metero Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 Επίσης τα καθίσματα όπως φαίνεται δεν είναι ηλεκτρικά κάτι το οποίο είναι πολύ ενοχλητικό 3
Dikonou Posted October 7, 2021 Author Posted October 7, 2021 (edited) Τώρα αυτό που πρέπει να γίνει έιναι ν ανέβει η πίεση στα δισκάκια γιατί με την μεγάλη πίεση πατινάρω 4η και πάνω.......και καμιά φορά τρίτη. Πάτησα ελάχιστες φορές με την μεγάλη..... πίεση που κρατάει το σασμάν είναι 11.5 μπάρ και πέφτει στα 10 και κάτι στα ψηλά με την μεγάλη πίεση την μια και μοναδική φορά που λόγκαρα την μεγάλη. Με την μηχανική κρατάει λιγότερο στο 1,1 περίπου ... 10 και κάτι για αρχή και μετά πάει 9 παρά κάτι μπάρ, αλλά εκεί δεν έχω πατινάρισμα. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι θέλω να σηκώσω και άλλη πίεση στο σασμάν κοντά στα 15 μπάρ απ΄οτι διαβάζω για stg3. Αναμένω reflash. A! περάστηκε και μαύρος ουρανός και λοιπά τσιριτζιμάτζουλα, κάηκε η μια λάμπα στα bixenon και πρέπει να λύσω τα πάντα τώρα μπροστά για να γίνει δουλειά...... Σε δουλειά να βρισκόμαστε......... Edited October 7, 2021 by Dikonou 2
Unreal Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 Μπράβο ρε φίλε ωραίος! Πραγματικά μία 4κίνηση σου έμεινε και έκλεισες! Θα βαρύνεις λίγο + τις απώλειες αλλά με πάνω από 400 άλογα που είσαι δεν έχεις κανένα θέμα πάλι θα προκαλείς τρόμο ακόμα και από 3ες. Στα κιλά πόσο να γίνεις 1,5 τόνο; Μάλλον ούτε καν. Συνέχισε!
Dikonou Posted October 7, 2021 Author Posted October 7, 2021 (edited) Κάτσε μην χρειαστώ δισκάκια......... γιατί εκεί θέλει και μάστορα να τα βάλει σωστά!!!!!!! και σωστή επιλογή.....μιας και το σασμάν είναι από τα πρώτα DSG θεόκοντο και με μάλλον αρκετά χλμ. Η νεκροψία θα δείξει...............έχω πολύ δρόμο μπροστά μου για να πώ είμαι κομπλέ!!! Edited October 7, 2021 by Dikonou
Unreal Posted October 7, 2021 Posted October 7, 2021 Έλα δεν ήξερα ότι τα πρώτα ήταν διαφορετικά. Εμένα ήταν Νοέμβριος 2007 το μοντέλο, ποιο να φορούσα;
Dikonou Posted October 8, 2021 Author Posted October 8, 2021 11 hours ago, Unreal said: Έλα δεν ήξερα ότι τα πρώτα ήταν διαφορετικά. Εμένα ήταν Νοέμβριος 2007 το μοντέλο, ποιο να φορούσα; To κοντό πιθανότατα....και με την πρώτη βερσιον mechatronic. HRW υποθέτω........ Από το 2009 και μετά πήγαν σε άλλο mechatronic και καλά πιο ανθεκτικό λένε......
Kavouras Posted October 11, 2021 Posted October 11, 2021 (edited) On 10/8/2021 at 2:32 PM, Dikonou said: To κοντό πιθανότατα....και με την πρώτη βερσιον mechatronic. HRW υποθέτω........ Από το 2009 και μετά πήγαν σε άλλο mechatronic και καλά πιο ανθεκτικό λένε...... αν κρίνουμε από το δικό μου αμάξι (παραγωγής 2008, ΒΖΒ μοτέρ, DSG DQ250 "από τα πρώτα"), να σου πω ότι άντεξε πάρα πολύ ξύλο ειδικά σε στροφοδιαδρομές και εθνική (όπου τα φορτία είναι μεγάλα και τα ανεβοκατεβάσματα δεν είναι σε 2α-3η αλλά 3η-4η-5η, κατέβασμα 3η κοκ). Δεν είναι ότι το πήγαινα "όριο" κάθε μέρα. Δεν ήταν όμως ποτέ χαλαρή όλη η διαδρομή όταν οδηγούσα. Κι όταν το πίεζα, το οδηγούσα στα όρια μηχανικής αντοχής του (πιστεύω) ή και πιο πάνω, σα να ήταν αγωνιστική η χρήση προσπαθώντας να ξεζουμίσω το 101% των δυνατοτήτων του. Το αμάξι τώρα έχει 200.000+km και μάλιστα με ΙΗΙ είχα πετύχει πολλές φορές υπερθέρμανση στο DSG. Τα δισκάκια (όταν πουλήθηκε στις 195.000km) ήταν στο 70% ακόμα! (κάπως μετρήθηκε μέσω ενός μηχανήματος ειδικά για DSG, δεν ξέρω ακριβώς να σου πω μιας και δεν το χειρίστηκα ποτέ εγώ το μηχάνημα και δεν το ξαναείδα ποτέ) Τέλος, Δημήτρη, πιστεύω ότι αξίζει να του κάνεις μία βασική ρύθμιση (αν δεν του έκανες όταν το έβαλες πάνω) Edited October 11, 2021 by Kavouras
Dikonou Posted October 28, 2021 Author Posted October 28, 2021 Μετά από προγραμματισμό σασμάν από TVS πλέον το αμάξι σηκώνει σωστή πίεση στα δισκάκια δεν πατινάρει καθόλου και είναι πραγματικά ακαριαίο....χαλάλι τα χρήματα. Πλέον είμαι στα 410 με 58 κιλά ροπής, χωρίς μεθανόλες. Πρόγραμμα μοτέρ Megaspeed. Να ευχαριστήσω πρώτα και κύρια τον Τασούλη που εμένα προσωπικά μου έχει λείψει από εδώ μέσα για τις συμβουλές και το χρόνο που αφιέρωσε με τα παιδέματά μου από το καλοκαίρι!!!!!!! Τουλάχιστον ησύχασα από το ένα μέρος τώρα μένει να βγώ να κάνω και κανένα draggy και να φτιάξω και το υπόλοιπο σαλόνι δέρμα μαύρο...............και μια κεραμική όταν ησυχάσω..........Α και αλλάξαμε βέρες με το αμάξι σας είπα; 😂 7
Unreal Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 Άψογος. Τι όβερ και τι 5500-6000 δουλεύεις για τα 410; Για τη συνέχεια εγώ πρώτα θα έφτιαχνα την 4κίνηση και μετά τα υπόλοιπα.
