A80Avant Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 καλα, 1.3 στις 3200 ειναι καλα? 1.8 στις 4?ετσι να μην σπιανιαρουν και τα 4 λαστιχα,τωρα που ειναι και τα λαστιχα ακριβα! χαχα Εσυ παλι δημητρη τι σκεφτεσαι,ακομα δεν προλαβες να φτιαξεις το σωστο το προγραμμα???? αυτο ειναι το κακο με τη βελτιωση... πριν προλαβεις να το χαρεις,θελεις κι'αλλο!
Aristos Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 καλα, 1.3 στις 3200 ειναι καλα? 1.8 στις 4?ετσι να μην σπιανιαρουν και τα 4 λαστιχα,τωρα που ειναι και τα λαστιχα ακριβα! χαχα Εσυ παλι δημητρη τι σκεφτεσαι,ακομα δεν προλαβες να φτιαξεις το σωστο το προγραμμα???? αυτο ειναι το κακο με τη βελτιωση... πριν προλαβεις να το χαρεις,θελεις κι'αλλο! Bασίλη,καλά τα έλεγα εγω,αυτός ο άνθρωπος εχει γινει αχάριστος...
Alex Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Bασίλη,καλά τα έλεγα εγω,αυτός ο άνθρωπος εχει γινει αχάριστος... Και λιγα λες...
Dimitris_Kon Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Εσυ παλι δημητρη τι σκεφτεσαι,ακομα δεν προλαβες να φτιαξεις το σωστο το προγραμμα???? αυτο ειναι το κακο με τη βελτιωση... πριν προλαβεις να το χαρεις,θελεις κι'αλλο! Μου τα έλεγες αλλά μέχρι να μπω στο κλίμα, δεν το είχα καταλάβει Τελοσπάντων, όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα και δεν έχω θέμα με τροφοδοσία, θέλω να δοκιμάσω μια από τις δύο τουρμπίνες που έχω θολώσει από τα spec τους (και μην με κατηγορήσετε ο the dog φταίει - ο γνωστός ύποπτος). Πρόκειται για μια ΗΤΑ 3582 με 1.06 κώλο και μια ΗKS Τ5RK (μάλλον αρκετά μεγάλη), μαζί με ένα σετ ferrea για στροφάρισμα πάνω από 8000 στρ. Θα δούμε Βασίλη, μην με πιέζεις Δημήτρης
Alex Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Μου τα έλεγες αλλά μέχρι να μπω στο κλίμα, δεν το είχα καταλάβει Τελοσπάντων, όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα και δεν έχω θέμα με τροφοδοσία, θέλω να δοκιμάσω μια από τις δύο τουρμπίνες που έχω θολώσει από τα spec τους (και μην με κατηγορήσετε ο the dog φταίει - ο γνωστός ύποπτος). Πρόκειται για μια ΗΤΑ 3582 με 1.06 κώλο και μια ΗKS Τ5RK (μάλλον αρκετά μεγάλη), μαζί με ένα σετ ferrea για στροφάρισμα πάνω από 8000 στρ. Θα δούμε Βασίλη, μην με πιέζεις Δημήτρης
Alex Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Μου τα έλεγες αλλά μέχρι να μπω στο κλίμα, δεν το είχα καταλάβει Τελοσπάντων, όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα και δεν έχω θέμα με τροφοδοσία, θέλω να δοκιμάσω μια από τις δύο τουρμπίνες που έχω θολώσει από τα spec τους (και μην με κατηγορήσετε ο the dog φταίει - ο γνωστός ύποπτος). Πρόκειται για μια ΗΤΑ 3582 με 1.06 κώλο και μια ΗKS Τ5RK (μάλλον αρκετά μεγάλη), μαζί με ένα σετ ferrea για στροφάρισμα πάνω από 8000 στρ. Θα δούμε Βασίλη, μην με πιέζεις Δημήτρης Οτι και να πω,λιγο θα είναι,εχεις ξεπεράσει τα όρια μου πλέον...εχουμε πολλά να πούμε οι δυό μας ή μάλλον οι συνηθεις ύποπτοι!!!
Dimitris_Kon Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Εντάξει Άλεξ μην με πιέζεις και εσύ.. Έλεος Δημήτρης
NOEL-S3 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Μου τα έλεγες αλλά μέχρι να μπω στο κλίμα, δεν το είχα καταλάβει Τελοσπάντων, όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα και δεν έχω θέμα με τροφοδοσία, θέλω να δοκιμάσω μια από τις δύο τουρμπίνες που έχω θολώσει από τα spec τους (και μην με κατηγορήσετε ο the dog φταίει - ο γνωστός ύποπτος). Πρόκειται για μια ΗΤΑ 3582 με 1.06 κώλο και μια ΗKS Τ5RK (μάλλον αρκετά μεγάλη), μαζί με ένα σετ ferrea για στροφάρισμα πάνω από 8000 στρ. Θα δούμε Βασίλη, μην με πιέζεις Δημήτρης Εχεις αρχησει και ξεφευγεις... Το ξερεις????? Εισαι σε καλο δρομο παντος...
mikepts Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 δήμητρη με την gt30r στα 1,8-2 Bar θα κάνεις παπάδες...φαντάσου με την gt35
Alex Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 (edited) Ναι Μιχαλη...λεγε εσυ...καντον σαν τα μουτρα σου.... Edited August 30, 2009 by @LEX$3
mikepts Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 δεν ξέρω τι λες αλλά μετα τις 8 κάπου μου κρεμάει!!
