Theodore Saba Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Τα νέα είναι ότι η νέα οκτάμπεκη πολλαπλή εισαγωγής από Α4 μάλλον κουμπώνει "κουφέτο" στα δικά μας. Υπάρχει περίπτωση να την έχω την επόμενη εβδομάδα για να την εφαρμόσω. Δημήτρης Αυτά είναι νέα ! Για δώσε λεπτομέρειες ! Στα 18άρια κάνει; Στα a4 1.8 TFSI τοποθετήθηκε πρώτα....λογικά κάνει. 1
Theodore Saba Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 (edited) Τετοια να με λέτε......να κάνω χαρά. Αυτές οι τέσσερεις παράγραφοι είναι όλα τα λεφτά.... This new 1.8 litre TFSI engine gains Audi’s Valvelift system to refine the torque curve, and an additional exhaust camshaft adjuster has been integrated. Other technical changes include a reduced main bearing diameter, balancer shafts that are in part roller bearing mounted, an optimised pressured oil circuit including a revised control oil pump as well as a weight optimised crank shaft to help reduce weight. The third-generation EA888 1.8 litre TFSI engine also gains a completely new cylinder head that now features an integrated exhaust manifold and a water-cooled exhaust gas recirculation system fully integrated into the turbocharger. Because the engine’s exhaust gases flow through a water-cooled manifold, exhaust gas temperatures are about 158 degrees cooler by the time they reach the turbo. The engine block itself is now casted from the conventional flat pouring to upright pouring. The block is so optimised that block wall thickness is as low as 3mm, while similiar engines can have a minimum wall thickness of about double that figure. There is also a dual fuel injection system which allows the engine management system to switch between FSI direct injection and port MPI injection as needed. The ability to use MPI injection when necessary should ensure the valves are kept clean, as the fuel injected by the MPI injectors will help wash over the valves. Direct injectors inject directly into the combustion chamber, so the valves do not benefit from the cleaning properties of fuel. Για του λόγου το αληθές δείτε εδώ : Audi A4 1.8 TFSI review: the B8 gets more efficient Αξίζει να το διαβάσετε. Έχει φοβερές καινοτομίες αυτό το μοτέρ τελικά. Έχει μέχρι και cooler για τα καυσαέρια για να μπαίνουν πιο κρύα στο turbo ! Edited September 2, 2013 by Theodore Saba 2
KeM Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Παρακαλώ να ενημερωθώ πάραυτα για την ακριβή ημερομηνία τοποθέτησης. Είναι που γύρισα από διακοπές... Αμεσως εσυ μη χασεις.. Αναμενω.. 1
THE BARBARIAN Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Δημήτρη ναι η όπως τα ειπαμε και στο τηλ μπαίνει η νέα εισαγωγη8 έχει γίνει είδη η εφαρμογή αλλά δεν εχω ακόμα φώτο δύστυχος
mariosA4 Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 επιτέλους μια σωστή πολλαπλή που λύνει το πρόβλημα των επικαθίσεων στα tfsi. μακάρι να είναι εξίσου εύκολος και ο προγραμματισμός των μπέκ έμμεσου ψεκασμού και τότε θα δούμε ιπποδυνάμεις που θα ξεπεράσουν κατά πολύ τα κατορθώματα του 1.8t 20v
Dikonou Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 HELL................ IT'S ABOUT TIME...... 1
Kavouras Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 (edited) Περιμένω τα σχόλια του Δον (κιχώτη ), αλλά προσωπικά χάρηκα σα μικρό παιδί όταν άκουσα το μοτέρ που πήρε "μπρος". Τεράστια ικανοποίηση και ξεχωριστή στιγμή για μένα που ήμουν μπροστά εκείνη την ώρα. Το αμάξι έχει δουλίτσα ακόμα για να μπορέσει να βγει στο δρόμο αξιοπρεπώς, αλλά του.....gay....! Βγήκαμε στην τελική ευθεία και βλέπουμε το νήμα του τερματισμού! Edited September 30, 2013 by Kavouras 2
mariosA4 Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 ωραία ακούγεται ...σαν θηρίο στο κλουβί.... 1
Dinos Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Πιστευω θα γινει πανικος την μερα που θα βγει. 1
Kavouras Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Πιστευω θα γινει πανικος την μερα που θα βγει. Να του πάρουμε ένα pampers του δικηγόρου όταν θα "ανακαλύψει" ότι μπορεί να το πάει βόλτα... 2
georgio3gr Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 (edited) Ξυπνησε το θηριο απο τον ληθαργο... Μαλλον περιμενε να κλεισουν μεσα την Χ.Α.... χαχαχα Δημητρη επειδη ειναι σιγουρο οτι οταν βγει θα πυροβολαει προσεχε μην σε περασουν για τρομοκρατη και σε μαζεψουν...χαχαχα Με το καλο φιλε παλι στους δρομους... Edited September 30, 2013 by georgio3gr 1
