Velos Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Κάβουρα πες αλεύρι αγόρι μου Δημήτρης Τι........μη μου πείς ότι πήρες τηλεκατευθυνόμενο!!!! @Αντε μεγαλε γιατι σκουριάσαμε 4
Kavouras Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Τι........μη μου πείς ότι πήρες τηλεκατευθυνόμενο!!!! @Αντε μεγαλε γιατι σκουριάσαμε Πες τα ρε Γιώργο...Από πιτόγυρο σε πιτόγυρο με έχει!!! 1
Dimitris_Kon Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 (edited) Έχω καταλήξει σε δύο πολλαπλές εισαγωγής μιας και είναι το τελευταίο πλέον εξάρτημα που μου λείπει, μετά την αναβάθμιση του καπακιού μου : 1) Sorensen motorsport 2) Boulekos dynamic Έχει κάποιος γνώμη για άλλη πολλαπλή? Δημήτρης Edited July 13, 2013 by Dimitris_Kon 2
PanoulisTheTroll Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Του Μπουλεκου Δημητρη τι κατασκευης ειναι;; Εδω φτιαχνονται η ειναι εισαγωγης;; Εχει δοκιμαστει καπου;;
Dimitris_Kon Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 Εδώ την φτιάχνει παραγγελία σε χυτήριο, απ΄ όσο ξέρω. Την έχει βάλει ένα μέλος μας, δεν έχει μόνο τις εισαγωγές για τα μπεκ μεθανόλης, εκτός αν τις έχει και δεν το γνωρίζω Πάνο. Ψάχνω να βρω και μια πολλαπλή από το νέο Α4 B8 που είναι οκτάμπεκο ΟΕΜ μήπως κουμπώνει, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω βρει. Δημήτρης
NASSOS Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Δημητρη για 8μπεκο δεν νομιζω να βρεις.....μπορεις να κανεις μια ερωτηση στην extreme tuners μηπως σου φτιαξουν......!
Sky Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Αμα παραγγείλουμε 2 θα μας κάνουν καλύτερη τιμή ? Για ρώτα Send from somewhere......
Dimitris_Kon Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 Δημητρη για 8μπεκο δεν νομιζω να βρεις.....μπορεις να κανεις μια ερωτηση στην extreme tuners μηπως σου φτιαξουν......! Γιατί Νάσσο? Έχω βρει ήδη. Custom δεν θέλω, με ενδιαφέρει να έχει δουλέψει, όχι στη τύχη. Και οι 2 παραπάνω έχουν δουλέψει, απλά θέλω να δω αν υπάρχει και κάποια άλλη.. Αμα παραγγείλουμε 2 θα μας κάνουν καλύτερη τιμή ? Για ρώτα Send from somewhere...... Σίγουρα, αλλά θέλουμε 4 μπεκ συμβατικά και 4 μεθανόλης για να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο την πολλαπλή Γιώργο. Οπότε μάλλον και αυτά 2πλά.. Δημήτρης
Νικος Νεαπολη Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Κάθισα και διαβασα οσο μπορούσα την δουλειά σου. Θα ηθελα παρα πολυ να δω απο κοντά το τέρας!
Dikonou Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Γιατί Νάσσο? Έχω βρει ήδη. Custom δεν θέλω, με ενδιαφέρει να έχει δουλέψει, όχι στη τύχη. Και οι 2 παραπάνω έχουν δουλέψει, απλά θέλω να δω αν υπάρχει και κάποια άλλη.. Σίγουρα, αλλά θέλουμε 4 μπεκ συμβατικά και 4 μεθανόλης για να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο την πολλαπλή Γιώργο. Οπότε μάλλον και αυτά 2πλά.. Δημήτρης Τελείωνεεεεεεεεε λέμε και μας έσκασες!!!!!!!!!!!!!
mariosA4 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 εψαξες μηπως βρείς την 8μπεκη από το Β8 στο ebay φίλε?