Alex Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 δεν ξέρω τι λες αλλά μετα τις 8 κάπου μου κρεμάει!! Συνεχισε...θα τα δει ο αλλος και θα θελει και αυτος...κρεμασμα...
Dimitris_Kon Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 δήμητρη με την gt30r στα 1,8-2 Bar θα κάνεις παπάδες...φαντάσου με την gt35 Αυτό σκέφτομαι Μιχάλη. Αν πάνε όλα καλά με τροφοδοσία, έχω φύγει.. Και άσε τον Άλεξ να λέει.. Δημήτρης
A80Avant Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 δημητρη, καλυτερα να χαρεις το αμαξι ετσι για καμια 50Κ χλμ και μετα στο επομενο σερβις να αλλαξεις κατι αμα θελεις. Ειναι και πιο οικονομικο ετσι!
tasosS3 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 δημητρη, καλυτερα να χαρεις το αμαξι ετσι για καμια 50Κ χλμ και μετα στο επομενο σερβις να αλλαξεις κατι αμα θελεις. Ειναι και πιο οικονομικο ετσι! Θα συμφωνησω απολυτα. Αν αλλαξεις γνωμη μια T04Z θα ηταν πολυ καλη ιδεα μαζι με την HTA
varaderum Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Αυτό σκέφτομαι Μιχάλη. Αν πάνε όλα καλά με τροφοδοσία, έχω φύγει.. Και άσε τον Άλεξ να λέει.. Δημήτρης Αλλος μου φαίνεται έχει το όνομα ..και άλλος την χάρη!!!
mikepts Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 εγώ πάντως ζαχαρώνω μία hks στην θέση της precision που έχω...
Dimitris_Kon Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 εγώ πάντως ζαχαρώνω μία hks στην θέση της precision που έχω... Άσε Μιχάλη, θα αρχίσω πιο γρήγορα μου φαίνεται να αλλάζω σχέδια. Εχθές το βράδυ ο κύριος Άλεξ σε διαδοχικά πατήματα, μου έριχνε από χαμηλά 1 καρότσα και αργότερα τον μάζευα.. Και είχε και 2ο άτομο μέσα.. Πήρε την εκδίκησή του για τα προηγούμενα και το ευχαριστήθηκε, μέχρι και χειρονομία έκανε Δημήτρης
Alex Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 (edited) Άσε Μιχάλη, θα αρχίσω πιο γρήγορα μου φαίνεται να αλλάζω σχέδια. Εχθές το βράδυ ο κύριος Άλεξ σε διαδοχικά πατήματα, μου έριχνε από χαμηλά 1 καρότσα και αργότερα τον μάζευα.. Και είχε και 2ο άτομο μέσα.. Πήρε την εκδίκησή του για τα προηγούμενα και το ευχαριστήθηκε, μέχρι και χειρονομία έκανε Δημήτρης Οπως παντα...τα παραλες... Εγω παντως τα εβγαλα τα συμπερασματα...και μαζεψα την διαφορα...της κολωνας...που εριχνες.... Την αλλη εβδομαδα θα μου ριχνεις παλι κολωνα.... Edited September 1, 2009 by @LEX$3
Aristos Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Οπως παντα...τα παραλες... Η Υπογραφη σου όμως,η καινούργια..αλλα λέει...
Alex Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Η Υπογραφη σου όμως,η καινούργια..αλλα λέει... Αφου εσυ ειδικα ξερεις...μου αρεσει να τον πειραζω...
michpan Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Δημήτρη, το αμάξι σου είναι πολύ βαρύ, μην το ξεχνάς! Μιχάλης
Alex Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Δημήτρη, το αμάξι σου είναι πολύ βαρύ, μην το ξεχνάς! Μιχάλης Αυτο το ξερουν ολοι...Μιχαλη... Αλλα με τον δημητρη τεσταρουμε τα αυτοκινητα μας να δουμε τι ιππους βγαζουμε... Διαβασε καλυτερα...ποσο ημουν πισω και που ειμαι τωρα...οπως και ποσο πισω θα ειμαι την αλλη εβδομαδα...
michpan Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Οχι, τον βλέπω και απογοητεύεται. Το αμάξι είναι πολύ δυνατό για τα κιλά του (και ξέρω πως πάνε τα πειραγμένα S3).. Αυτό το "διάβασε καλύτερα" δεν το κατάλαβα.. Μιχάλης
Alex Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 (edited) Οχι, τον βλέπω και απογοητεύεται. Το αμάξι είναι πολύ δυνατό για τα κιλά του (και ξέρω πως πάνε τα πειραγμένα S3).. Αυτό το "διάβασε καλύτερα" δεν το κατάλαβα.. Μιχάλης Καταρχην ο Δημητρης δεν απογοητευτηκε....οπως ειπα την αλλη εβδομαδ δεν θα εχουμε επαφη... Οσο για το "διάβασε καλύτερα"...τι θες να κανω για να το καταλαβεις? Edited September 1, 2009 by @LEX$3
Recommended Posts