Jump to content

Recommended Posts

Posted

Δημητρη,καλα χλμ να εχεις!!! Ελπιζω να ειναι οπως το ηθελες τουλαχιστον

Posted

Είναι.... μπλε... για να το πετάξει στην θάλασσα...!!! :sHa_hehe:

Posted

Να είσαι καλά Γιώργο. Με το προηγούμενο τούρμπο είχα μετρήσει 426 maf με 2,2 ct. θα δούμε με την GTX στο 2,6 πόσο θα μας βγει.

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Mα τι λες τώρα του Νάσσου είναι 350ίππους

Οταν τραβάει απο πίσω και του καβουριού :sarcastic_blum: :sarcastic_blum: :sHa_sarcasticlol:

:new_iloveyou: :new_iloveyou: :new_iloveyou: :new_iloveyou:

όποιος έχει το όνομα έχει και τη χάρη πάντως... :sarcastic_blum:

Posted

Χαχαχαχαχα κλαίω! πάω να πάρω μανταλάκια! θα τα βάλω στο τιμόνι! Να ναι καλά οι οδηγαρες τα φιλαράκια με τα 180 άλογα και σφίξιμο WG 8 στροφές!

Δημήτρης

• Like 1
Posted

καλά είναι πλάκα του Σωκράτη ή του Legend το αστειακι Μητσαρα! από Πέμπτη η Παρασκευή, έχω δουλειά εδώ ακόμα.

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Άμα κατέβεις ρίξε κανα pm να σε βρώ Λάρισα εάν θα έχεις τον χρόνο για κανα καφέ!

Posted

Ρε παιδια κουλαδι ειναι οχι μανταλακιας....βελος ειπαμε μου χρωστας λεφτα για το βιολογικο....ακομα μυριζει ρε αδελφε,ειπαμε να κανεις πανω σου οχι στο καθισμα.....αχαχαχα!κον ολο λογια εισαι θα ανεβασεις πιεση και αηδιες!εδω δυσκολευεσαι τωρα που εισαι 230 αλογα...αστο καλυτερα!παρε του καβουρα που ειναι γυναικειο και δεν χρειαζεται και αλλαγες....κουλαμαρας!

• Like 1
Posted

Νασσο βάλε καμια σκάστρα ρε να πηγαίνεις γρήγορα! χαχαχχαχαχαχ

Δημήτρης

Posted

Και εσυ πολυ θορυβο κανει η εξατμιση....πηγαινε να την κολλησεις!!!!!!!αχαχαχα!

Posted

θα πάω όταν βγάλω τα μανταλάκια ρε!

Δημητρης

Posted

Ρε παιδια κουλαδι ειναι οχι μανταλακιας....βελος ειπαμε μου χρωστας λεφτα για το βιολογικο....ακομα μυριζει ρε αδελφε,ειπαμε να κανεις πανω σου οχι στο καθισμα.....αχαχαχα!κον ολο λογια εισαι θα ανεβασεις πιεση και αηδιες!εδω δυσκολευεσαι τωρα που εισαι 230 αλογα...αστο καλυτερα!παρε του καβουρα που ειναι γυναικειο και δεν χρειαζεται και αλλαγες....κουλαμαρας!

:sHa_sarcasticlol:

Posted

Επιτέλους είχα τη χαρά να χαζέψω από κοντά το κτήνος. Πολύ ψαρωτικό σε όλα του και έυχομαι να πάνε όλα καλά και να δει πιέσεις πολύ πάνω από 2 όπου θα πυροβολάει αδιακρίτως.

• Like 2
Posted

Νάσσο πήγα και πήρα συρματοσχοινο όποτε θελήσεις να πάς γρήγορη βόλτα μη διστάσεις...

Για μένα 3λεπτα υπόθεση είναι να σε δέσω...

Θα μπορείς να τραβάς και βίντεο :sarcastic_blum:

:sHa_friends:

Γιώργος

• Like 1
Posted

Νάσσο πήγα και πήρα συρματοσχοινο όποτε θελήσεις να πάς γρήγορη βόλτα μη διστάσεις...

Γιώργος

Σαν αυτούς που κάνουν σαμπρέλα πίσω από τα ταχύπλοα το καλοκαίρι θα είναι!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

• Like 1
Posted

Σαν αυτούς που κάνουν σαμπρέλα πίσω από τα ταχύπλοα το καλοκαίρι θα είναι!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ναι και μετά θα παίζουμε με το κουβαδάκι σου στην παραλία........ :sHa_hehe:

Posted

Γιώργος

τι να τραβήξεις με το χρέπι σου.......άσε μην κάψει βενζίνη, θα πάω μόνος μου βόλτα!έαν θέλεις έρχεσαι! :sFi_gunsmilie:

Posted

Επιτέλους είχα τη χαρά να χαζέψω από κοντά το κτήνος. Πολύ ψαρωτικό σε όλα του και έυχομαι να πάνε όλα καλά και να δει πιέσεις πολύ πάνω από 2 όπου θα πυροβολάει αδιακρίτως.

Να σαι καλά ρε φιλαρακι! Και τελικά για αυτό που λέγαμε, έχεις μάλλον δίκιο..

Δημήτρης

Posted

Δημήτρη, αν θες μπορείς να κάνεις "αόρατο" το τοπικ απο το Βέλος, τον Nasso και τον Πανουλη. :sHa_hehe:

• Like 2
Posted (edited)

Να σαι καλά ρε φιλαρακι! Και τελικά για αυτό που λέγαμε, έχεις μάλλον δίκιο..

Δημήτρης

Μη μασάς, έχεις ξεπεράσει μεγαλύτερους σκοπέλους. Δεν πρόκειται να σου κόψει τη φόρα αυτή η λεπτομέρεια.

Edited by stef80
  • Like 1
Posted

Το ξέρω, απλά είμαι λίγο "ψείρας" σε αυτά, όπως σου είπα. Εντωμεταξύ, εχθές κοίταξα στο διαγνωστικό, κανένα σφάλμα. Στην Ε.Ο., δούλεψα αρκετά με 4η και 5η 4000 και 5000 σταθερά, επίτηδες για χρονικά διαστήματα των 10 λεπτών για να δω κομπιάσματα και διάφορα, μέχρι στιγμής όλα οκ.

Δημήτρης

• Like 5
Posted

Όλα καλά θα πάνε, είμαι σίγουρος!

(..Θέλω βόλτα εε)!!

Να σαι καλά φιλαράκι μου!! Εννοείται πάντα!!

Δημήτρης

• Like 1