Jump to content

Recommended Posts

Posted

ανοίγω αυτό το topic γιατί δεν βρήκα κάτι σχετικά

πρόσφατα αγόρασα ένα audi a4 dtm  και εγκαταστάθηκε πρόγραμμα , δεν ρώτησα για δυναμομέτρηση αλλά είναι κάτι το οποίο θα ήθελα να κάνω , τι επιλογές υπάρχουν για περιοχή Αττικής!!???  και ποια είναι μια normal τιμή !!????

Posted

Dynodynamics μαραβελιας στην ιερα οδο,μαχα φωτεινελης πειραιως 19,μαχα τσακανικας αργυρουπολη,dynopack geartech μοσχατο.Κοστος 40-60 ευρω.

Posted

ανοίγω αυτό το topic γιατί δεν βρήκα κάτι σχετικά

πρόσφατα αγόρασα ένα audi a4 dtm  και εγκαταστάθηκε πρόγραμμα , δεν ρώτησα για δυναμομέτρηση αλλά είναι κάτι το οποίο θα ήθελα να κάνω , τι επιλογές υπάρχουν για περιοχή Αττικής!!???  και ποια είναι μια normal τιμή !!????

Δυναμομέτρηση για ποιό λόγο θες να κάνεις? Σε ρωτάω γιατί πρέπει να γνωρίζεις ότι θα υποβάλλεις το αυτοκίνητο σε μεγάλη ταλαιπωρία - γνώμη μου.

Δημήτρης

Posted

αν και δεν πλήρωσα 600euro για το πρόγραμμα δεδομένου ότι υποτίθεται το είχε θα με ενδιέφερε να ξέρω την (πραγματική ) ιπποδύναμη του αυτοκινήτου τώρα που ξέρω ότι έχει πρόγραμμα , όταν λες ταλαιπωρία τι εννοείς !!?? 

εάν δεν αντέξει την δυναμομέτρηση τότε θα έχει πρόβλημα , έτσι δεν είναι  !!???

Posted

Αν ειναι να κανεις δυναμομετρηση καλυτερα καντην χειμωνα. Θα ειχε περισσοτερο νοημα ομως αν ειχες μετρηση στο ιδιο δυναμομετρο πριν τη βελτιωση.

Κατα τα αλλα, δεν ταλαιπωρειται μονο το μοτερ, αλλα και η μεταδοση - συμπλεκτης.

Posted

έτσι όπως το λέτε με αγχώνει, είναι τόσο τραγικό !!!???? τι μπορεί να πάθε ένα αυτοκίνητο σε μία δυναμομέτρηση !!??? 

τι τεστ περνάει !!??

Posted

έτσι όπως το λέτε με αγχώνει, είναι τόσο τραγικό !!!???? τι μπορεί να πάθε ένα αυτοκίνητο σε μία δυναμομέτρηση !!??? 

τι τεστ περνάει !!??

Φτάνει στα όρια αντοχής του, τόσο από άποψη κινητήρα, όσο και μετάδοσης. Στο στάδιο που είσαι, νομίζω ότι δεν πρέπει να υποβάλλεις το αυτοκίνητό σου, σε τέτοια ταλαιπωρία.

Δημήτρης

• Like 1
Posted

Και μιας που μιλάμε για δυναμομέτρηση ας ανεβάσω και την δική μου. Σημερινή με 18 βαθμούς εξωτερική θερμοκρασία. Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος για την κο3 την κουτσουλιά. Τα σχόλια σας...

]20160217_114707%20-%20Alphanutauiotagamm

• Like 7
Posted

μια χαρα εισαι φιλαρακι, μου εχει λειψει το σπουλάρισμα στις 1500σαλ...

τι πιεση over εχεις , 1,4 ή 1,6 ?

• Like 1
Posted (edited)

Και εγώ ευχαριστημένος είμαι Μαρίνο. 1,55 έχω over αλλά και το peak στο μπαρόμετρο στο 1.6 που το έχω το ακούω συχνά.

Αν σου έλειψε το σπουλάρισμα στις 1500σαλ μπορούμε να ανταλλάξουμε τουρμπίνες χα χα χα

Edited by kalatzos
Posted

Να το χαίρεσαι φιλαράκι!

