Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ευχαριστώ πολύ βρε παιδιά! Ευχαριστώ και όλους όσους με πήραν τηλέφωνο!

Δημήτρης

Eμένα που δεν σε πήρα...όχι?sFun_nahnahna3.gif

Posted

Ευχαριστώ και όλους όσους με πήραν τηλέφωνο!

Δημήτρης

Ειδες και σου μιλησα ωραια,χωρις να σε βρισω...γιατι θελω απο κοντα :JC_spank:

Posted

Λοιπόν τα νεότερα έχουν ως εξής : Τοποθετήθηκε το τούρμπο με νέες σωληνώσεις και χωρίς restrictor, με το μαντέμι της TIAL και 82άρι κώλο. Αφού με παίδεψε λίγο με νερά και λάδια, μιας και είναι λίγο στριμόκωλα στα ράμφη του Α4, ξεκίνησα εδώ και 2 μέρες το στρώσιμο του τούρμπο. Αυτή τη στιγμή είναι σεταρισμένο στο 1 bar και με 4η έχω full boost στις 4200 που νομίζω ότι είναι πολύ καλά.. Το αυτοκίνητο κυριολεκτικά έχει ξυπνήσει και το τούρμπο σπουλάρει προοδευτικά και γρήγορα σχετικά χωρίς καθυστερήσεις. Σε σύγκριση με το προηγούμενο τούρμπο αλλά και το προ - προηγούμενο (gt30r με 63 κώλο) το τούρμπο αυτό πραγματικά δεν έχει καμία σχέση σε αίσθηση τουλάχιστον. Δεν θέλω να βιάζομαι να πω συμπεράσματα, πάντως δείχνει ότι έχει μεγάλη ευαισθησία και στις στροφές που έχω full αυτή τη στιγμή. Σε μερικές μέρες έρχονται και φωτό από τη τοποθέτηση, μιας και το στρώνω καθημερινά για να τελειώνουν τα 500 χιλιόμετρα που θέλω να κάνω πριν ανεβάσω πίεση..

Δημήτρης

πολυ καλα μαντατα Δημητρη,

αμα εχεις 1bar στις 4200 στην 4η τοτε σιγουρα τα 2bar θα ειναι αλλες 200 στροφες το πολυ. Ετσι και αλλιως θα ανεβαινει τοσο γρηγορα το σπουλαρισμα που δεν θα φαινεται.

Αυτο που καταλαβαινω ομως ειναι οτι με την χρηση της καινουριας τεχνολογιας στη φτερωτη νιωθεις περισσοτερη δυναμη γενικα απο χαμηλα, πραγμα που παει με αυτο που μου ειπαν και μενα για το design των 11 λεπιδων... Πολυ ενδιαφερον αυτο!

Αντε καλο στρωσιμο και να εισαι ετοιμος σε 1 μηνα στις μετρησεις!!!

Posted

.........................................

Σε μερικές μέρες έρχονται και φωτό από τη τοποθέτηση, μιας και το στρώνω καθημερινά για να τελειώνουν τα 500 χιλιόμετρα που θέλω να κάνω πριν ανεβάσω πίεση..

Δημήτρης

ρε έλα μια βόλτα επάνω.....

και στο γυρισμό είσαι έτοιμος...

(να μας.... :sFun_drool2: )

Posted (edited)

μπράβο φίλε να το χαίρεσαι σου εύχομαι, άντε να το δούμε από κοντά sHa_thumbgoodjob.gif

Edited by mariosA4
Posted

Δημητρη μπραβο για την υπομονη και την επιμονη σου!! Με το καλο να το στρωσεις και ελπιζω καποια στιγμη να το δω και εγω απο κοντα!! :biggrinthumb:

Posted (edited)

Παιδια ενα εχω να πω ... Κρυφτειτε ... Τον πηρα τηλ. και μιλησαμε ... :sHa_sarcasticlol:

Μιλαμε για ανεβασμενα πραγματα !!!

Edited by kenzo
Posted

πηγαινε να ανεβασεις πιεση Δημητρη, οι τουρμπινες ειναι ηδη στρωμενες!!!

Posted

Λοιπόν τα νεότερα έχουν ως εξής : Τοποθετήθηκε το τούρμπο με νέες σωληνώσεις και χωρίς restrictor, με το μαντέμι της TIAL και 82άρι κώλο. Αφού με παίδεψε λίγο με νερά και λάδια, μιας και είναι λίγο στριμόκωλα στα ράμφη του Α4, ξεκίνησα εδώ και 2 μέρες το στρώσιμο του τούρμπο. Αυτή τη στιγμή είναι σεταρισμένο στο 1 bar και με 4η έχω full boost στις 4200 που νομίζω ότι είναι πολύ καλά.. Το αυτοκίνητο κυριολεκτικά έχει ξυπνήσει και το τούρμπο σπουλάρει προοδευτικά και γρήγορα σχετικά χωρίς καθυστερήσεις. Σε σύγκριση με το προηγούμενο τούρμπο αλλά και το προ - προηγούμενο (gt30r με 63 κώλο) το τούρμπο αυτό πραγματικά δεν έχει καμία σχέση σε αίσθηση τουλάχιστον. Δεν θέλω να βιάζομαι να πω συμπεράσματα, πάντως δείχνει ότι έχει μεγάλη ευαισθησία και στις στροφές που έχω full αυτή τη στιγμή. Σε μερικές μέρες έρχονται και φωτό από τη τοποθέτηση, μιας και το στρώνω καθημερινά για να τελειώνουν τα 500 χιλιόμετρα που θέλω να κάνω πριν ανεβάσω πίεση..

Δημήτρης

- Πίεση ανέβασες;

- Αλλοιώνει την ''αίσθηση'' ρε φίλε...

