dims3tfsi Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Καλησπέρα παιδια μετα από πολύ κοπο και αγχος ολοκληρωθηκε το προτζεκτ μου μηχανικα. cp πιστονια 21mm πυροι integrated μπιελες 21mm πυρο acl τριμεταλλικα μεταλλα μπιελων arp βιδες μπιελων-μπουζωνια κεφαλης-βασης supertech βαλβιδες εισαγωγης-βαλβιδες εξαγωγης supertech ελατήρια-retainers τιτανιου-ασφαλειες inox σωληνώσεις λαδιου-νερου-ιντερκουλερ turbo garrett gtx3071r 0,63 vband atp t3 πολλαπλη εξαγωγης atp 3΄΄΄intake mafless atp 3΄΄downpipe full 76mm decat εξατμιση external tial 44mm υδροψυκτη με το εξατμησακι του rs4 πολλαπλασιαστες forge d/v κλειστου τυπου ngk bkr9eix revo pcv revamp kit eurojet intercooler autotech αντλια υψηλης πιεσης ttrs αντλια χαμηλης πιεσης rs4 μπεκ-rs4 prv@gmail.com aem water methanol injection kit 200 psi με το 1000αρι μπεκ deamon 3 bar πολυοργανο μπαρομετρο-πυρομετρο-egt greddy profec oled boost controller sach performance racing δισκοπλατο-4φτερος αγωνιστικος δισκος πρόγραμμα etuners-Κριτωνας λάστιχα semislick Michelin pilot sport cup 235/35/R19 ζαντες r8 19αρες black edition Το αυτοκινητο δυναμομετρηθηκε σημερα στο δυναμομετρο του μαραβελια dyno dynamics στη μεγαλη πιεση με μεθανολη στα 2.32bar απεδωσε 621 αλογα και 75 κιλα ροπη και στη μικρη πιεση στο 1.63bar 532.9 αλογα και 65 κιλα ροπη.Ένα τεραστιο ευχαριστω στο μηχανικο μου Κωνσταντινο σωτηριου mammo για την αψογη εξυπηρετηση-μηχανικη υποστηριξη του αυτοκινητου,εωα τεραστιο ευχαριστω στο προγραμματιστη μου Κριτωνα etuners για το αψογο ρυθμισμα του αυτοκινητου μου και που καταφερε ότι δε καταφερε ο προηγούμενος προγραμματιστης μου και τελος ένα τεραστιο ευχαριστω στον ανθρωπο που ηταν διπλα μου καθολη τη διαρκεια του προτζεκτ Τασο μπιθα groupa motorsport οπου εκτος από όλα τα πραγματα που προμηθευτηκα από εκεινον με τις συμβουλες και τις κατευθηνσεις που μου εδεινε καταφερα να το ολοκληρωσω επιτυχως,παιδια σας ευχαριστω και τους τρεις θερμα.Απιστευτο το λογισμικο του Κριτωνα οπου καταφερε να τερματησει τη gtx3071r στα 2.32bar με 621 αλογα και 75 κιλα ροπη αποτέλεσμα που μας αφησε αφωνους αφου καταφερε να ξεπερασει ολες τις προσδοκίες μου με 0.79 λ παντου λεγωντας μου ότι ηταν τρομερο αποτέλεσμα με τρομερη καμπυλη,θα προσπαθήσω να ανεβασω τη φωτο που μου εστειλε με mail επειδή δε το πολυεχω με το ανεβασμα φωτογραφιων αλλιως κριτωνα αναβασε τη εσυ,Καλη συνεχεια παιδια να χαιρεσται ολοι τα αυτοκίνητα σας και καλη συνεχεια σε οσ απροτζεκτ είναι σε εξελιξη. 5
dims3tfsi Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Η φωτογραφια της καμπυλης με μεγαλη και μικρη πιεση,μια διορθωση μονο το τούρμπο είναι gtx3071r όχι gtx3076 που γραφει ο κριτωνας μπερδευτηκε και οντως με 621 νομιζει καποιος φοραω 3076. 1
Dimitris_Kon Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Πολύ καλά νούμερα, να το χαίρεσαι! Δημήτρης
dims3tfsi Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Σ'ευχαριστω πολύ συνονοματε και εσυ να χαιρεσαι το αυτοκινητο σου,το file του κριτωνα εκανε τη διαφορα πραγματικα δε το περιμενα ότι θα εβγαζε αυτά τα νουμερα πραγματικα εκανε τρομερη δουλεια.
jks3 Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Nα το χαίρεσαι φίλε,καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα! Τετράμπεκο είναι?
dims3tfsi Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Σ'ευχαριστω πολύ φιλε μου και εσυ να χαιρεσαι το αυτοκινητο σου,τετραμπεκο με μεθανολη.
