PanoulisTheTroll Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Νομίζω πως όσοι γνωρίζουν προσωπικά τον Δημήτρη, ξέρουν πως είναι από τους λίγους ανθρώπους σε αυτό το φόρουμ ο οποίος διαθέτει τις γνώσεις του και την εμπειρία του σε οτιδήποτε γνωρίζει καλά χωρίς "τσιγκουνιές". Έχει βοηθήσει πολύ κόσμο τόσο σε DIY όσο και μέσα από το δικό του το project, παραθέτοντας αναλυτικά πληροφορίες για οποιαδήποτε μετατροπή έχει κάνει. Όμως όποιος έχει διαβάσει το τόπικ του αυτοκινήτου του Δημήτρη από την αρχή του, θα καταλάβει πως ο Δημήτρης δημοσιεύει τις μετατροπές που επιχειρεί αλλά οριστικά συμπεράσματα και εντυπώσεις παρουσιάζει μόνο όταν η κάθε προσθήκη του δοκιμαστεί σε πραγματικά απαιτητικές συνθήκες και μόνο όταν είναι απολύτως σίγουρος για αυτό που θα πει. Εάν ήθελε να κρύψει την εισαγωγή για παράδειγμα θα έβρισκε τον τρόπο. Πιστέψτε με. Είμαι σίγουρος πως όταν το αυτοκίνητο δουλέψει στις πιέσεις που θέλει θα μας πει αναλυτικά όλα του τα συμπεράσματα. Θετικά και αρνητικά... 1
Dimitris_Kon Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 (edited) Ρε παιδιά δεν χρειάζεται να συνεχιστεί αυτη η κουβέντα χωρια ότι χαλάμε το συγκεκριμένο θέμα, αλλα δεν υπάρχει και λόγος να κάνουμε ολόκληρη συζήτηση παίζοντας την κολοκυθιά!!!! Θεωρω ότι δεν αρμόζει!!!!Γιάννη έχεις δίκιο συμφωνώ. Αλλά ξέρεις, είναι πολύ άδικο να με κατηγορεί ευθέως κάποιος ότι δεν λέω πληροφορίες για κάτι, όταν εγω εχω γράψει 130 σελίδες αναλυτικά τα πάντα και αυτός που ρωτά, δεν εχει προσφέρει η πει τίποτα απολύτως, αλλα εξαιτίας της συζήτησης να αναγκαστεί να πει πληροφορίες για τ αυτοκινητό του. Δεν μπορείς να το καταλάβεις αλλαπίστεψε με, όταν δεν εχεις δώσει ούτε καν αφορμή, να λένε ότι και καλα δεν λες τίποτα για εκείνο η το αλλο.. Σιχαίνομαι τον τίτλο του ποντικιού-μαιμουδιαρη.. Δημήτρης Edited December 15, 2013 by Dimitris_Kon 1
giogio Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Γιάννη έχεις δίκιο συμφωνώ. Αλλά ξέρεις, είναι πολύ άδικο να με κατηγορεί ευθέως κάποιος ότι δεν λέω πληροφορίες για κάτι, όταν εγω εχω γράψει 130 σελίδες αναλυτικά τα πάντα και αυτός που ρωτά, δεν εχει προσφέρει η πει τίποτα απολύτως, αλλα εξαιτίας της συζήτησης να αναγκαστεί να πει πληροφορίες για τ αυτοκινητό του. Δεν μπορείς να το καταλάβεις αλλα πίστεψε με, όταν δεν εχεις δώσει ούτε καν αφορμή, να λένε ότι και καλα δεν λες τίποτα για εκείνο η το αλλο.. Σιχαίνομαι τον τίτλο του ποντικιού-μαιμουδιαρη.. Δημήτρης Δημητρη δεν σε κατηγορησα οτι δεν λες κατι,ρωτησα για το commisioning του κινητηρα σου και για την εισαγωγη,να μας πεις εντυπωσεις.Αυτη ηταν η ερωτηση μου .Επειδη δεν ξερω γιατι νομιζεις οτι εχω τον τιτλο ποντικου-αρουραιου η μαιμουδιαρη,το αυτοκινητο μου ειναι Εδεσσας12 στα Ανω Λιοσια,σε προσκαλω να ερθεις να πιουμε καφε και να το δεις απο κοντα και μετα να συνεχισουμε την συζητηση μας. Ο Truf3 ξερει που ειναι το συνεργειο
