Jump to content

Recommended Posts

Posted

καλα, 1.3 στις 3200 ειναι καλα? 1.8 στις 4?ετσι να μην σπιανιαρουν και τα 4 λαστιχα,τωρα που ειναι και τα λαστιχα ακριβα! χαχα

Εσυ παλι δημητρη τι σκεφτεσαι,ακομα δεν προλαβες να φτιαξεις το σωστο το προγραμμα???? αυτο ειναι το κακο με τη βελτιωση... πριν προλαβεις να το χαρεις,θελεις κι'αλλο!

Posted
καλα, 1.3 στις 3200 ειναι καλα? 1.8 στις 4?ετσι να μην σπιανιαρουν και τα 4 λαστιχα,τωρα που ειναι και τα λαστιχα ακριβα! χαχα

Εσυ παλι δημητρη τι σκεφτεσαι,ακομα δεν προλαβες να φτιαξεις το σωστο το προγραμμα???? αυτο ειναι το κακο με τη βελτιωση... πριν προλαβεις να το χαρεις,θελεις κι'αλλο!

Bασίλη,καλά τα έλεγα εγω,αυτός ο άνθρωπος εχει γινει αχάριστος... :P

Posted
Bασίλη,καλά τα έλεγα εγω,αυτός ο άνθρωπος εχει γινει αχάριστος... :P

Και λιγα λες... :1115038523:

Posted

Μου τα έλεγες αλλά μέχρι να μπω στο κλίμα, δεν το είχα καταλάβει ;)

Τελοσπάντων, όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα και δεν έχω θέμα με τροφοδοσία, θέλω να δοκιμάσω μια από τις δύο τουρμπίνες που έχω θολώσει από τα spec τους (και μην με κατηγορήσετε ο the dog φταίει - ο γνωστός ύποπτος). Πρόκειται για μια ΗΤΑ 3582 με 1.06 κώλο και μια ΗKS Τ5RK (μάλλον αρκετά μεγάλη), μαζί με ένα σετ ferrea για στροφάρισμα πάνω από 8000 στρ. Θα δούμε Βασίλη, μην με πιέζεις :new_lol::new_lol:

Δημήτρης

Posted

Τελοσπάντων, όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα και δεν έχω θέμα με τροφοδοσία, θέλω να δοκιμάσω μια από τις δύο τουρμπίνες που έχω θολώσει από τα spec τους (και μην με κατηγορήσετε ο the dog φταίει - ο γνωστός ύποπτος). Πρόκειται για μια ΗΤΑ 3582 με 1.06 κώλο και μια ΗKS Τ5RK (μάλλον αρκετά μεγάλη), μαζί με ένα σετ ferrea για στροφάρισμα πάνω από 8000 στρ. Θα δούμε Βασίλη, μην με πιέζεις :new_lol::new_lol:

Δημήτρης

Posted

Δημήτρης

Οτι και να πω,λιγο θα είναι,εχεις ξεπεράσει τα όρια μου πλέον...εχουμε πολλά να πούμε οι δυό μας

ή μάλλον οι συνηθεις ύποπτοι!!! :boxing:

Posted

Εντάξει Άλεξ μην με πιέζεις και εσύ.. Έλεος

Δημήτρης

Posted

Δημήτρης

Εχεις αρχησει και ξεφευγεις... Το ξερεις????? :speak_cool: Εισαι σε καλο δρομο παντος... :thumbsup:

Posted

δήμητρη με την gt30r στα 1,8-2 Bar θα κάνεις παπάδες...φαντάσου με την gt35

Posted (edited)

Ναι Μιχαλη...λεγε εσυ...καντον σαν τα μουτρα σου.... :P

Edited by @LEX$3
Posted

δεν ξέρω τι λες αλλά μετα τις 8 κάπου μου κρεμάει!!

Posted
δεν ξέρω τι λες αλλά μετα τις 8 κάπου μου κρεμάει!!

Συνεχισε...θα τα δει ο αλλος και θα θελει και αυτος...κρεμασμα...

Posted
δήμητρη με την gt30r στα 1,8-2 Bar θα κάνεις παπάδες...φαντάσου με την gt35

Αυτό σκέφτομαι Μιχάλη. Αν πάνε όλα καλά με τροφοδοσία, έχω φύγει.. Και άσε τον Άλεξ να λέει..

