Jump to content

Recommended Posts

Posted

το έχω ήδη και κάθεται σπίτι..

Δημήτρης

Το ποιο ευκολο θα ηταν να σε βρισω...αλλα παραμονευει ο Σωκρατης να με κανει μπανιο για να χαρει ο αλλος(Αριστος :party3: )... :rocket:

Posted

Οπως και μου είπες(Δημήτρη)στο 1.7bar το αυτοκίνητο έχει άψογη λειτουργία,πολύ θετικό.

Απο κει και πέρα,δυστηχός δεν επαρκεί η πίσω αντλία,

οπότε και αναμονή για την μεγαλύτερη,να ευχηθούμε να μπαίνει και να λειτουργήσει.

Οι διαφορές που θα δεις ακόμα και με 0,3bar θα είναι μεγάλες.

Ξέρω αυτοκίνητα που δουλεύουν μεγαλύτερες πιέσεις απο 2.0+bar,ακόμα και 2,3

και οι διαφορές με 1,9bar,είναι τεράστιες...

Στο είχα πει και τότε,θα εκπλαγείς με τις διαφορές,αλλο αυτοκίνητο,αυτα τα turbo

θέλουν και μεγάλες πιέσεις,διαπιστωμένο...

Τελικά και τα +0,1bar,κάνουν διαφορά.

Θα τα πούμε και απο κοντά. :new_thumright:

Posted

δεν ειναι μονο η πιεση. Ειναι και η βενζινη και το αβανς. Αν για να δουλεψεις 2.2bar πρεπει να φτασεις στο 10.5 λαμδα, δεν εχει νοημα.Αλλα τουλαχιστον με τα πιστονια που εχει χρησιμοποιησει ο δημητρης τουλαχιστον δεν θα εχει μεγαλο φοβο για knock μιας και μειωνουν τη συμπιεση

Posted

Δεν σημαίνει, ντε και καλα, πως με περισσότερη πίεση θα έχει χειρότερο αβανς(χειρότερο efficency) ....

Το efficiency του Turbo το βλέπεις απο το plot στο boost map που εκανα κάπου πιο πισω....

Posted

απλα λεω οτι με περισσοτερη πιεση ισως να χρειαζεται λιγοτερο αβανς για να μην εχεις προβληματα με knock.Οποτε μπορει τελικα τα ωφελη να μην ειναι τα καλυτερα

Posted

..ίσως να μην θέλει και όμως.... Θα δείξει μόλις το θέμα με την τροφοδοσία ...

Posted

..ίσως να μην θέλει και όμως.... Θα δείξει μόλις το θέμα με την τροφοδοσία ...

Σήμερα θα πάω στα παιδιά για την αντλία. Ελπίζω να βρούμε λύση - έχουμε ετοιμάσει με τον the dog κάποιες λύσεις, για να δούμε..

Παραγγέλνω και συγχρονιζέ τρίτης που την ακούω να γρατζουνάει, για να αλλαχθεί μαζί με δίσκο. Αν πάνε όλα καλά, το βράδυ θα σηκώσω σοβαρή πίεση και θα ανεβάσω ένα βιντεάκι.

Στο μεταξύ περιμένω τις RS4 γνήσιες ζάντες μου με 275/35 διάσταση :speak_cool:

Δημήτρης

Posted (edited)

Αν πάνε όλα καλά, το βράδυ θα σηκώσω σοβαρή πίεση και θα ανεβάσω ένα βιντεάκι.

Ευγε αγορι μου...ολα καλα να πανε!!!Απλα οταν σηκωσεις πιεση παρε και ενα πιεσομετρο για αυτους που θα μπαινουν!!! :thumbsup::speak_cool:

Edited by L3g3nd
Posted

παναγια μου!!! 275???? θα κολλησεις στον δρομο!!!

νομιζεις οτι με τα 1600 κυβικα που εχεις και τα 100 αλογα ειναι η καλυτερη λυση??? :P

Posted

Δημήτρης

Ρε φιλο τι κανς? 275/35???:59:

Εγω στην θεση σου θα εβαζα 275/25... :P:59::P:

Posted

:P Θα χάσεις σε τελική!

Μιχάλης

Posted

tongue.gif Θα χάσεις σε τελική!

Μιχάλης

Θα υποστώ το αναπόφευκτο και στα 270 θα κάνω δεξιά να με περάσει ο Αλεξ Μιχάλη new_lol.gif

Δημήτρης

Posted

Θα υποστώ το αναπόφευκτο και στα 270 θα κάνω δεξιά να με περάσει ο Αλεξ Μιχάλη new_lol.gif

Δημήτρης

δημητρη γιατι βαζεις τοσο φαρδια?

Posted

Δημήτρης

Ερε γλεντια το βραδυ... :rocket:

Posted

Σήμερα θα πάω στα παιδιά για την αντλία. Ελπίζω να βρούμε λύση - έχουμε ετοιμάσει με τον the dog κάποιες λύσεις, για να δούμε..

Παραγγέλνω και συγχρονιζέ τρίτης που την ακούω να γρατζουνάει, για να αλλαχθεί μαζί με δίσκο. Αν πάνε όλα καλά, το βράδυ θα σηκώσω σοβαρή πίεση και θα ανεβάσω ένα βιντεάκι.

Δημήτρης

Μακαρι ολα να ποανε καλα Δημητρη και να μας τρελανεις ακομα περισσοτερο!