Dikonou Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Ρε άντε ξεκολλάτε και οι δύο....... σαν μικρά παιδιά. ..... 1
mariosA4 Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 δημήτρη από μετάδοση τι έχεις κάνει, μήπως ενίσχυσες γρανάζια εσωτερικά γιατί 2,5 bar με gtx3076 είσαι χαλαρά πανω από 600 φίλε. Πάντως στο δικο μου με 2 bar τα συγχρονιζέ δεν επιτρέπουν γρήγορες αλλαγές ψηλά μετά τις 6000 σαλ
Dimitris_Kon Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 (edited) Δημητρη δεν σε κατηγορησα οτι δεν λες κατι,ρωτησα για το commisioning του κινητηρα σου και για την εισαγωγη,να μας πεις εντυπωσεις.Αυτη ηταν η ερωτηση μου .Επειδη δεν ξερω γιατι νομιζεις οτι εχω τον τιτλο ποντικου-αρουραιου η μαιμουδιαρη,το αυτοκινητο μου ειναι Εδεσσας12 στα Ανω Λιοσια,σε προσκαλω να ερθεις να πιουμε καφε και να το δεις απο κοντα και μετα να συνεχισουμε την συζητηση μας. Ο Truf3 ξερει που ειναι το συνεργειο Γιώργο, σε ρώτησα και πιο πριν αλλά απάντηση δεν πήρα. Δεν σε γνωρίζω, ούτε κατ΄ όψη, ενώ επανειλλημένως και εγώ και άλλα μέλη σε έχουμε καλέσει να τα πούμε από κοντά και επομένως δεν έχω κάποιο συμφέρον, αλλά για ποιό λόγο, έπρεπε να φτάσουμε ως εδώ για να μάθουμε λεπτομέρειες για το αυτοκίνητό σου? Να στο πω και αλλιώς, έπρεπε δηλαδή να φτάσω το αυτοκίνητό μου 800 άλογα για να το παρουσιάσω, κάνοντας αντίστοιχα ότι κάνεις και εσύ? Και για πιο λόγο τότε να το παρουσιάσω? Πως θα βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο στο φόρουμ? Στόχος μας δεν είναι να απολαμβάνουμε τα αυτοκίνητά μας, μοιραζόμενοι όλοι τις εμπειρίες μας σε κάθε επίπεδο? Γιατί να κρύβουμε πράγματα και να αναγκαστείς στη τελική να αναφέρεις τα σχετικά περί υβριδίου, σπάσιμο κλπ? Αυτό που είπε το μέλος GianKitsA4 ήταν το πιο σωστό.. Σκοπός του φόρουμ είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, όχι να πολεμούμε ο ένας τον άλλο, ούτε να κάνουμε τον μάγκα, όταν και αν τυχόν δουλέψει το αυτοκίνητο, τότε να το παρουσιάσουμε - αυτή είναι η γνώμη μου, όπως και των περισσότερων μελών εδώ μέσα. Ρε άντε ξεκολλάτε και οι δύο....... σαν μικρά παιδιά. ..... Μήτσο, άλλος είναι ο λόγος εδώ, δεν μπορείς να το καταλάβεις γιατί δεν γνωρίζεις. Θα στα εξηγήσω όταν κατέβεις έδρα και για ποιό λόγο γίνεται αυτό. δημήτρη από μετάδοση τι έχεις κάνει, μήπως ενίσχυσες γρανάζια εσωτερικά γιατί 2,5 bar με gtx3076 είσαι χαλαρά πανω από 600 φίλε. Πάντως στο δικο μου με 2 bar τα συγχρονιζέ δεν επιτρέπουν γρήγορες αλλαγές ψηλά μετά τις 