xristoskor Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Να το χαρείς φίλε το όπλο σου!! Πολλά μπραβο στον μαμμο (και δικος μου μηχανικός :-) ) και στον Κριτωνα!! 2
Kritonas Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Η φωτογραφια της καμπυλης με μεγαλη και μικρη πιεση,μια διορθωση μονο το τούρμπο είναι gtx3071r όχι gtx3076 που γραφει ο κριτωνας μπερδευτηκε και οντως με 621 νομιζει καποιος φοραω 3076. Καλοταξιδο Δημητρη , καλες βολτες και πατηματα ! * Η αληθεια ειναι οτι δε χειριζομαι εγω το Dyno , o Γιαννης νομιζε οτι εχει 3076 λογω υψηλης ιπποδυναμης ... χαχα 2
dims3tfsi Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Δεν εχω λογια να σ΄ευχαριστησω Κριτωνα τρομερο file πραγματικα το απογείωσες το αυτοκινητο χαλαλι που εμεινα αυπνος χθες από το αγχος μου για σημερα πραγματικα εγραψες μπραβο και παλι μπραβο πραγματικα εκανα τη καλυτερη επιλογή που σε επελεξα και με αποζημίωσες στο επακρο
dims3tfsi Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Φιλε χρηστο και εσυ να χαιρεσαι το αυτοκινητο σου σε ευχαριστω πολυ 1
PanA4 Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Πολύ καλή δουλειά Δήμητρη! Καλά χιλιόμετρα και πάντα απροβλημάτιστο! 1
dims3tfsi Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Σ'ευχαριστω πολύ φιλε μου και εσυ ωα χαιρεσαι το αυτοκινητο σου 1
tasossline Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 δημητρη να σε γερος και να το χαιρεσαι φιλε και οχι αλλα προβληματα 1
mariosA4 Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 εντυπωσιακή καμπύλη και σπουδαιο ρεκορ για gtx3071 στο s3 . προσοχή μονο στο παγούρι της μεθανόλης να είναι παντα γεματο στη μεγαλη πίεση. ευχομαι πολλά και αποβλημάτιστα χλμ. 3
dims3tfsi Posted November 27, 2015 Author Posted November 27, 2015 Να στε καλε φιλε Τασο και Μαριε και εσεις να χαιρεσται τα αυτοκίνητα σας. 1
NASSOS Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Να το χαρείς όπως εσύ θέλεις και μπορείς.....απροβλημάτιστο να είναι,καλά χλμ. 1
dims3tfsi Posted November 27, 2015 Author Posted November 27, 2015 Να σαι καλα φιλε Νasso να χαιρεσαι και εσυ το αυτοκιμητο σου
NASSOS Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Να σαι καλα φιλε Νasso να χαιρεσαι και εσυ το αυτοκιμητο σου Ασε τα ευχαριστω και κανονισε να μας καμια βολτα.....οι βενζινες δικες μου, 1
dims3tfsi Posted November 27, 2015 Author Posted November 27, 2015 Εννοείται φιλε θελω να αρχιζω να ερχομαι στις συναντήσεις να σας γνωρισω πραγματικα αργησα αρκετα να μπω σε αυτό το κλαμπ,τοσο καιρο ημουν στο s3 club και ομολογω το υπαρχον κλαμπ χωρις να θελω να κανω διακρισεις είναι σαφως ανωτερο και εχω εμπλουτισει τις γνωσεις μου επανω στη βελτιωση και τα μηχανικα μερη του αυτοκινητου είναι πολύ ποιοτικο κλαμπ χωρις διακρισεις αναμεσα σε νεους και παλιους και με τρομερη αντικειμενικοτητα πραγμα ποτ σπανια το συναντάς σε φορουμ. 3
NASSOS Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Εννοείται φιλε θελω να αρχιζω να ερχομαι στις συναντήσεις να σας γνωρισω πραγματικα αργησα αρκετα να μπω σε αυτό το κλαμπ,τοσο καιρο ημουν στο s3 club και ομολογω το υπαρχον κλαμπ χωρις να θελω να κανω διακρισεις είναι σαφως ανωτερο και εχω εμπλουτισει τις γνωσεις μου επανω στη βελτιωση και τα μηχανικα μερη του αυτοκινητου είναι πολύ ποιοτικο κλαμπ χωρις διακρισεις αναμεσα σε νεους και παλιους και με τρομερη αντικειμενικοτητα πραγμα ποτ σπανια το συναντάς σε φορουμ. Να εισαι καλα σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια.....Γινεται μεγαλη προσπαθεια και τεραστιος αγωνας απο πολλα ατομα για να βγει αυτο που βλεπεις,στις δυσκολες αυτες εποχες. Ορισε ημερομηνια για την βολτα.......σου ειπα εχουμε φιλο βενζινα. 1
Van.Leb Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Δημητρη συγχαρητηρια για το αποτελεσμα υστερα απο τοσο χρονο κ χρημα που εχεις ριξει στο αυτοκινητο σου πιστευω οτι δικαιοθηκες με το αποτελεσμα.... Καλες βολτες κ παντα απροβληματιστος...κ φυσικα θα χαρουμε να σε γνωρισουμε καποια Κυριακη στην εδρα μας.... 1
dims3tfsi Posted November 28, 2015 Author Posted November 28, 2015 Σ'ευχαριστω πολύ φιλε Van.leb και εγω θα χαρω να σας γνωρισω και να χαιρεσαι και εσυ το αυτοκινητο σου στο επακρω
dims3tfsi Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 Καλησπέρα παιδια σημερα εκανα δευτερη δυναμομετρηση στο dynojet του στρατη,το αποτέλεσμα ηταν 526,28 αλογα τροχο και 64,68 κιλα ροπης.Μου ειπε για απώλειες περιπου στο 18 τα εκατο ισχυει;Αρα στροφαλο βγαζει ακριβως τα ιδια αλογα ροπη με του μαραβελια που ειχα κανει.Οποιος εχει εμπειρια γενικα στο ποσο περιπου μεταφράζεται σε στροφαλο παρακαλω θα με βοηθουσε 1
xrhstosa4b6 Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Η δυναμομετρηση έγινε με τετρακίνηση ? Ρωτάω γιατί στο παλιό τουλάχιστον καμιά φορά αποσύνδεαν το haldex, στα καινούρια δεν ξέρω αν γίνεται
Recommended Posts