Δημήτρη μπράβο για την υπομονή και την επιμονή σου! Απαιτούμενα.....βίντεο-φωτό-διάγραμμα δυναμομέτρησης και βόλτα σε όλους :new_lol: .........Να το ευχαριστηθείς πραγματικά!! έ και ''πόνο'' να μοιράσεις αβέρτα!

Posted (edited)

εδώ και κάτι 10δες σελίδες είναι οφφ τόπικ κ παρακαλώ τους μοντεράτορες να μην μεροληπτουν υπέρ του δημήτρη κ να τα μεταφερουν εκει που πρεπει :sFun_nahnahna3: ...ο τίτλος λέει για 400-450 άλογα ρόδα ενώ το παληκάρι μας έχει προ πολλού βάλει άλλους στόχους που κ θα ξεπεράσει κιόλας. :sFi_gunsmilie:

αντε με το καλό να το ευχαριστηθείς!! :JC_doubleup:

Υ.Γ. δηλαδή τώρα είσαι πιο γρηγορος από 1.8tsi με K04; :Party_fest39:

Edited by stage6
Posted

Άντε με το καλο ρε Δημητρο! Απροβλημστιστο να είναι! Καλο στρώσιμο και να είναι το τελευταίο στρώσιμο εύχομαι!

Posted

Υ.Γ. δηλαδή τώρα είσαι πιο γρηγορος από 1.8tsi με K04; :Party_fest39:

Μην λεμε οτι θελουμε...1 φτερο πισω ειναι...Ειπαμε ο παραπανω συνδιασμος ειναι αξεπεραστος :sHa_sarcasticlol:

Posted

μεχρι να κουνησει του Δημητρη, το Κ04 θα ειναι 1 αμαξι μπροστα! :sHa_sarcasticlol:

Posted

Δημήτρη μας έχεις τρελάνει με τα αλογα σου ΜΕΓΑΛΕΕΕΕΕ

Αντε καλά στρωσίματα και απροβλημάτιστα και όπως το θές φιλαρακι :sHa_thumbgoodjob:

• 2 weeks later...
Posted

Μην λεμε οτι θελουμε...1 φτερο πισω ειναι...Ειπαμε ο παραπανω συνδιασμος ειναι αξεπεραστος :sHa_sarcasticlol:

:hysterical: :hysterical: :hysterical:

Posted

τι εγινε, ακομα με το στρωσιμο???

πρεπει να βγαλεις τουλαχιστον 750 αλογα συμφωνα με αυτα που ακουω για την GTX3071. Εσυ εχεις την 3076 οποτε.... ανετα!!

• Like 1
Posted

πρεπει να βγαλεις τουλαχιστον 750 αλογα συμφωνα με αυτα που ακουω για την GTX3071. Εσυ εχεις την 3076 οποτε.... ανετα!!

Με επνιξες :lol:

Posted

Ποσααααααααααααααααααααααα????????????????????????sHa_sarcasticlol.gif

Posted

ναι ρε συ,

αντε μια ροικη, κανα εκκεντροφορο και μια εξατμισουλα και με GTX καθαρισες! 653 αλογα η 3071! η 3076 λοιπον δεν θα πιασει 700? :sFun_nahnahna3:

Posted

ναι ρε συ,

αντε μια ροικη, κανα εκκεντροφορο και μια εξατμισουλα και με GTX καθαρισες! 653 αλογα η 3071! η 3076 λοιπον δεν θα πιασει 700? :sFun_nahnahna3:

Με 1.8TSi φαντάζομαι ε?? :sHa_sarcasticlol: :sHa_sarcasticlol:

Posted (edited)

Bill το έστρωσα το ΄ργαλείο! :sFun_nahnahna3: Ήρθε και η 2η αντλία από rs4 που πήρα και τη βδομάδα το βάζω μέσα για δίσκο, σέρβις γενικό και 2 - 3 ακόμα για να βγω να πάρω κουκούλα! Σήκωσα λίγο πίεση στο 1.6 σταθερή για να κάνω λίγο πιο πτωχό το μίγμα μου, μιας και είναι υπερπλούσιο στο 1 bar. Από το τούρμπο φαίνονται καλά τα πράγματα, το wg όμως μάλλον πρέπει να το κάνω 44άρι. Εντωμεταξύ, με παγωμένο το τούρμπο, βλέπω ότι ο άξονας έχει λίγο τζόγο (όπως είχε απ΄ την αρχή που το πήρα), αριστερά - δεξιά, όχι μπρος - πίσω, που μάλλον είναι φυσιολογικό. Ε Billy? Κing of the road???

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon
Posted

σε παρακαλω, δεν θελω να με φωναζεις οπως οταν ειμαστε μονοι μας.... :sHa_sarcasticlol: :sHa_sarcasticlol:

νομιζω λιγο τζογο πρεπει να εχουν ολες οι garrett. Και μενα παιζει μεσα εξω και αριστερα-δεξια. Δεν νομιζω να εχεις θεμα.

Με 1.6 ηδη πρεπει να πας να αλλαξεις και λαστιχα, βαλε κανα 300αρι γιατι μου φαινεται οτι δεν θα αντεξουν.

Δημητρη, δεν με ενδιαφερει τι θα κανεις, αλλα πρεπει το αμαξι να ειναι ετοιμο μεχρι 1/3/2012. Εχω κανονισει να φερω ενα φιλο με pagani zonda για κοντρα. Μην κανει το παλικαρι τοσα χιλιομετρα τσαμπα. Εχει κανονισει να κατεβει λαικη και μετα απευθειας κοντρα. Ενταξει,θα εχει λιγο παραπανω βαρος με τα πορτοκαλια μεσα, αλλα πιστευει οτι θα κατσει καλα διπλα σου :sHa_thumbsup2: