετρούσες κ παραπάνω πιστευω.ειναι λιγο χύμα ετσι η χοάνη και καταλαμβάνει κ πολυ χώρο έκει που βρίσκεται.ζοριζεται να τραβήξει αερα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by mokasquatrro
Posted (edited)

Καντο big turbo κατηργησε μαφ και τετοιες χαζομαρες λαμπακια faults κλπ και πατα τερμα γκαζι! Εγω ολη την ωρα με το λαπ τοπ ημουν με κ03 και τωρα σαν big turbo ουτε και ξερω που το εχω! καμια βλαβη πλεον κανενα γραμμαριο μαφ! Χαχαχα

Edited by Agelosa4
  • Like 4
Posted

εχει δικαιο ο αγγελος μας τα εχεις κανει τσουρεκια με αυτη την εισαγωγη σου ,δεν ξες και εσυ ο ιδιος τελικα το τι γινεται .

• Like 3
Posted

Μια χαρά είδα το τί γίνεται θές να βγώ και να λογκάρω δηλ;

Posted

να βγεις κυριε ,ετσι θα βγει το σωστο συμπερασμα ,οχι το εβαλα και με εκοψε οβερ εβαλα μετα την itg σηκωσε οβερ αλλα μετρουσαν ιδια γραμμαρια ιδιο αβανς και παει λεγοντας μας εχεις μπερδεψει μισες δουλειες κανεις .αποδειξεςι θελουμε ασε το τι αισθανεσαι εσυ ,αν πουμε να παμε με αυτο που αισθανεσαι παμε καηκαμε......

• Like 2
Posted

Να στο φέρω μια; Γιατρέ!!!!!

αν δε βρεχει αυριο πρωι η απογευμα ελα για log !
  • Like 1
Posted

Να στο φέρω μια; Γιατρέ!!!!!

θες μια precision 5528?

Να παραγγειλω 2;

Sent with smoke signals

• Like 2
Posted

Για να σας μπριζώσω λίγο ακόμα.

Δείτε καμπύλη στην χαρτογράφιση,δείτε λειτουργία πίεσης με το avcr,δείτε τι κάνει με την GTX3071  :sHa_wink3:

• Like 2
Posted (edited)

Χαχαχαχαχ φιλαρακι Άγγελε τα είπες ολα!

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon
  • Like 1
Posted (edited)

Λόγκαρα σήμερα... 8 γραμμάρια πιο κάτω τελικά στα ψηλά.....και ψηλά κάνει πτώση κιόλας γύρω στα 5 γραμμάρια, που δείχνει ότι δεν έχω σωστή ροή αέρα έτσι με 0.06 μέσο όρο κάτω στην πίεση.

Αυτά δοκιμάζοντας και τις 2 με μηδενισμένο κάθε φορά τον εγκέφαλο ώστα να εξαλείψω τον παράγοντα εκμάθηση...και με την Κ&Ν να παίρνει αέρα αυτήν την φορά και από το σκουπάκι της ITG με 80άρα σωλήνα να κατευθύνει τον αέρα σε ωφέλιμο σημείο της γάζας........

στις

4000 έχω με την ITG 220 και την Κ&Ν 207

5000 έχω με την ITG 247 και την Κ&Ν 234

6000 έχω με την ITG 260 και την Κ&Ν 252

για την πιεση λιγότερο με την Κ&Ν επίσης.....

δεν λαμβάνω τα περισσότερα γραμμάρια ως ένδειξη απαραίτητα καλύτερης λειτουργίας από μόνα τους....με την ITG είχα στο κανάλι 32 -0.8% ενώ με την Κ&Ν +1.3%.

μοίρες αβάνς ήταν ελάχιστα διαφορετικές....1-2 μοίρες υπέρ της ITG.

Στα 6800 τα γραμμαρια ειναι πιο κοντα 265 με 259 εκει που κοιτουσα δηλ την οθονη κοντα στις αλλαγες......γι αυτο και ειπα αρχικα για περίπου ίδια γραμμάρια πράγμα που τελικά δεν ισχύει.

Edited by Dikonou
Posted

Και τι σκέφτεσαι να κανεις τελικά;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Τίποτα για την ώρα....πάνω άφησα το ITG και για το άλλο όταν θα ξαναέχω χρόνο θα δώ εάν μπορεί να γίνει κάτι.....

Posted

Βρε ποντικέ; χαχααΧΑχαχαχα!!! Καλό καλό!!!!

• Like 1
Posted

Και εγώ λέω θα έκανες τέτοια κίνηση χωρίς να με πάρεις τηλ για να μου πεις ,χαχαχαχαχαχ χαχαχαχαχχααχχαχα

• Like 1