kenzo Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 ......θα σε σκίσω λέμεεε.!!! Πες τα ... Μην τα λεω μονο εγω ...
Dimitris_Kon Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Το λουκ RS4 του κανει απιστευτα τουμπανο κ@λο... Δημήτρης
PanoulisTheTroll Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Άντε... Καιρός ήταν... Κόντεψα να ξεχάσω πως είναι τα RS4...
Alex Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 (edited) Ξέρει αυτός... Τωρα ξερω και εγω Απο τον Δημητρη γιατι παντα το σηκωνει.- Edited December 2, 2011 by Dimitris_Kon
Velos Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=yON8MpTV9KI Δημήτρης Φαντάζομαι εκείνη την ώρα τον Αλεξ με γυαλί μαύρο αν κρίνω και απ'το βίντεο πως θα πήγαινε απο πίσω για να τραβάει και έχω λιώσει :sHa_sarcasticlol: Αντε ρε Δημήτρη με το καλό...ααα και που είσαι αν θές βοήθεια με το στρώσιμο σε βοηθάω και εγώ :new_iloveyou: Edited December 2, 2011 by gi0rg0s
kalatzos Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Το λουκ RS4 του κανει απιστευτα τουμπανο κ@λο... Τούμπανοοοοοοοο :sFun_drool2: :sFun_drool2:
A80Avant Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 και τελικα τι θα γινει με το comp? δεν θα σου δωσουν τιποτα πισω? δεν ειναι τιποτα σε εγγυηση?
NOEL-S3 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 και τελικα τι θα γινει με το comp? δεν θα σου δωσουν τιποτα πισω? δεν ειναι τιποτα σε εγγυηση? ????????????????????????????
lekoS3 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Άντε με το καλο να ορίσει το νέο μωρακι Δημήτρη!
The Dog Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 (edited) και τελικα τι θα γινει με το comp? δεν θα σου δωσουν τιποτα πισω? δεν ειναι τιποτα σε εγγυηση? H Comp προχθες πηρε την τουρπινα..... Εκανε 1+μηνα να παει...πως την έστειλες ? Edited December 3, 2011 by The Dog
A80Avant Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 αφου λεει 3 ο Δημητρης. Πως περασε μονο 1+ και την πηρανε προχθες. Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι τα τελωνεια στην αμερικη.
Dimitris_Kon Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Το τούρμπο στάλθηκε στις 10/10 με τα ΕΛΤΑ συστημένο δέμα με ασφάλεια 600 euro και μέχρι 21/10 το αργότερο, είχε φτάσει στον προορισμό του. Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 αφου λεει 3 ο Δημητρης. Πως περασε μονο 1+ και την πηρανε προχθες. Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι τα τελωνεια στην αμερικη. 3 μήνες συνολικά από τότε που έσπασε περιμένω Βασίλη μέχρι και σήμερα. Δημήτρης
Agelosa4 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 3 μήνες συνολικά από τότε που έσπασε περιμένω Βασίλη μέχρι και σήμερα. Δημήτρης Μητσο και θα περιμενεις... και θα περιμενεις....... και ξανα παλι.......:whistling:
Dimitris_Kon Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Επειδή ακούγονται διάφορα στη πιάτσα, όπως π.χ. ότι "έσπασε" το αυτοκίνητο, ότι έχει σοβαρό πρόβλημα που δεν φτιάχνεται, ότι δεν λειτούργησε ποτέ και άλλα που μου μεταφέρουν, θεωρώ σκόπιμο να τονίσω ότι απλά περιμένω το νέο τούρμπο μου, το οποίο λογικά θα το έχω την επόμενη εβδομάδα (gtx3076 με 82 κώλο). O λόγος που δεν κυκλοφορώ το αυτοκίνητο είναι επειδή έχει σπάσει το (καινούργιο) τούρμπο από τις αρχές Σεπτέμβρη όπου ήμουν έτοιμος να ρυθμίσω. Κατά τα άλλα το αυτοκίνητο παραμένει στο γκαράζ μου, χωρίς τούρμπο. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορώ να κυκλοφορήσω με το αυτοκίνητό μου και κανένας άλλος. Δημήτρης
A80Avant Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 ποιος διαδιδει τετοιες φημες???? τσκ τσκ τσκ.... Δημητρη, θα κανω μια προβλεψη οτι με 3η εκει που πριν ειχες >2bar στις 4000στρ, τωρα θα το εχεις κοντα στις 4400στρ με το 82αρι. Θα εχει πολυ ενδιαφερον να δουμε πως θα παει!!!
