Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Van.Leb said:

τις ch-r τις βρηκα 2100 περιπου με βαρος 11 κιλα...καλα ειναι πιστευω...

https://www.felgenoutlet.com/en/alloy-wheels-tyres-packages/audi-s3-hatchback_vf_36_1727029_1/bbs-ch-r-brillantsilber_ff_16_538?possible_rim_id=1575&preselect_inch=19

52 minutes ago, Dikonou said:

Ναι μια χαρά είναι.......... η ίδια τσέπη μου θα με δαγκώσει κάποια στιγμή!!!!!!

Καλα η bbs εχει ξεφυγει απο οτι βλεπω!

Για vag καλυτερα 8.5j et43 που εχει και απο μονη της 57.1mm κεντρο και δεν θελει δαχτυλίδι. Η τιμη ομως στο διαολο, κοντα 2600€ με τα μεταφορικα!

Η mtm η bimoto βγαινει 8.5j et50 απο οσο ξερω αλλα ειναι βαρια αλλα οπτικα αψογη.

Δες και τις δικες μου τις ats racelight, λογω covid εχουν φαει τρελο ψαλιδι!!

• Like 3
  • Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ωραιες ειναι!!

Ξαναδες ultraleggera που βγαινουν και σε 8j, 8.5j και οτι offset θες!

• Like 2
Posted

Ultraleggera δεν ξαναβάζω..........τις είχα σε 18....ζε τις σιέλω........ζε τις σιέλω......ζε τις σιέλω

• Haha 1
Posted

Παρα πολυ ωραιο αποτελεσμα!!

Θα πας σε 8j et45 ή et50?

• Like 1
Posted (edited)

ΕΤ45 πιθανότατα γιατί έτσι κάθομαι πολύ κοντά και στο φάρδος σε σχέση με γεωμετρία ευθυγράμμισης ( δεν ξέρω πόσο επηρεάζει μια αλλαγή στο πόσο έξω κάθεται μια νέα ζάντα ).

Εδώ μιλάμε ότι απο 225/19/8,5 και ΕΤ49 πηγαίνοντας σε 225/35/8 ΕΤ45 θα μπεί μέσα ο τροχός κατά 2.3mm και εφόσον δεν θα στρεσαριστεί το λάστιχο όπως με την 8,5 μάλλον θα έρθει στα ίδια όσον αφορά θέση ελαστικού σε σχέση με τον θόλο....

Αλλιώς πάω για το 50άρι όφσετ!!!! όπου και θα κάτσει 7,3mm πιο μέσα η ζάντα όπως είναι αναμενόμενο......αλλά εκεί θα χρειαστώ ευθυγράμμιση;

Τώρα μ έβαλες σε σκέψεις!!!!! Γιατί με την OZ 18*8 και ΕΤ45 χαζοέβρισκα πίσω!!!!!

Ρε που δε θα ησυχάσω......................................

Edited by Dikonou
Posted
ΕΤ45 πιθανότατα γιατί έτσι κάθομαι πολύ κοντά και στο φάρδος σε σχέση με γεωμετρία ευθυγράμμισης ( δεν ξέρω πόσο επηρεάζει μια αλλαγή στο πόσο έξω κάθεται μια νέα ζάντα ).
Εδώ μιλάμε ότι απο 225/19/8,5 και ΕΤ49 πηγαίνοντας σε 225/35/8 ΕΤ45 θα μπεί μέσα ο τροχός κατά 2.3mm και εφόσον δεν θα στρεσαριστεί το λάστιχο όπως με την 8,5 μάλλον θα έρθει στα ίδια όσον αφορά θέση ελαστικού σε σχέση με τον θόλο....
Αλλιώς πάω για το 50άρι όφσετ!!!! όπου και θα κάτσει 7,3mm πιο μέσα η ζάντα όπως είναι αναμενόμενο......αλλά εκεί θα χρειαστώ ευθυγράμμιση;
Τώρα μ έβαλες σε σκέψεις!!!!! Γιατί με την OZ 18*8 και ΕΤ45 χαζοέβρισκα πίσω!!!!!

με προβληματίζει που λες ότι χαζοεβρισκες πίσω με 18χ8 ετ 45... γτ θέλω να πάω σε τέτοια ζάντα λόγω οφσετ...

το έχεις χαμηλώσει τόσο πολυ;;
Posted

Πήγαινε μια σελίδα πίσω και δές!!!

Και με την ΟΖ δεν το είχα τόσο χαμηλωμένο!!!!!

Αλλά sportback

Posted
Αλλά sportback
Μας γ@@σες τώρα...αν κ έχω μαμα ανάρτηση κ έτσι όπως το βλέπω το δικό σου είναι πιο κάτω... πίσω...
Posted
28 minutes ago, Dikonou said:

Mια διαφορα ισως κανει... Το πας μετα απο την αλλαγη για ευθυγραμμιση και βλεπεις αν εχει "φυγει τιποτα".