Dikonou Posted October 31, 2021 Author Posted October 31, 2021 Όβερ σήκωσε 2,15 και ψηλά έχει 1,7+ κοφτη 1,65 περίπου
Dikonou Posted December 3, 2021 Author Posted December 3, 2021 Superturismo LM 19*8.5 Et44 τοποθετήθηκαν και δυστυχώς στο χαμήλωμα που έχω βρίσκουν πίσω με κάμποση διαδρομή στην ανάρτηση. 6
Dikonou Posted December 3, 2021 Author Posted December 3, 2021 Θα δοκιμάσω να βγάλω πρώτα την πίσω βίδα που συνδέει τον προφυλακτήρα και να τριμάρω λίγο το πλαστικό εκεί. Άν δε δουλέψει αυτό θα πάω σε σήκωμα μισό περίπου πόντο μπροστά πίσω. και αν δεν κόψει ούτε με αυτό τότε ακούω προτάσεις για φανοποιό για άνοιγμα στα φτερά-θόλους!!! 1
Dikonou Posted December 3, 2021 Author Posted December 3, 2021 (edited) Η ΖΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝ@ΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έγινε και το πίσω ταίρι με το μπροστά όσον αφορά σαλόνι ......... πολύ καλή δουλειά και εκεί!!!! Edited December 3, 2021 by Dikonou 3
Dikonou Posted December 4, 2021 Author Posted December 4, 2021 Βγάζοντας βίδα και τριμαροντας ελάχιστα το πλαστικό έως τώρα δεν έχω ακούσει τρίψιμο ελαστικού. Μάλλον σε καλό δρόμο ειμαστε 2
csaris Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 11 hours ago, Dikonou said: Θα δοκιμάσω να βγάλω πρώτα την πίσω βίδα που συνδέει τον προφυλακτήρα και να τριμάρω λίγο το πλαστικό εκεί. Άν δε δουλέψει αυτό θα πάω σε σήκωμα μισό περίπου πόντο μπροστά πίσω. και αν δεν κόψει ούτε με αυτό τότε ακούω προτάσεις για φανοποιό για άνοιγμα στα φτερά-θόλους!!! Tιποτα... Καντο και mad max!! 😂 Ενταξει κατι λενε οι ιταλοι απατεωνες, τις εχω βαλει 2 φορες σε ανθρακι και ασημι. Α, ειχα και ενα σετ μαυρες ultraleggera.... Aυτα απο ΟΖ. 😂 Παντως αν κυνηγας χρονους δεν ειναι οτι καλυτερο απο θεμα βαρους η superturismo, ειναι 11,7kg.... Παρε και 20 καπακια γκρι γνησια 321601173A Z37 για ολοκληρωση. 3
Dikonou Posted December 4, 2021 Author Posted December 4, 2021 (edited) Καπάκια έχω γνήσια μαύρα.....δεν τα βάζω έτσι μου αρέσει καλύτερα........ Επιδόσεις ποιός να κυνηγάει εγώ;........με ξέρετε κύριε; χαχαχαχαχαχαχα Όπως είναι τώρα μόνο συντήρηση και τίποτε άλλο.......οι φωτό το αδικούνε........( θα μπούνε και άλλες μόλις πλυθεί) Edited December 4, 2021 by Dikonou 1
metero Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 δεν θα ήταν καλύτερα να έβαζες ένα ΕΤ ποιο μέσα και να το έφερνες με μικρούς αποστάτες !!?? τετρακίνηση έχεις !!!??? εάν είναι φάε το λάστιχο λίγο ....... 1
Dikonou Posted December 4, 2021 Author Posted December 4, 2021 Μα δεν βγαίνουν με ΕΤ κατω απο 44, δηλ να βρώ ΕΤ 50άρι σε αυτήν την ζάντα. Τετρακίνηση όχι.........
Van.Leb Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 Καπάκια έχω γνήσια μαύρα.....δεν τα βάζω έτσι μου αρέσει καλύτερα........ Επιδόσεις ποιός να κυνηγάει εγώ;........με ξέρετε κύριε; χαχαχαχαχαχαχα Όπως είναι τώρα μόνο συντήρηση και τίποτε άλλο.......οι φωτό το αδικούνε........( θα μπούνε και άλλες μόλις πλυθεί)ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ;;;;[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] 3
Dikonou Posted December 4, 2021 Author Posted December 4, 2021 Σας παρακαλώ....................................................😆
Dikonou Posted December 4, 2021 Author Posted December 4, 2021 ................ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.........................
metero Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 ανάρτηση τι έχει !!!!??? ψηλό είναι είναι ....... στο δικό μου πίσω ζάντα 18'' είναι σχεδόν μέσα στον θόλο ...
Recommended Posts