Alex Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Επειδή ακούγονται διάφορα στη πιάτσα, όπως π.χ. ότι "έσπασε" το αυτοκίνητο, ότι έχει σοβαρό πρόβλημα που δεν φτιάχνεται, ότι δεν λειτούργησε ποτέ και άλλα που μου μεταφέρουν, θεωρώ σκόπιμο να τονίσω ότι απλά περιμένω το νέο τούρμπο μου, το οποίο λογικά θα το έχω την επόμενη εβδομάδα (gtx3076 με 82 κώλο). O λόγος που δεν κυκλοφορώ το αυτοκίνητο είναι επειδή έχει σπάσει το (καινούργιο) τούρμπο από τις αρχές Σεπτέμβρη όπου ήμουν έτοιμος να ρυθμίσω. Κατά τα άλλα το αυτοκίνητο παραμένει στο γκαράζ μου, χωρίς τούρμπο. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορώ να κυκλοφορήσω με το αυτοκίνητό μου και κανένας άλλος. Δημήτρης Α μπραβο...οταν με ακους χαιρομαι Τα επιβεβαιωνω τα παραπανω...εκτος και αν μου ξεφυγε κατι που δεν το νομιζω...
Toyo Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Επειδή ακούγονται διάφορα στη πιάτσα, όπως π.χ. ότι "έσπασε" το αυτοκίνητο, ότι έχει σοβαρό πρόβλημα που δεν φτιάχνεται, ότι δεν λειτούργησε ποτέ και άλλα που μου μεταφέρουν, θεωρώ σκόπιμο να τονίσω ότι απλά περιμένω το νέο τούρμπο μου, το οποίο λογικά θα το έχω την επόμενη εβδομάδα (gtx3076 με 82 κώλο). O λόγος που δεν κυκλοφορώ το αυτοκίνητο είναι επειδή έχει σπάσει το (καινούργιο) τούρμπο από τις αρχές Σεπτέμβρη όπου ήμουν έτοιμος να ρυθμίσω. Κατά τα άλλα το αυτοκίνητο παραμένει στο γκαράζ μου, χωρίς τούρμπο. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορώ να κυκλοφορήσω με το αυτοκίνητό μου και κανένας άλλος. Δημήτρης Σε παω μια 400αρα ετσι οπως ειμαστε!!!!!
Alex Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Τελικα τι μαθαμε για τις Comp? Ηταν καλες? Αξιοπιστες? Μουφα? Επεσες στην περιπτωση?
A80Avant Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 αμα κανεις καποιο καλο search (google), ισως πετυχεις καποια αλλα φορουμ. Αυτα που εχω διαβασει εγω ειναι εν ολιγοις: after sales service---> μετριο εως κακο. Μονο στην αμερικη φαινεται να προχωρανε γρηγορα τα πραγματα Αξιοπιστια: αναμικτα αποτελεσματα. ΜΕ αλλα λογια, οσες δουλεψαν, εβγαλαν πολυ καλα αποτελεσματα, αλλα εκεινες που δεν δουλεψαν τις περισσοτερες φορες αναγκασαν τους ιδιοκτητες να πανε σε αλλες τουρμπινες. Σε καποια παλιοτερα μοντελα, οι φτερωτες του ζεστου κομματιου εβρισκαν ελαφρως στο μαντεμι και καταστρεφονταν, και ετσι ενας απο τους αντιπροσωπους επρεπε να επισκευασει οτι κομματια ειχε πριν τα πουλησει. Επιδοσεις: τα 3πλα ρουλεμαν βοηθουν στο σπουλαρισμα και οι συνδιασμοι των φτερωτων ειναι καλυτεροι των αντιστοιχων garrett για να βγουν περισσοτερα αλογα, οποτε με παρομοιες φτερωτες κρυου μερους με garrett ειναι παντα καλυτερες γιατι δεν εχουν το ιδιο backpressure και ετσι γενικα δινουν αλογα στο setup. Οι εκδοσεις με thrust bearings ειναι μαπα εντελως σε σχεση με το σπουλαρισμα και τις ανακοινωσεις της εταιριας. Εμενα μου ελεγαν οτι ενα συγκεκριμενο μοντελο αντιστοιχο της 3076 θα εβγαζε τα ιδια αλογα με την 3076 και θα σπουλαριζε γρηγοροτερα με thrust bearing, χωρις να χρειαζομαι ρουλεμαν. Εκανε την κινηση αλλο ατομο, ειδε τραγικη διαφορα και αναγκαστηκε να τη στειλει πισω για να του δωσουν την εκδοση με τα ρουλεμαν. Ηταν ευχαριστημενος μετα βεβαια, αλλα η διαφορα τιμης ηταν επισης αρκετα μεγαλη. Μια 5862 3bb που πηρε καποιος απο ισπανια πριν λιγες μερες, κοστισε 1700ευρω χωρις μεταφορικα απο τον Νορβηγο αντιπροσωπο. Γενικα, ΑΝ ηταν να παρω τουρμπινα σημερα και το aftersales ηταν καλυτερο + η τουρμπινα ειχε ελεγχθει απο τον αντιπροσωπο(ο νορβηγος το κανει απο οσο ξερω) για την καλη λειτουργια της, ισως να το δοκιμαζα, αν και ειμαι κατα των κεραμικων ρουλεμαν γενικα μετα απο αρθρα που διαβασα για τα κεραμικα ρουλεμαν της precision. Ειναι αρκετα περισσοτερα τα χρηματα με μια απλη garrett (οχι GTX), αλλα πιστευω οτι στο δικο μου μοτερ οπου οι θερμοκρασιες ειναι γενικα ψηλες (καυσαεριων), οι comp θα ταιριαζε περισσοτερο. Στα 4κυλινδρα, δεν βλεπω τον λογο. Οι garrett βγαζουν πολυ καλα νουμερα και ειναι σε καλυτερες τιμες. Ειδικα με την GTX τωρα, δεν μενουν ιδιαιτερα πισω, και ανταλλακτικα/ aftersales υπαρχουν παντου. 2
SpyrosTT Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Τελικα τι μαθαμε για τις Comp? Ηταν καλες? Αξιοπιστες? Μουφα? Επεσες στην περιπτωση? Κατι σου ειχα μεταφερει ενα βραδυ που μιλουσαμε.......