Dimitris_Kon Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 Καιρό τώρα φιλαράκι, αλλά τίποτα προς το παρόν.. Δημήτρης
mariosA4 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 μπές και στο google.de και βάλε τον κωδικό , μπορείς να το βρείς και σε μάντρα εκτός ebay
Dimitris_Kon Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 Καλά ρε το έχεις βρει και δεν με βοηθάς μη σε λιώσω? Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 Οκ θα στο στείλω το βράδυ Μαρίνο Δημήτρης
varaderum Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Έχω καταλήξει σε δύο πολλαπλές εισαγωγής μιας και είναι το τελευταίο πλέον εξάρτημα που μου λείπει, μετά την αναβάθμιση του καπακιού μου : 1) Sorensen motorsport 2) Boulekos dynamic Έχει κάποιος γνώμη για άλλη πολλαπλή? Δημήτρης ..έχω εγώ μία ακόμα πρόταση ..την οποία (μαζί με όλα τα υπόλοιπα), θα τα "αναλύσουμε" σήμερα στην συνάντηση 1
Dimitris_Kon Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 Παρών φιλαράκι μου, είμαι όλος αυτιά! Δημήτρης
varaderum Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Παρών φιλαράκι μου, είμαι όλος αυτιά! Δημήτρης Οκ ..το μενού θα έχει πλήρη (και τεκμηριωμένη ανάλυση) ..για όλες "σχεδόν" τις πολλαπλές που κυκλοφόρησαν - φορέθηκαν στα tfsi στην Ελλάδα, καθώς και το ποιές έχουν δουλέψει και ποιές όχι! Επίσης θα συζητήσουμε και αν όντως χρειάζονται τέσσερα μπέκ μεθανόλης ..η όχι! Κάποιος επίσης (αρκετά γνωστός στον χώρο) ..έβγαλε πρόσφατα νέα πολλαπλή, {η οποία έχει το μεγαλύτερο (ίσως) πλένουμ μέχρι τώρα} ..και από ότι λέγεται ..θα είναι κορυφή (..θα δοκιμαστεί σύντομα από δύο διαφορετικά αμάξια ..το ένα Α4)! ..αν σε ενδιαφέρουν αυτά ..φέρε ένα ακόμη ζευγάρι αυτιά!!
Dimitris_Kon Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 Οκ ..το μενού θα έχει πλήρη (και τεκμηριωμένη ανάλυση) ..για όλες "σχεδόν" τις πολλαπλές που κυκλοφόρησαν - φορέθηκαν στα tfsi στην Ελλάδα, καθώς και το ποιές έχουν δουλέψει και ποιές όχι! Επίσης θα συζητήσουμε και αν όντως χρειάζονται τέσσερα μπέκ μεθανόλης ..η όχι! Κάποιος επίσης (αρκετά γνωστός στον χώρο) ..έβγαλε πρόσφατα νέα πολλαπλή, {η οποία έχει το μεγαλύτερο (ίσως) πλένουμ μέχρι τώρα} ..και από ότι λέγεται ..θα είναι κορυφή (..θα δοκιμαστεί σύντομα από δύο διαφορετικά αμάξια ..το ένα Α4)! ..αν σε ενδιαφέρουν αυτά ..φέρε ένα ακόμη ζευγάρι αυτιά!! Αυτό το τελευταίο το έχω ακούσει αλλά δεν γνώριζα ότι κατασκευάστηκε! Θα φέρω μικρόφωνα! Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 Τα νέα είναι ότι η νέα οκτάμπεκη πολλαπλή εισαγωγής από Α4 μάλλον κουμπώνει "κουφέτο" στα δικά μας. Υπάρχει περίπτωση να την έχω την επόμενη εβδομάδα για να την εφαρμόσω. Δημήτρης
Kavouras Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Τα νέα είναι ότι η νέα οκτάμπεκη πολλαπλή εισαγωγής από Α4 μάλλον κουμπώνει "κουφέτο" στα δικά μας. Υπάρχει περίπτωση να την έχω την επόμενη εβδομάδα για να την εφαρμόσω. Δημήτρης Παρακαλώ να ενημερωθώ πάραυτα για την ακριβή ημερομηνία τοποθέτησης. Είναι που γύρισα από διακοπές... 3
Recommended Posts