Δημήτρης

Posted

δημητρη, καλυτερα να χαρεις το αμαξι ετσι για καμια 50Κ χλμ και μετα στο επομενο σερβις να αλλαξεις κατι αμα θελεις. Ειναι και πιο οικονομικο ετσι!

Posted
δημητρη, καλυτερα να χαρεις το αμαξι ετσι για καμια 50Κ χλμ και μετα στο επομενο σερβις να αλλαξεις κατι αμα θελεις. Ειναι και πιο οικονομικο ετσι!

Θα συμφωνησω απολυτα.

Αν αλλαξεις γνωμη μια T04Z θα ηταν πολυ καλη ιδεα μαζι με την HTA :D

Posted
Αυτό σκέφτομαι Μιχάλη. Αν πάνε όλα καλά με τροφοδοσία, έχω φύγει.. Και άσε τον Άλεξ να λέει..

Δημήτρης

Αλλος μου φαίνεται έχει το όνομα ..και άλλος την χάρη!!!

Posted

εγώ πάντως ζαχαρώνω μία hks στην θέση της precision που έχω...

Posted
εγώ πάντως ζαχαρώνω μία hks στην θέση της precision που έχω...

Άσε Μιχάλη, θα αρχίσω πιο γρήγορα μου φαίνεται να αλλάζω σχέδια. Εχθές το βράδυ ο κύριος Άλεξ σε διαδοχικά πατήματα, μου έριχνε από χαμηλά 1 καρότσα και αργότερα τον μάζευα.. Και είχε και 2ο άτομο μέσα.. Πήρε την εκδίκησή του για τα προηγούμενα και το ευχαριστήθηκε, μέχρι και χειρονομία έκανε :angry2::angry2:

Δημήτρης

Posted (edited)
Άσε Μιχάλη, θα αρχίσω πιο γρήγορα μου φαίνεται να αλλάζω σχέδια. Εχθές το βράδυ ο κύριος Άλεξ σε διαδοχικά πατήματα, μου έριχνε από χαμηλά 1 καρότσα και αργότερα τον μάζευα.. Και είχε και 2ο άτομο μέσα.. Πήρε την εκδίκησή του για τα προηγούμενα και το ευχαριστήθηκε, μέχρι και χειρονομία έκανε :angry2::angry2:

Δημήτρης

Οπως παντα...τα παραλες... :P

Εγω παντως τα εβγαλα τα συμπερασματα...και μαζεψα την διαφορα...της κολωνας...που εριχνες....

Την αλλη εβδομαδα θα μου ριχνεις παλι κολωνα....

Edited by @LEX$3
Posted
Οπως παντα...τα παραλες... :P

Η Υπογραφη σου όμως,η καινούργια..αλλα λέει... :P

Posted
Η Υπογραφη σου όμως,η καινούργια..αλλα λέει... :P

Αφου εσυ ειδικα ξερεις...μου αρεσει να τον πειραζω... :P

Posted

Δημήτρη, το αμάξι σου είναι πολύ βαρύ, μην το ξεχνάς! :)

Μιχάλης

Posted
Δημήτρη, το αμάξι σου είναι πολύ βαρύ, μην το ξεχνάς! :)

Μιχάλης

Αυτο το ξερουν ολοι...Μιχαλη...

Αλλα με τον δημητρη τεσταρουμε τα αυτοκινητα μας να δουμε τι ιππους βγαζουμε...

Διαβασε καλυτερα...ποσο ημουν πισω και που ειμαι τωρα...οπως και ποσο πισω θα ειμαι την αλλη εβδομαδα...

Posted

Οχι, τον βλέπω και απογοητεύεται. Το αμάξι είναι πολύ δυνατό για τα κιλά του (και ξέρω πως πάνε τα πειραγμένα S3).. Αυτό το "διάβασε καλύτερα" δεν το κατάλαβα..

Μιχάλης

Posted (edited)
Οχι, τον βλέπω και απογοητεύεται. Το αμάξι είναι πολύ δυνατό για τα κιλά του (και ξέρω πως πάνε τα πειραγμένα S3).. Αυτό το "διάβασε καλύτερα" δεν το κατάλαβα..

Μιχάλης

Καταρχην ο Δημητρης δεν απογοητευτηκε....οπως ειπα την αλλη εβδομαδ δεν θα εχουμε επαφη...

Οσο για το "διάβασε καλύτερα"...τι θες να κανω για να το καταλαβεις?

Edited by @LEX$3