Alex Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 (edited) αμα κανεις καποιο καλο search (google), ισως πετυχεις καποια αλλα φορουμ. Αυτα που εχω διαβασει εγω ειναι εν ολιγοις: after sales service---> μετριο εως κακο. Μονο στην αμερικη φαινεται να προχωρανε γρηγορα τα πραγματα Αξιοπιστια: αναμικτα αποτελεσματα. ΜΕ αλλα λογια, οσες δουλεψαν, εβγαλαν πολυ καλα αποτελεσματα, αλλα εκεινες που δεν δουλεψαν τις περισσοτερες φορες αναγκασαν τους ιδιοκτητες να πανε σε αλλες τουρμπινες. Σε καποια παλιοτερα μοντελα, οι φτερωτες του ζεστου κομματιου εβρισκαν ελαφρως στο μαντεμι και καταστρεφονταν, και ετσι ενας απο τους αντιπροσωπους επρεπε να επισκευασει οτι κομματια ειχε πριν τα πουλησει. Επιδοσεις: τα 3πλα ρουλεμαν βοηθουν στο σπουλαρισμα και οι συνδιασμοι των φτερωτων ειναι καλυτεροι των αντιστοιχων garrett για να βγουν περισσοτερα αλογα, οποτε με παρομοιες φτερωτες κρυου μερους με garrett ειναι παντα καλυτερες γιατι δεν εχουν το ιδιο backpressure και ετσι γενικα δινουν αλογα στο setup. Οι εκδοσεις με thrust bearings ειναι μαπα εντελως σε σχεση με το σπουλαρισμα και τις ανακοινωσεις της εταιριας. Εμενα μου ελεγαν οτι ενα συγκεκριμενο μοντελο αντιστοιχο της 3076 θα εβγαζε τα ιδια αλογα με την 3076 και θα σπουλαριζε γρηγοροτερα με thrust bearing, χωρις να χρειαζομαι ρουλεμαν. Εκανε την κινηση αλλο ατομο, ειδε τραγικη διαφορα και αναγκαστηκε να τη στειλει πισω για να του δωσουν την εκδοση με τα ρουλεμαν. Ηταν ευχαριστημενος μετα βεβαια, αλλα η διαφορα τιμης ηταν επισης αρκετα μεγαλη. Μια 5862 3bb που πηρε καποιος απο ισπανια πριν λιγες μερες, κοστισε 1700ευρω χωρις μεταφορικα απο τον Νορβηγο αντιπροσωπο. Γενικα, ΑΝ ηταν να παρω τουρμπινα σημερα και το aftersales ηταν καλυτερο + η τουρμπινα ειχε ελεγχθει απο τον αντιπροσωπο(ο νορβηγος το κανει απο οσο ξερω) για την καλη λειτουργια της, ισως να το δοκιμαζα, αν και ειμαι κατα των κεραμικων ρουλεμαν γενικα μετα απο αρθρα που διαβασα για τα κεραμικα ρουλεμαν της precision. Ειναι αρκετα περισσοτερα τα χρηματα με μια απλη garrett (οχι GTX), αλλα πιστευω οτι στο δικο μου μοτερ οπου οι θερμοκρασιες ειναι γενικα ψηλες (καυσαεριων), οι comp θα ταιριαζε περισσοτερο. Στα 4κυλινδρα, δεν βλεπω τον λογο. Οι garrett βγαζουν πολυ καλα νουμερα και ειναι σε καλυτερες τιμες. Ειδικα με την GTX τωρα, δεν μενουν ιδιαιτερα πισω, και ανταλλακτικα/ aftersales υπαρχουν παντου. Κατι σου ειχα μεταφερει ενα βραδυ που μιλουσαμε....... Edited December 22, 2011 by Alex
Recommended Posts