Jump to content

Recommended Posts

Posted

Άντε να δούμε.....

Πες μας μερικά specs σε παρακαλώ..

Δημήτρης

Posted

Λοιπόν εχθές έγινε η δοκιμή, άλλαξα κολλάρο, έβγαλα την ασφάλεια του βύσματος γιατί είναι παλιό το connector γιατί δεν ταιριάζει σωστά, άλλαξα τη πολικότητα, αλλά η δοκιμή απέτυχε. Η πεταλούδα, επειδή μάλλον δεν συμβαδίζει το ηλεκτρικό κύκλωμά της με την καλωδίωση του αυτοκινήτου, δεν λειτουργεί. Τζίφος :new_killpc:.. Στο τηλέφωνο επιτέλους πέτυχα έναν επώνυμο βελτιωτή που μου σύστησε ο varaderum (και τον ευχαριστώ γιαυτό), οποίος έχει φτιάξει μόνο 2 μεταλλικές πεταλούδες και τώρα θα κάνει παραγωγή. Με βλέπω να βάζω την ΟΕΜ με τη μεταλλική γλώσσα τελικά. Ίδωμεν!

Δημήτρης

Posted

κατι τετοιο δηλαδη

110520101288-1.jpg

Κάτι που επίσης θα κάνω, είναι να φέρω τη σκάστρα μπροστά, όπως στου Βασίλη αλλά και στα A3/S3 που είναι λίγο μετά τη πεταλούδα, εκτονώνοντας αμέσως τον αέρα που αιχμαλωτίζεται κατά το κλείσιμο. Επίσης, τη μεριά του αντάπτορα που είναι η είσοδος και είναι μεγάλη, θα την βάλω στην έξοδο, για να εκτονώνει ακόμα περισσότερο αέρα, κατά το ξεφύσημα της σκάστρας. Δεν με φτάνει η καλωδίωση, που σημαίνει ότι πρέπει να επιμηκύνω την υπάρχουσα, για να φτάσει εκεί. Και βέβαια, πρέπει να ταπώσω το κολλάρο που έχει έξοδο, λίγο μετά το τούρμπο..

Δημήτρης

Posted

Λοιπόν εχθές έγινε η δοκιμή, άλλαξα κολλάρο, έβγαλα την ασφάλεια του βύσματος γιατί είναι παλιό το connector γιατί δεν ταιριάζει σωστά, άλλαξα τη πολικότητα, αλλά η δοκιμή απέτυχε. Η πεταλούδα, επειδή μάλλον δεν συμβαδίζει το ηλεκτρικό κύκλωμά της με την καλωδίωση του αυτοκινήτου, δεν λειτουργεί. Τζίφος :new_killpc:.. Στο τηλέφωνο επιτέλους πέτυχα έναν επώνυμο βελτιωτή που μου σύστησε ο varaderum (και τον ευχαριστώ γιαυτό), οποίος έχει φτιάξει μόνο 2 μεταλλικές πεταλούδες και τώρα θα κάνει παραγωγή. Με βλέπω να βάζω την ΟΕΜ με τη μεταλλική γλώσσα τελικά. Ίδωμεν!

Δημήτρης

Η καλυτερη λυση ειναι να βαλεις αυτη που εφτιαξες..δεν νομιζω να εχεις καπιο θεμα οπως πρην.Αν ειναι δοκιμασμενη του βελτιωτη και με μεγαλυτερη διαμετρο τοτε δεν υα εχανες κατι να κανεις μια δοκιμη!

Posted

Η καλυτερη λυση ειναι να βαλεις αυτη που εφτιαξες..δεν νομιζω να εχεις καπιο θεμα οπως πρην.Αν ειναι δοκιμασμενη του βελτιωτη και με μεγαλυτερη διαμετρο τοτε δεν υα εχανες κατι να κανεις μια δοκιμη!

Σωστό, καθώς ο βελτιωτής αυτός αλλάζει και διάμετρο, αλλά ημερομηνία παράδοσης αναμένεται σε δύο εβδομάδες και βάλε.. Την παρήγγειλα ούτως ή άλλως.

Δημήτρης

Posted

Σωστό, καθώς ο βελτιωτής αυτός αλλάζει και διάμετρο, αλλά ημερομηνία παράδοσης αναμένεται σε δύο εβδομάδες και βάλε.. Την παρήγγειλα ούτως ή άλλως.