Έχω την εντύπωση ότι δίνει πολύ χαμηλά και ροπή και ιπποδύναμη. Θα ήθελα η ροπή να κρατά μεγαλύτερο φάσμα στροφών.

Βέβαια δεν ξέρω τις δυνατότητες της τουρμπινας.

• Like 1
Posted

Ευχαριστω Παναγιωτη. Κ03 στοκ γι'αυτο σπουλαρει και δινει χαμηλα. Στα ψηλα μια κ04 και τελειωνεις.

• Like 1
Posted

Πιστεύω τα άλογα είναι πολύ καλά για Κ03 όπως είπα και τον Γιάννη... Επίσης θα του πω πως ότι πάει καίει λέει ένα ρητό... Χαχαχαχχα

• Like 1
Posted

Βασικα μου εφυγε και η περιεργεια. Αντε σειρα σου τωρα....

Posted

Βασικα μου εφυγε και η περιεργεια. Αντε σειρα σου τωρα....

kalatzo απο χανια το πείρες το αμάξι?

Θανος

Posted

kalatzo απο χανια το πείρες το αμάξι?

Θανος

Ναι φιλος απο Χανια.

• Like 1
Posted

Πρέπει να είναι πηγαίνει ωραία στο δρόμο.

Το 20vt με την κ03 είναι ? Πολύ καλό αποτέλεσμα

• Like 1
Posted

Πρέπει να είναι πηγαίνει ωραία στο δρόμο.

Το 20vt με την κ03 είναι ? Πολύ καλό αποτέλεσμα

Ναι το 20vt με την Κ03 029 ειναι. Γενικα ειμαι ευχαριστημενος με την αποδοση του αυτοκινητου. Ενα ζευγαρι λαστιχα να αλλαξω και θα ειναι ακομη καλυτερο στον δρομο.

• Like 1
Posted

Βάλε κι ένα σετ ατμοσφαιρικούς εκκεντροφόρους να κρατά και ψηλά και είσαι οκ

• Like 1
Posted

δεν φταινε οι εκκεντροφόροι , το τουρμπο απλώς είναι μικρό και τελειώνει ψηλά καθώς χάνει πίεση από τη wastegate. Αν την "σφίξει" θα κρατάει παραπάνω πίεση αλλά θα λίωσει το μαντέμι...

Αν βρείς από ADR σε καλή τιμή πάρτους αν και χλωμό καθώς τους έχουν σκουπίσει απ'την αγορά κάτι τύποι σαν και μένα  :sHa_hehe:

• Like 1
Posted

Ε θα κρατάει λίγο καλύτερα ψηλά.....αλλά πάντα στα πλαίσια της τουρμπίνας....

Posted

Βάλε κι ένα σετ ατμοσφαιρικούς εκκεντροφόρους να κρατά και ψηλά και είσαι οκ

δεν φταινε οι εκκεντροφόροι , το τουρμπο απλώς είναι μικρό και τελειώνει ψηλά καθώς χάνει πίεση από τη wastegate. Αν την "σφίξει" θα κρατάει παραπάνω πίεση αλλά θα λίωσει το μαντέμι...

Αν βρείς από ADR σε καλή τιμή πάρτους αν και χλωμό καθώς τους έχουν σκουπίσει απ'την αγορά κάτι τύποι σαν και μένα  :sHa_hehe:

Βασικά δεν αξίζει να κάνω κάτι παραπάνω με την Κ03. Δεν είναι value for money που λένε. Άντε να βάλους και τους εκκεντροφόρους τι θα πάρω από την κ03 029? Έτσι και αλλιώς είναι στα όρια της. Δεν αξίζει. Πρέπει να πας απλά σε μεγαλύτερο turbo. Για 1ο στάδιο όπως προείπα καλά είναι. Η καημένη η κ03 πύρωσε ολόκληρη. Έτοιμη να λιώση ήταν χα χα χα

Posted

Ναι δεν λέω θα πάρεις παραπάνω αλλά στα ψηλά θα κρατάει λίγο καλύτερα.....αλλά η τουρμπίνα όπως λες.....έτοιμη για πυροκλαστική έκρηξη.

• Like 2