6000 σαλ Μαρίνο, φιλαράκι ήθελα να βάλω μετάδοση και κιβώτιο από S1 και ενώ τα βρήκα, δυστυχώς δεν κουμπώνουν πρέπει να κατασκευάσω κουβούκλιο κιβωτίου (κοινώς άστο..). Το μόνο που έχω κάνει, είναι όταν παλιότερα είχαν χαλάσει ένα γρανάζι και ένα συγχρονιζέ τρίτης, πέρασα όλα τα κινητά μέρη του κιβωτίου σε κρυογενική κρυστάλλωση που ενισχύει κάπως τη δομή τους. Στα περί αλλαγής που αναφέρεσαι, πιστεύω ότι ο δίσκος σου εμποδίζει (ή μάλλον το πλατώ) και όχι τα συγχρονιζέ. Δημήτρης Edited December 15, 2013 by Dimitris_Kon 1
Velos Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Γιώργο, σε ρώτησα και πιο πριν αλλά απάντηση δεν πήρα. Δεν σε γνωρίζω, ούτε κατ΄ όψη, ενώ επανειλλημένως και εγώ και άλλα μέλη σε έχουμε καλέσει να τα πούμε από κοντά και επομένως δεν έχω κάποιο συμφέρον, αλλά για ποιό λόγο, έπρεπε να φτάσουμε ως εδώ για να μάθουμε λεπτομέρειες για το αυτοκίνητό σου? Να στο πω και αλλιώς, έπρεπε δηλαδή να φτάσω το αυτοκίνητό μου 800 άλογα για να το παρουσιάσω, κάνοντας αντίστοιχα ότι κάνεις και εσύ? Και για πιο λόγο τότε να το παρουσιάσω? Πως θα βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο στο φόρουμ? Στόχος μας δεν είναι να απολαμβάνουμε τα αυτοκίνητά μας, μοιραζόμενοι όλοι τις εμπειρίες μας σε κάθε επίπεδο? Γιατί να κρύβουμε πράγματα και να αναγκαστείς στη τελική να αναφέρεις τα σχετικά περί υβριδίου, σπάσιμο κλπ? Αυτό που είπε το μέλος GianKitsA4 ήταν το πιο σωστό.. Σκοπός του φόρουμ είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, όχι να πολεμούμε ο ένας τον άλλο, ούτε να κάνουμε τον μάγκα, όταν και αν τυχόν δουλέψει το αυτοκίνητο, τότε να το παρουσιάσουμε - αυτή είναι η γνώμη μου, όπως και των περισσότερων μελών εδώ μέσα. Δημήτρης Διαβάζοντας τα παραπάνω καταλαβαίνω το λόγω που πολλές φορές μου έχεις πει οτι κάποιες στιγμές μπορεί να γίνεσαι αρκετά αναλυτικός!!!! Γιώργος 1
varaderum Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 ..Σκοπός του φόρουμ είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, όχι να πολεμούμε ο ένας τον άλλο, ούτε να κάνουμε τον μάγκα, όταν και αν τυχόν δουλέψει το αυτοκίνητο, τότε να το παρουσιάσουμε - αυτή είναι η γνώμη μου, όπως και των περισσότερων μελών εδώ μέσα. Συμφωνώ απόλυτα. 1
PanA4 Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Το βραδάκι είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε στην έδρα και να λυθεί η όποια παρεξήγηση ,να δοθούν εξηγήσεις και να λήξει το θέμα . Γνωρίζω προσωπικά και τα δυο παιδιά και η ενταση που υπάρχει στα γραπτά τους τις τελευταίες ώρες δεν είναι κάτι που τα χαρακτηρίζει σαν άτομα. Θα είμαι εκεί και περιμένω , αν είναι δυνατον, τον Δημήτρη και το Γιώργο να τα πούμε από κοντά.