Δημήτρης

Το κακο ειναι οτι λογικα η τιμη της θα ειναι υπερβολικη ...

Μπραβο Δημητρη!!Οτι κινητε στην αγορα και ταιριαζει στο Β7 εχεις την χαρα να εισαι απο τους πρωτους που το χαιρονται...Το αμαξι σου ειναι η ενια του ''project'' :sHa_thumbsup2:

Posted

Δημήτρης

Δημήτριε, φίλε μου! Δεν υπάρχει λόγος να με ευχαριστείς για κάτι που θεωρώ λογικό και δεδομένο.

Τόσο εγώ, όσο και εσύ, ασχολούμαστε με κάτι που μας αρέσει και ότι γνώσεις αποκομίζουμε (με χαρά), τις μοιραζόμαστε με όλους!! ..πόσο δε με φιλαράκια!!!

Ειλικρινά χαίρομαι που είσαι από αυτά τα άτομα και χαρίζεις απλόχερα τις γνώσεις σου!!!

Υ.Γ. Αρίστο Σσσσσσσ!!!

• Like 1
Posted

Μητσο γνωμη μου βαλε πανω το τσουτσουνι ξανα μην γινει καμια στραβη μεχρι να βρεις ακρη τελικα τι θα κανεις.

Ερωτηση πως θα καταφερεις να περασεις την σκαστρα στην αλλη πλευρα στην πεταλουδα?.....νομιζω στο A4 δεν βολευει επειδη εψαξα να το κανω αλλα θελει τεραστιους σωληνες και δεν ξερω το κατα ποσο θα ειναι καλο αυτο η κακο τελικα.

Posted

Μητσο γνωμη μου βαλε πανω το τσουτσουνι ξανα μην γινει καμια στραβη μεχρι να βρεις ακρη τελικα τι θα κανεις.

Ερωτηση πως θα καταφερεις να περασεις την σκαστρα στην αλλη πλευρα στην πεταλουδα?.....νομιζω στο A4 δεν βολευει επειδη εψαξα να το κανω αλλα θελει τεραστιους σωληνες και δεν ξερω το κατα ποσο θα ειναι καλο αυτο η κακο τελικα.

Τάσο για κοίτα εδώ που θα μπει :

phone005-1.jpg

phone006-1.jpg

Δημήτρης

Posted

Δημήτριε, φίλε μου! Δεν υπάρχει λόγος να με ευχαριστείς για κάτι που θεωρώ λογικό και δεδομένο.

Τόσο εγώ, όσο και εσύ, ασχολούμαστε με κάτι που μας αρέσει και ότι γνώσεις αποκομίζουμε (με χαρά), τις μοιραζόμαστε με όλους!! ..πόσο δε με φιλαράκια!!!

Ειλικρινά χαίρομαι που είσαι από αυτά τα άτομα και χαρίζεις απλόχερα τις γνώσεις σου!!!

Υ.Γ. Αρίστο Σσσσσσσ!!!

Γουστάρεις κράξιμο μεγάλε ε??? :biggrinthumb:

Αυτο του έλειπε,να αρχιζει να κρύβει καταστάσεις... :sFi_gunsmilie:

Posted

Υ.Γ. Αρίστο Σσσσσσσ!!!

Μόνο εσύ Γιώργο το θεωρείς αυτό. Οι υπόλοιποι κάνουν τη πάπια και τα κρατάνε κρυφά.. Και ήσουν και ο μόνος που όταν μου έσπασε η πεταλούδα, μου είπες ποιός φτιάχνει μεταλλικές. Άσε τον Αρίστο ζηλεύει :sLo_hug3:

Δημήτρης

Posted

Γουστάρεις κράξιμο μεγάλε ε??? :biggrinthumb:

Αυτο του έλειπε,να αρχιζει να κρύβει καταστάσεις... :sFi_gunsmilie:

δεν τους ξανατσιγκλάμε μπας και τους πεισουμε και τελικά πατήσουν; :sHa_sarcasticlol::biggrinthumb::new_sugkrotima:

Posted

Μητσο καταλαβα που θα μπει ρε αλλα ο σωληνας που θα περασει απεναντι? πολυ μακρυς ρε :biggrinthumb:

Posted

Μητσο καταλαβα που θα μπει ρε αλλα ο σωληνας που θα περασει απεναντι? πολυ μακρυς ρε :biggrinthumb:

Ποιός σωλήνας Τάσε? Ανοικτή θα μείνει, δεν την επιστρέφω..