Posted

Ειχες που ειχες κωλαρα τωρα με τα 275 θα γινει... :crazy::whoohoo:

Posted

Περιμενω αποβαση στην Πατρα για βολτα να δουμε τι θα γινει και πως παει τωρα ο πυραυλος σου

Posted

Λοιπόν μετά από πάρα πολλές δοκιμές, καταφέραμε να βάλουμε την αντλία μέσα στο τεπόζιτο. Το σύστημα τροφοδοσίας του Α4 quattro είναι σκέτη συμφορά..

Επεισόδιο πρώτο : Η μεγάλη αντλία είχε ψηλότερο λαιμό, όπως έχετε δει παραπάνω και δεν έμπαινε με τίποτα στην αρχή και αναγκάστηκα να βγάλω το basket. Αυτό όμως οδήγησε στην μετακίνηση καυσίμου και δεν υπήρχε catch can εντός του τεπόζιτου να κρατά το καύσιμο σε σταθερό σημείο ώστε να τραβά η τρόμπα και το φλοτέρ έδειχνε 0 καύσιμο, άρα ξανά έξω η τρόμπα να δούμε τι θα κάνουμε..

Επεισόδιο δεύτερο : Απομόνωσα το basket της ΟΕΜ αντλίας και με πατέντα έβαλα την μεγάλη αντλία μέσα. Ξανάγιναν οι ενώσεις, μονώθηκαν και δοκιμάστηκε και το φλοτέρ, το οποίο όταν αντιληφθεί ανισότητα ύψους στο τεπόζιτο (τα Α4 quattro έχουν 2 φλοτέρ ένα αριστερά και ένα δεξιά πίσω) μπλοκάρει και βγάζει ένδειξη ότι δεν υπάρχει καύσιμο. Με χίλια ζόρια κατάφερα να την στηρίξω και να την επανατοποθετήσω και να συνδέσω τα καλώδια. Αποτέλεσμα : η αντλία λειτουργεί όπως και το φλοτέρ:whoohoo:

Έβαλα μπροστά το μοτέρ όλα οκ, το μόνο είναι ότι κάνει θόρυβο η ενισχυμένη αντλία αρκετά παραπάνω από την ΟΕΜ.. Βέβαια έχω βγάλει το πίσω κάθισμα για να δω για απώλειες κλπ - ελπίζω όταν το ξαναβάλω να σωπάσει κάπως. Για να δούμε και στο δρόμο τι θα γίνει να σηκώσουμε πίεση βενζίνης από 2,1 bar τουλάχιστον στα 4..

Δημήτρης

Posted

ααα μην τα θελεις ολα δικα σου! τωρα η τρομπα θα τραγουδαει !!!!

Posted

Δημήτρη, δυστυχώς έχω ακούσει κι από άλλους ότι οι τρόμπες κάνουν θόρυβο. Ελπίζω να μην είναι ενοχλητικό στον δρόμο!!

Μιχάλης

Posted

Δημήτρη, δυστυχώς έχω ακούσει κι από άλλους ότι οι τρόμπες κάνουν θόρυβο. Ελπίζω να μην είναι ενοχλητικό στον δρόμο!!

Μιχάλης

ας προσθέσει άλλο ένα ντεσιμπέλ στη μελωδία της ευτυχίας....

Posted

Λοιπόν μετά από πάρα πολλές δοκιμές, καταφέραμε να βάλουμε την αντλία μέσα στο τεπόζιτο. Το σύστημα τροφοδοσίας του Α4 quattro είναι σκέτη συμφορά..

Επεισόδιο πρώτο : Η μεγάλη αντλία είχε ψηλότερο λαιμό, όπως έχετε δει παραπάνω και δεν έμπαινε με τίποτα στην αρχή και αναγκάστηκα να βγάλω το basket. Αυτό όμως οδήγησε στην μετακίνηση καυσίμου και δεν υπήρχε catch can εντός του τεπόζιτου να κρατά το καύσιμο σε σταθερό σημείο ώστε να τραβά η τρόμπα και το φλοτέρ έδειχνε 0 καύσιμο, άρα ξανά έξω η τρόμπα να δούμε τι θα κάνουμε..

Επεισόδιο δεύτερο : Απομόνωσα το basket της ΟΕΜ αντλίας και με πατέντα έβαλα την μεγάλη αντλία μέσα. Ξανάγιναν οι ενώσεις, μονώθηκαν και δοκιμάστηκε και το φλοτέρ, το οποίο όταν αντιληφθεί ανισότητα ύψους στο τεπόζιτο (τα Α4 quattro έχουν 2 φλοτέρ ένα αριστερά και ένα δεξιά πίσω) μπλοκάρει και βγάζει ένδειξη ότι δεν υπάρχει καύσιμο. Με χίλια ζόρια κατάφερα να την στηρίξω και να την επανατοποθετήσω και να συνδέσω τα καλώδια. Αποτέλεσμα : η αντλία λειτουργεί όπως και το φλοτέρ:whoohoo:

Έβαλα μπροστά το μοτέρ όλα οκ, το μόνο είναι ότι κάνει θόρυβο η ενισχυμένη αντλία αρκετά παραπάνω από την ΟΕΜ.. Βέβαια έχω βγάλει το πίσω κάθισμα για να δω για απώλειες κλπ - ελπίζω όταν το ξαναβάλω να σωπάσει κάπως. Για να δούμε και στο δρόμο τι θα γίνει να σηκώσουμε πίεση βενζίνης από 2,1 bar τουλάχιστον στα 4..

Δημήτρης

Ελπιζω Δημητρη να πανε ολα καλα !!!

Αυτο ειναι το πιο κρισιμο σημειο για την αποδοση . Αυτο θα κρινει το αν θα "πιασουν τοπο" τοσο τα εξαιρετικα περιφερειακα , οσο και το καλοφτιαγμενο μοτερ.