8 minutes ago, Van.Leb said:
14 minutes ago, Dikonou said:
Αλλά sportback

Μας γ@@σες τώρα...αν κ έχω μαμα ανάρτηση κ έτσι όπως το βλέπω το δικό σου είναι πιο κάτω... πίσω...

Μπορει το sportback να εχει διαφορες πισω απο το 3θυρο.

Αν δεν βρισκεις τωρα, ουτε με 18χ8 ετ45 θα βρισκεις.

Posted
On 4/17/2021 at 9:09 AM, Dikonou said:

Αυτή;2021-04-17 08_37_15-BBS CH-R 19x8.5_ 5x112 ET48, Titanium Grey (CH127) _ BBS Wheels with Express Shi.png

Έχει ενα σετ μτχ ο @The Dogστην αποθήκη του και κάθονται. Αν σε ενδιαφέρουν

Posted
On 4/17/2021 at 5:23 PM, Van.Leb said:

με προβληματίζει που λες ότι χαζοεβρισκες πίσω με 18χ8 ετ 45... γτ θέλω να πάω σε τέτοια ζάντα λόγω οφσετ...

το έχεις χαμηλώσει τόσο πολυ;;

Βαγγέλη την έχουμε κάνει την κουβέντα από κοντά. Πρέπει να καταργήσεις τις βίδες μπρος-πίσω που κρατάνε τους θόλους και να βάλεις zip-ties.

Εκεί βρίσκει το λάστιχο σε 18χ8 με ΕΤ45.

Είναι και ο λόγος που ψάχναμε (αν θυμάσαι) 7,5αρα ζάντα όταν έψαχνες ζάντες πριν αρκετό καιρό και γι' αυτό καταλήξαμε σε αυτές που φοράς τώρα. :)

Για να μην πειράξεις τίποτα στο αμάξι θες περίπου 8j και ΕΤ50. Τώρα με 8,5j  τα πράγματα ζορίζουν αρκετά.

Posted
2 ώρες πριν, Kavouras είπε

Βαγγέλη την έχουμε κάνει την κουβέντα από κοντά. Πρέπει να καταργήσεις τις βίδες μπρος-πίσω που κρατάνε τους θόλους και να βάλεις zip-ties.

Εκεί βρίσκει το λάστιχο σε 18χ8 με ΕΤ45.

Είναι και ο λόγος που ψάχναμε (αν θυμάσαι) 7,5αρα ζάντα όταν έψαχνες ζάντες πριν αρκετό καιρό και γι' αυτό καταλήξαμε σε αυτές που φοράς τώρα. :)

Για να μην πειράξεις τίποτα στο αμάξι θες περίπου 8j και ΕΤ50. Τώρα με 8,5j  τα πράγματα ζορίζουν αρκετά.

Δυστυχως δεν γινεται να παω σε τοσο μικρο οφσετ λογω δαγκανων...το καλυτερο δυνατο οφσετ ειναι το 45 κ αυτο οχι σε ολες τις ζαντες μονο σε καποιες που λογω σχεδιου θα βοηθησουν στο να ''αγκαλιασουν'' την δαγκανα

Θα παω προς το παρον σε αλλαγη ζαντας κ αν συνεχιστει αυτο το προβλημα θα βγαλουμε κ τις βιδες...

Posted
3 λεπτά πριν, Dikonou είπε

Η παραγγελία έγινε!!! 19*8 ΕΤ50!!!!!!!

τι πηρες τελικα?

Posted
6 minutes ago, Van.Leb said:

τι πηρες τελικα?

Tις ΑΕΖ όπως στις φωτό.......

Posted
2 λεπτά πριν, Dikonou είπε

Tις ΑΕΖ όπως στις φωτό.......

ωραιες...καλοριζικες...!!!

• Like 1
Posted

Σε 10 μέρες θα είναι Ελλάδα, λάστιχο τώρα τί να βάλω; Ν αλλάξω από Michelin PS4S;

• Like 1
Posted

γιατι οχι  αποστατες και λετε τοσες μερες για offset ....  και ειναι ποιο ευκολο να αλαχτουν ξανα 

Posted

Μα τόσο καιρό έλεγα για πιο κλειστό οφσετ και όχι ανοιχτό........δηλ. ΄τωρα με το πώς έκανα την παραγγελία εαν θέλω ΄βαζω απόστάτη ( που δεν θα θέλω ) αλλά σε όλες τις άλλες περιπτώσεις δεν μπορόυσα να βρώ ζάντα 19*8,5 με οφσετ πάνω απο 45

Posted

Θα έρθουν και τα νέα Bridgestone potenza sport να δούμε τι ψάρια πιάνουνε και αυτά!!!!!!! 225/35/19

• Like 1