Δημήτρης

Posted

Εξαλλου ξεκινησαμε να το κάνουμε αλλά μας λείπανε πράγματα... :sHa_thumbgoodjob:

Posted

Ποιός σωλήνας Τάσε? Ανοικτή θα μείνει, δεν την επιστρέφω..

Δημήτρης

Ωπ αλλο και τουτο....πρωτοπορος οπως παντα ο Μητσαρας :biggrinthumb:

Posted

78 lb/min

Μεγάλε βρες κουβάδες γιατί δεν σε βλέπω να σου φτάνει το καύσιμο ..

Posted

78 lb/min

Μεγάλε βρες κουβάδες γιατί δεν σε βλέπω να σου φτάνει το καύσιμο ..

Άσε τα μεγάλε και τα μεγάλε σαν το Σίμο :sFun_nahnahna3:

Πες μου τώρα, σωληνώσεις -06Ν από πίσω αντλία μέχρι μπροστά και κατάργηση των μεταλλικών σωληνώσεων με διάνοιξη της διατομής τους από 3mm σε -06Ν θα ανεβάσω παροχή ικανή? Μπορείς να το υπολογίσεις? Ή χρειάζεται παραπάνω διατομή?

Δημήτρης

Posted

θα φτάνουν δημήτρη αν η αντλία πίσω θα έχει δυνατότητα να παρέχει τόσο καύσιμο.σκέψου μία 6άρα στο s3 8l (και μία 6αρα για επιστρεφόμενα) φτάνουν για 500+ μοτέρ χωρίς να αλλάξεις γραμμές.

Posted

78 lb/min είναι πολύ πάνω από 500hp...

Είτε θα βάλεις γαιδουροαντλια πίσω ,όπως αυτή που σου έλεγα ψες, και ας ανεβάζει όσο head θέλει από τις στενές σωληνώσεις, είτε θα βοηθήσεις την παροχή της υπάρχον αντλία ρίχνοντας το απαιτούμενο head με μεγαλύτερες σωλήνες...

Εγώ θα έλεγα 10ΑΝ (τόσες έβαλα και εγώ)

Εγώ στην θέση σου, θα έκανα το δεύτερο αν και κάτι μου λέει πως δεν φτάνει σε παροχή η πίσω αντλία του TTRS για αυτά τα άλογα (700+)...

Posted

78 lb/min είναι πολύ πάνω από 500hp...

Είτε θα βάλεις γαιδουροαντλια πίσω ,όπως αυτή που σου έλεγα ψες, και ας ανεβάζει όσο head θέλει από τις στενές σωληνώσεις, είτε θα βοηθήσεις την παροχή της υπάρχον αντλία ρίχνοντας το απαιτούμενο head με μεγαλύτερες σωλήνες...

Εγώ θα έλεγα 10ΑΝ (τόσες έβαλα και εγώ)

Εγώ στην θέση σου, θα έκανα το δεύτερο αν και κάτι μου λέει πως δεν φτάνει σε παροχή η πίσω αντλία του TTRS για αυτά τα άλογα (700+)...

Την τροφοδοσία μου μέσα.. Ποια η διαφορά από 06 σε 10?

@ Μιχάλη: Η αντλία έχει αρκετή παροχή, απλά στενεύουν οι σωληνώσεις όταν φτάνουν οι γραμμές στην μπροστινή, γιαυτό θέλω να τις διανοίξω. Είναι πολύ μπλέξιμο στα καύσιμα τα %$#@fsi Μιχάλη :angry:

Δημήτρης

Posted

H μπροστά έχει παροχή για αυτά τα άλογα?

Η διαφορά 6ΑΝ με 10ΑΝ είναι στην διάμετρο

Posted

H μπροστά έχει παροχή για αυτά τα άλογα?

Η διαφορά 6ΑΝ με 10ΑΝ είναι στην διάμετρο

Η APR έχει δοκιμαστεί στα 620 whp σε golf. Ξέρεις πόση διαφορά είναι?

Δημήτρης