Jump to content

Recommended Posts

Posted

Κάβουρα πες αλεύρι αγόρι μου

253251_603306813027474_1862745252_n_zpsf

Δημήτρης

Τι........μη μου πείς ότι πήρες τηλεκατευθυνόμενο!!!! :sHa_hehe::sarcastic_blum::P::sHa_sarcasticlol:

@Αντε μεγαλε γιατι σκουριάσαμε :new_thumright:

• Like 4
Posted

Τι........μη μου πείς ότι πήρες τηλεκατευθυνόμενο!!!! :sHa_hehe::sarcastic_blum::P::sHa_sarcasticlol:

@Αντε μεγαλε γιατι σκουριάσαμε :new_thumright:

Πες τα ρε Γιώργο...Από πιτόγυρο σε πιτόγυρο με έχει!!! :sHa_hehe:

• Like 1
  • 1 month later...
Posted (edited)

Έχω καταλήξει σε δύο πολλαπλές εισαγωγής μιας και είναι το τελευταίο πλέον εξάρτημα που μου λείπει, μετά την αναβάθμιση του καπακιού μου :

1) Sorensen motorsport

sorensenstage2mani-2_zps94cf41fa.jpg

2) Boulekos dynamic

images_zps0941c54e.jpg

Έχει κάποιος γνώμη για άλλη πολλαπλή?

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon
  • Like 2
Posted

Του Μπουλεκου Δημητρη τι κατασκευης ειναι;; Εδω φτιαχνονται η ειναι εισαγωγης;; Εχει δοκιμαστει καπου;;

Posted

Εδώ την φτιάχνει παραγγελία σε χυτήριο, απ΄ όσο ξέρω. Την έχει βάλει ένα μέλος μας, δεν έχει μόνο τις εισαγωγές για τα μπεκ μεθανόλης, εκτός αν τις έχει και δεν το γνωρίζω Πάνο. Ψάχνω να βρω και μια πολλαπλή από το νέο Α4 B8 που είναι οκτάμπεκο ΟΕΜ μήπως κουμπώνει, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω βρει.

Δημήτρης

Posted

Δημητρη για 8μπεκο δεν νομιζω να βρεις.....μπορεις να κανεις μια ερωτηση στην extreme tuners μηπως σου φτιαξουν......!

Posted

Αμα παραγγείλουμε 2 θα μας κάνουν καλύτερη τιμή ? Για ρώτα

Send from somewhere......

Posted

Δημητρη για 8μπεκο δεν νομιζω να βρεις.....μπορεις να κανεις μια ερωτηση στην extreme tuners μηπως σου φτιαξουν......!

Γιατί Νάσσο? Έχω βρει ήδη. Custom δεν θέλω, με ενδιαφέρει να έχει δουλέψει, όχι στη τύχη. Και οι 2 παραπάνω έχουν δουλέψει, απλά θέλω να δω αν υπάρχει και κάποια άλλη..

Αμα παραγγείλουμε 2 θα μας κάνουν καλύτερη τιμή ? Για ρώτα Send from somewhere......

Σίγουρα, αλλά θέλουμε 4 μπεκ συμβατικά και 4 μεθανόλης για να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο την πολλαπλή Γιώργο. Οπότε μάλλον και αυτά 2πλά..

Δημήτρης

Posted

Γιατί Νάσσο? Έχω βρει ήδη. Custom δεν θέλω, με ενδιαφέρει να έχει δουλέψει, όχι στη τύχη. Και οι 2 παραπάνω έχουν δουλέψει, απλά θέλω να δω αν υπάρχει και κάποια άλλη..

Σίγουρα, αλλά θέλουμε 4 μπεκ συμβατικά και 4 μεθανόλης για να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο την πολλαπλή Γιώργο. Οπότε μάλλον και αυτά 2πλά..

Δημήτρης

Τελείωνεεεεεεεεε λέμε και μας έσκασες!!!!!!!!!!!!! :heat:

Posted

Καιρό τώρα φιλαράκι, αλλά τίποτα προς το παρόν..

Δημήτρης

Posted

μπές και στο google.de και βάλε τον κωδικό , μπορείς να το βρείς και σε μάντρα εκτός ebay

Posted

Καλά ρε το έχεις βρει και δεν με βοηθάς μη σε λιώσω?