giogio Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Δημητρη συμφωνουμε οτι τα φορουμ γιαυτο υπαρχουν.Στο αμαξι μου δεν υπαρχει τουρμπινα και την Τεταρτη που θα την παρω θα δωσω στοιχεια.ΔΕΝ εχω λογω η κακοπροεραιτο σκοπο να μην δεν γραψω κατι για το αμαξι μου.Το προβλημα μου ειναι οτι εχω αρκετα πραγματα να κανω με περιορισμενο χρονο.Θα δεις αυτες τις μερες πολλα update σχετικα με το αμαξι μου,δεν κρυβω κατι και οπως εγραψα και για την τουρμπινα μου,ειμαι ο πρωτος ανθρωπος εδω μεσα που εγραψα για την τουρμπινα,ενω ειναι ακομα στο συνεργειο απλα λυμενη.Δεν μου αρεσε η επιθεση σου και γιαυτο σε προσκαλεσα στο συνεργειο να ερθεις να το δεις! Μακαρι να μπορουσα να ερθω με το Audi σημερα και να σου λυθουν ολες οι αποριες,αλλα ειναι με λυμενη τουρμπινα και χωρις φρενα. Σιγουρα ο γραπτος λογος παρεξηγητε,γιαυτο προσπαθω να σου δειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.Θεωρω οτι δεν χρειαζεται να γεμιζουμε το τοπικ με αντιπαραθεσεις χωρις αιτια και θα γινει και η συναντηση στην εδρα ΜΕ το Αudi μου
Moican Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Άμα το κατέχεις το άθλημα, οι ασπρόμαυρες δεν παίζονται! 2
Dimitris_Kon Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 Άμα το κατέχεις το άθλημα, οι ασπρόμαυρες δεν παίζονται! Να σαι καλά Νικολάρα! Άντε σε χάσαμε φίλε Δημήτρης
xristoskor Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Φιλε το αυτοκολλητο με τις μπιελες που το δα απο κοντα τα σπαει!!! Καλα για το υπολοιπο αμαξι και σε ασπρομαυρο και σε εγχρωμο και σε αρνητικο ακομα τα σπαει!! 1
Dimitris_Kon Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 Φιλε το αυτοκολλητο με τις μπιελες που το δα απο κοντα τα σπαει!!! Καλα για το υπολοιπο αμαξι και σε ασπρομαυρο και σε εγχρωμο και σε αρνητικο ακομα τα σπαει!! Να σαι καλά φιλαράκι σε ευχαριστώ! Δημήτρης
Moican Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Να σαι καλά Νικολάρα! Άντε σε χάσαμε φίλε Δημήτρης Είχα ένα ατυχηματάκι στο σπίτι και φοράω γύψινο μανίκι. Δεν έκανα που δεν έκανα τίποτα όλη μέρα, δεν μπορώ να ξύσω και τα ...... γμτ! 7
Agelosa4 Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Δημητρη δεν σε κατηγορησα οτι δεν λες κατι,ρωτησα για το commisioning του κινητηρα σου και για την εισαγωγη,να μας πεις εντυπωσεις.Αυτη ηταν η ερωτηση μου .Επειδη δεν ξερω γιατι νομιζεις οτι εχω τον τιτλο ποντικου-αρουραιου η μαιμουδιαρη,το αυτοκινητο μου ειναι Εδεσσας12 στα Ανω Λιοσια,σε προσκαλω να ερθεις να πιουμε καφε και να το δεις απο κοντα και μετα να συνεχισουμε την συζητηση μας. Ο Truf3 ξερει που ειναι το συνεργειο τι τουρμπινα θα φορεσεις τελικα?
KeM Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 τι τουρμπινα θα φορεσεις τελικα? Ας μη χαλαμε αλλο το τοπικ με το αυτοκινητο του Δημητρη. Οποιαδηποτε πληροφορια ή συζητηση σχετικα με τα αυτοκινητα των μελων ας γινεται στα αντιστοιχα τοπικ. 1
kostas_7 Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Δημήτρης Γύρισες στη δεκαετία του 60 με αυτοκίνητο του μέλλοντος; 1
PanA4 Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Φιλαράκι,είναι καλό το αμάξι αυτό γιατί δεν έχω δει να κυκλοφορούν πολλά από δαύτα;
Dimitris_Kon Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 Φιλαράκι,είναι καλό το αμάξι αυτό γιατί δεν έχω δει να κυκλοφορούν πολλά από δαύτα; Μπα φιλαράκι κάνει πολύ θόρυβο και ενεργοποιεί συναγερμούς Δημήτρης 3
peri A3 Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Φιλαράκι,είναι καλό το αμάξι αυτό γιατί δεν έχω δει να κυκλοφορούν πολλά από δαύτα; Συμφωνώ!! 1
Dimitris_Kon Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 (edited) Μια φωτό με φιλαράκια σε πρόσφατη εκδρομή μας στα Καλάβρυτα και κατά σειρά από αριστερά προς δεξιά : Nikoskyr (A6), Εγώ, Phillipospatra (S3), Sky (S3), BasilisAspro (S3), Κostas_7 (A3), Θανάσης (Ibiza), Τheodore Sabba (Α4 Β8) Δημήτρης Edited December 23, 2013 by Dimitris_Kon 7
BASILIS ASPRO Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Συλλεκτικες!!!!!!!!!!!!!!! Το αμαξι μου στα χιονια!!!!!!!!!!!! 4
Recommended Posts