NASSOS Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Γιωργο παρε εσυ panpers να του παρω εγω βρακακια.....αντε με το καλο....! 2
KeM Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Kavoura ανεβασες και ενα βιντεο της προκοπης ρε μπραβο. Τωρα που πηραμε φορα ειναι σαν να εχει βγει ηδη στον δρομο 3
Dimitris_Kon Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 Ας κάνω ένα μικρόοοοοοο update: Ατελείωτες μέρες, ξενύχτια και μελέτη. Κατασκευή από το μηδέν βάσης τούρμπο από κόπια S1, ανεξάρτητη παροχή με φίλτρο καυσίμου με δεύτερη μπεκιέρα και τροποποίηση καπακιών τεποζίτου, ανεξάρτητες παροχές ρεύματος με ξεχωριστή ασφαλειοθήκη και ένα σωρό άλλα.. Να ναι καλά τα φιλαράκια Κάβουρας και Κεμ που με βοήθησαν 4 με 5 μήνες τώρα, καθώς και ένα φιλαράκι που δεν είναι στο φόρουμ. Όπως ξέρετε οι περισσότεροι, το αυτοκίνητο το φτιάχνω εντελώς μόνος μου και γιαυτό είναι πολύ σημαντικό να έχω βοήθεια για να το κάνω όπως ακριβώς θέλω. Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Δημήτρης 12
remwin2 Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Μπραβο παιδια,εκτος απο χρημα και χρονο τετοια προτζεκτ χρειαζονται υπομονη και μεγαλα αποθεματα "θαρρους" για να ξεπερνας τις αναποδιες απο τις πιο μικρες μεχρι τις μεγαλυτερες και να φτανεις στο τελικο στοχο χωρις να τα παρατας ενδιαμεσα. Ευχομαι να δουλεψουν ολα αψογα και να ανταμοιφθειτε για αυτη σας την προσπαθεια.Δημητρη ενα μεγαλο μπραβο που διατηρεις την ορεξη σου και νομιζω πως φτανεις κοντα στη πηγη για να πιεις νερο. 1
PanA4 Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Το γεγονός ότι έχετε αφιερώσει προσωπικό χρόνο και μόχθο κάνει την ικανοποίηση πολύ μεγαλύτερη! Η λειτουργία της μηχανής φαίνεται σαν μελωδία! Καλή συνέχεια και η ανταμοιβή να είναι πολλά άλογα,απροβλημάτιστα! 1
Agelosa4 Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Ατελείωτες μέρες, ξενύχτια και μελέτη. Κατασκευή από το μηδέν βάσης τούρμπο από κόπια S1, ανεξάρτητη παροχή με φίλτρο καυσίμου με δεύτερη μπεκιέρα και τροποποίηση καπακιών τεποζίτου, ανεξάρτητες παροχές ρεύματος με ξεχωριστή ασφαλειοθήκη και ένα σωρό άλλα.. Να ναι καλά τα φιλαράκια Κάβουρας και Κεμ που με βοήθησαν 4 με 5 μήνες τώρα, καθώς και ένα φιλαράκι που δεν είναι στο φόρουμ. Όπως ξέρετε οι περισσότεροι, το αυτοκίνητο το φτιάχνω εντελώς μόνος μου και γιαυτό είναι πολύ σημαντικό να έχω βοήθεια για να το κάνω όπως ακριβώς θέλω. Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Δημήτρης Ατελείωτες μέρες, ξενύχτια και μελέτη. Κατασκευή από το μηδέν βάσης τούρμπο από κόπια S1, ανεξάρτητη παροχή με φίλτρο καυσίμου με δεύτερη μπεκιέρα και τροποποίηση καπακιών τεποζίτου, ανεξάρτητες παροχές ρεύματος με ξεχωριστή ασφαλειοθήκη και ένα σωρό άλλα.. Να ναι καλά τα φιλαράκια Κάβουρας και Κεμ που με βοήθησαν 4 με 5 μήνες τώρα, καθώς και ένα φιλαράκι που δεν είναι στο φόρουμ. Όπως ξέρετε οι περισσότεροι, το αυτοκίνητο το φτιάχνω εντελώς μόνος μου και γιαυτό είναι πολύ σημαντικό να έχω βοήθεια για να το κάνω όπως ακριβώς θέλω. Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Δημήτρης κανονισε μητσαρα σε καμια συναντηση να τα εχουμε ετοιμα να ακουστουμε λιγο... A4 rules.... 1
itGfloG Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Ατελείωτες μέρες, ξενύχτια και μελέτη. Κατασκευή από το μηδέν βάσης τούρμπο από κόπια S1, ανεξάρτητη παροχή με φίλτρο καυσίμου με δεύτερη μπεκιέρα και τροποποίηση καπακιών τεποζίτου, ανεξάρτητες παροχές ρεύματος με ξεχωριστή ασφαλειοθήκη και ένα σωρό άλλα.. Να ναι καλά τα φιλαράκια Κάβουρας και Κεμ που με βοήθησαν 4 με 5 μήνες τώρα, καθώς και ένα φιλαράκι που δεν είναι στο φόρουμ. Όπως ξέρετε οι περισσότεροι, το αυτοκίνητο το φτιάχνω εντελώς μόνος μου και γιαυτό είναι πολύ σημαντικό να έχω βοήθεια για να το κάνω όπως ακριβώς θέλω. Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Δημήτρης Μπράβο Δημήτρη..!!! Έχεις ρίξει πολύ δουλειά στο θηρίο και νομίζω πως είσαι πια πολύ κοντά να το βγάλεις έξω να ανοίξει λίγο τα πόδια του..!!! Εύχομαι τα καλύτερα και όσο πιο σύντομα γίνεται..!!! 1
Kavouras Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Kavoura ανεβασες και ενα βιντεο της προκοπης ρε μπραβο. Τωρα που πηραμε φορα ειναι σαν να εχει βγει ηδη στον δρομο έχε χάρη που είναι το topic του Δημήτρη..... 1
Recommended Posts