Δημήτρης

Posted

Οκ θα στο στείλω το βράδυ Μαρίνο :LaieA_014:

Δημήτρης

Posted

Έχω καταλήξει σε δύο πολλαπλές εισαγωγής μιας και είναι το τελευταίο πλέον εξάρτημα που μου λείπει, μετά την αναβάθμιση του καπακιού μου :

1) Sorensen motorsport

sorensenstage2mani-2_zps94cf41fa.jpg

2) Boulekos dynamic

images_zps0941c54e.jpg

Έχει κάποιος γνώμη για άλλη πολλαπλή?

Δημήτρης

..έχω εγώ μία ακόμα πρόταση ..την οποία (μαζί με όλα τα υπόλοιπα), θα τα "αναλύσουμε" σήμερα στην συνάντηση :JC_cheesy:

• Like 1
Posted

Παρών φιλαράκι μου, είμαι όλος αυτιά!

Δημήτρης

Posted

Παρών φιλαράκι μου, είμαι όλος αυτιά!

Δημήτρης

Οκ ..το μενού θα έχει πλήρη (και τεκμηριωμένη ανάλυση) ..για όλες "σχεδόν" τις πολλαπλές που κυκλοφόρησαν - φορέθηκαν στα tfsi στην Ελλάδα, καθώς και το ποιές έχουν δουλέψει και ποιές όχι! Επίσης θα συζητήσουμε και αν όντως χρειάζονται τέσσερα μπέκ μεθανόλης ..η όχι!

Κάποιος επίσης (αρκετά γνωστός στον χώρο) ..έβγαλε πρόσφατα νέα πολλαπλή, {η οποία έχει το μεγαλύτερο (ίσως) πλένουμ μέχρι τώρα} ..και από ότι λέγεται ..θα είναι κορυφή (..θα δοκιμαστεί σύντομα από δύο διαφορετικά αμάξια ..το ένα Α4)!

..αν σε ενδιαφέρουν αυτά ..φέρε ένα ακόμη ζευγάρι αυτιά!!

Posted

Οκ ..το μενού θα έχει πλήρη (και τεκμηριωμένη ανάλυση) ..για όλες "σχεδόν" τις πολλαπλές που κυκλοφόρησαν - φορέθηκαν στα tfsi στην Ελλάδα, καθώς και το ποιές έχουν δουλέψει και ποιές όχι! Επίσης θα συζητήσουμε και αν όντως χρειάζονται τέσσερα μπέκ μεθανόλης ..η όχι!

Κάποιος επίσης (αρκετά γνωστός στον χώρο) ..έβγαλε πρόσφατα νέα πολλαπλή, {η οποία έχει το μεγαλύτερο (ίσως) πλένουμ μέχρι τώρα} ..και από ότι λέγεται ..θα είναι κορυφή (..θα δοκιμαστεί σύντομα από δύο διαφορετικά αμάξια ..το ένα Α4)!

..αν σε ενδιαφέρουν αυτά ..φέρε ένα ακόμη ζευγάρι αυτιά!!

Αυτό το τελευταίο το έχω ακούσει αλλά δεν γνώριζα ότι κατασκευάστηκε! Θα φέρω μικρόφωνα!

Δημήτρης

• 1 month later...
Posted

Τα νέα είναι ότι η νέα οκτάμπεκη πολλαπλή εισαγωγής από Α4 μάλλον κουμπώνει "κουφέτο" στα δικά μας. Υπάρχει περίπτωση να την έχω την επόμενη εβδομάδα για να την εφαρμόσω.

Δημήτρης

Posted

Τα νέα είναι ότι η νέα οκτάμπεκη πολλαπλή εισαγωγής από Α4 μάλλον κουμπώνει "κουφέτο" στα δικά μας. Υπάρχει περίπτωση να την έχω την επόμενη εβδομάδα για να την εφαρμόσω.

Δημήτρης

Παρακαλώ να ενημερωθώ πάραυτα για την ακριβή ημερομηνία τοποθέτησης.

Είναι που γύρισα από διακοπές... :P

• Like 3