Dimitris_Kon Posted March 22, 2017 Author Posted March 22, 2017 Άσε να το ψάξω λίγο και θα σε παρω τηλ. Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted March 22, 2017 Author Posted March 22, 2017 Dimitris Kots 1 καλώδιο Orestinio 1 καλώδιο (εκτός Αττικής) Stathis F. 1 καλώδιο Pelorth 1 καλώδιο (εκτός Αττικής) Thanos@A3 1 καλώδιο (εκτός Αττικής) ΓΙώργοςΑ4_Β8 2 καλώδια (εκτός Αττικής) Έχουν μείνει άλλα δύο. Αν θέλει κάποιος να το δηλώσει εδώ, για να ολοκληρώσω το group buy. Δημήτρης 1
iliasr38 Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 μα αυτο λεω και γω τεστ κανω κομπλε απλα δν μπορει να διαβασει την μηχανη..... τι μπορει να φταιει παει το μυαλο σου καπου; Δοκιμασε το σε ενα αλλο group vag αυτοκινητο..
metero Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 θα με ενδιέφερε και εμένα εάν όμως μπορεί να μπει στις επιλογές του navigation , έχω το 12.12 αλλά δεν μπαίνει στα 37- Navigation 56- Radio υπάρχει δυνατότητα δοκιμής !!???
Kavouras Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 θα με ενδιέφερε και εμένα εάν όμως μπορεί να μπει στις επιλογές του navigation , έχω το 12.12 αλλά δεν μπαίνει στα 37- Navigation 56- Radio υπάρχει δυνατότητα δοκιμής !!??? που είπαμε ότι μένεις?
Kavouras Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 ΠαγκράτιΈλα σε ενα καφε να κανουμε τεστ αλλα αν δεν το διαβάζει αυτο που εχουμε παρει με το group buy, σημαίνει οτι εχει θεμα το αμαξι. (Ενημερωτικά στο γράφω)
Paladin Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 (edited) προλαβαινω το τελευταιο καλωδιο?!!? κανει για την αρκουδα? ...αν ναι ...δωσε κ σε μενα ενα αρκει καποιος να μου δειξει τι κανουμε με δαυτο! αφου πηρατε ρε παιδια ολοι..κατι καλο θα κανει δε μπορει Edited March 23, 2017 by Paladin 1
Dimitris_Kon Posted March 25, 2017 Author Posted March 25, 2017 Φυσικά κάνει! Αν θες πες μου να σε βάλω στη λίστα για να κλείσω το group buy. Δημήτρης 1
GTaros Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 προλαβαινω το τελευταιο καλωδιο?!!? κανει για την αρκουδα? ...αν ναι ...δωσε κ σε μενα ενα αρκει καποιος να μου δειξει τι κανουμε με δαυτο! αφου πηρατε ρε παιδια ολοι..κατι καλο θα κανει δε μπορει Απαραίτητο αξεσουάρ. Εχω ενα σπίτι και ενα μονιμα με laptop στο αμάξι!!! Κερνα καφε να σε κανω ταχυρυθμο ιδιαίτερο!!! 1
Paladin Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 Φυσικά κάνει! Αν θες πες μου να σε βάλω στη λίστα για να κλείσω το group buy. Δημήτρης Τοτε παρακαλω ενα και για μενα... Απαραίτητο αξεσουάρ. Εχω ενα σπίτι και ενα μονιμα με laptop στο αμάξι!!! Κερνα καφε να σε κανω ταχυρυθμο ιδιαίτερο!!! Ω ρε μανουλαμ θα μαθουμε καινουργια κολπα....κ καφε κ βαφλα κ κρεπα (παλι φτηνα θα τη βγαλω).
S3-Nick Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 θα με ενδιέφερε και εμένα εάν όμως μπορεί να μπει στις επιλογές του navigation , έχω το 12.12 αλλά δεν μπαίνει στα 37- Navigation 56- Radio υπάρχει δυνατότητα δοκιμής !!??? Παντως και στο δικο μου με το καλωδιο του group buy δεν μπορει να συνδεθει στο 56-Radio
S3-Nick Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 εγω εχω εργοστασιακο...βεβαια δεν ειναι το δικο του μιας και το δικο του ειχε ενα θεμα και το αλλαξα με μεταχειρισμενο.
metero Posted March 25, 2017 Posted March 25, 2017 (edited) είναι RNS-E εγκατεστημένο μετά , έχω το 12.12 αλλά δεν μπαίνει στις επιλογές radio & navigation εαν πιθανότατα να θέλει δοκιμή με original για σιγουριά Edited March 25, 2017 by metero
Kavouras Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 είναι RNS-E εγκατεστημένο μετά , έχω το 12.12 αλλά δεν μπαίνει στις επιλογές radio & navigation εαν πιθανότατα να θέλει δοκιμή με original για σιγουριά έχεις κωδικοποιήσει το can-bus να του πεις ότι φοράς rns-e?
NOEL-S3 Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 κυριε Μητσο που ειναι το δικο μου??? Καλημερα, θες και εσυ? Ωχχχχχχχχχχχ αρχισαμε παλι...
metero Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 έχεις κωδικοποιήσει το can-bus να του πεις ότι φοράς rns-e? πρέπει να ήταν δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί όταν πείρα το τουτου ήταν επάνω το rns-e , δεν μπορούσα να μπω και σε άλλες επιλογές , οπότε θεώρησα ότι είναι καλώδιο ...τεσπα πρέπει να γίνει δοκιμή με κάποιο μαιμου-σπασμενο αλλιώς θα πάω για original ...
Kavouras Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 πρέπει να ήταν δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί όταν πείρα το τουτου ήταν επάνω το rns-e , δεν μπορούσα να μπω και σε άλλες επιλογές , οπότε θεώρησα ότι είναι καλώδιο ...τεσπα πρέπει να γίνει δοκιμή με κάποιο μαιμου-σπασμενο αλλιώς θα πάω για original ... ξέρεις πόσο έχει το original? Θα το πάρεις μόνο και μόνο για να δεις το RNS-e από το διαγνωστικό??
metero Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 ξέρω αλλά εάν δεν μπαίνεις μία στο ένα μία στο άλλο και αγοράζεις 50-100 κάθε φορά καλώδιο , θα κοστίσει περισσότερο 1
Thanos@A3 Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 Καλημέρα Ποτέ περίπου θα ξεκινήσουν οι αποστολές των καλωδίων; @Dimitris_Kon σου έχω στείλει μήνυμα
Recommended Posts