mariosA4 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 ελπίζω να βρείς επιτέλους ένα σετάπ που σε ικανοποιεί δημήτρη, καλή συνέχεια τι έκανες με τα φρένα και το συμπλέκτη τελικά τα έβαλες?
mikepts Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 κρίτωνα βαλτός είσαι τώρα...το προηγούμενο setup δεν το χάρηκα σαν evo killer αίντε να δω την συνέχεια.
simon a4 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ειμαι αισιοδοξος και πιστευω οτι του Δημητρη το Α4 θα γινει "EVO-killer" . :worthy: :whoohoo: Τασο ακους!!!
Aristos Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 :worthy: :whoohoo: Τασο ακους!!! Μην του λες τέτοια ρε φίλο και αρχιζει νεα projekt πάλι...αστον να τελειωσει το σπίτι του...
Dimitris_Kon Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Μπήκε μέσα σήμερα, μετά από κανα μήνα που βρήκα χρόνο, για να γίνει σέρβις, αλλαχθεί ποτηράκι, γενικό έλεγχο και επιπλέον : Τοποθέτηση φρένων (επιτέλους) και αναβάθμιση πίσω δίσκων, εγκατάσταση μπεκ για έξτρα καύσιμο, αγοράστηκε το ειδικό εγκεφαλάκι και ένα μπεκ 600 cc. Λογικά θα προλάβω και το δίσκο (θα θέλω καμια βδομάδα, πρέπει να αλλάξω και αποστάτες πάλι ) και ελπίζω Σάββατο να το βγάλω για δοκιμή.. Ελπίζω να τελειώσω!! Έχω και άλλα να δοκιμάσω δλδ - μην ξεχνιόμαστε Δημήτρης
lekoS3 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Αντε να προχωραει το θεμα Δημητρη! Ελπιζω τωρα να ξεβιδωσουν τα φρενα τωρα γιατι αλλιως θα με δεις με κανενα τροχο να σκαω μυτη... Με το καλο να τα τελειωσεις και αυτα για να πας για αλλα....
antrikos13 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 (edited) Μπήκε μέσα σήμερα, μετά από κανα μήνα που βρήκα χρόνο, για να γίνει σέρβις, αλλαχθεί ποτηράκι, γενικό έλεγχο και επιπλέον : Τοποθέτηση φρένων (επιτέλους) και αναβάθμιση πίσω δίσκων, εγκατάσταση μπεκ για έξτρα καύσιμο, αγοράστηκε το ειδικό εγκεφαλάκι και ένα μπεκ 600 cc. Λογικά θα προλάβω και το δίσκο (θα θέλω καμια βδομάδα, πρέπει να αλλάξω και αποστάτες πάλι ) και ελπίζω Σάββατο να το βγάλω για δοκιμή.. Ελπίζω να τελειώσω!! Έχω και άλλα να δοκιμάσω δλδ - μην ξεχνιόμαστε Δημήτρης Περιμένω με αγωνία την ωρα τον δοκιμων....Με το καλο Δημητρη μου να πανε ολα καλα!!! Λεκο... Edited April 26, 2010 by antrikos13
simon a4 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Αντε τελειωνε με αυτο το project γιατι περιμενει και το αλλο
mariosA4 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 (edited) Μιλαει την γλωσσα των αλογων...θα την μαθεις και εσυ καποια στιγμη!!! έσύ αγόρι μου τη γλώσσα των αλόγων θα τη μαθεις στο Σοφικό ,στο ράντσο του Σκούρα Δημήτρη έυχομαι να πάνε όλα καλά φίλε... Edited April 26, 2010 by mariosA4
Dimitris_Kon Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Εγώ να δεις πως το εύχομαι Μαρίνο! Δημήτρης
Aristos Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 (edited) Αντε γιατί μας έχεις πρήξει.... Edited April 26, 2010 by Dimitris_Kon ορθογραφία
Dikonou Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Μπήκε μέσα σήμερα, μετά από κανα μήνα που βρήκα χρόνο, για να γίνει σέρβις, αλλαχθεί ποτηράκι, γενικό έλεγχο και επιπλέον : Τοποθέτηση φρένων (επιτέλους) και αναβάθμιση πίσω δίσκων, εγκατάσταση μπεκ για έξτρα καύσιμο, αγοράστηκε το ειδικό εγκεφαλάκι και ένα μπεκ 600 cc. Λογικά θα προλάβω και το δίσκο (θα θέλω καμια βδομάδα, πρέπει να αλλάξω και αποστάτες πάλι ) και ελπίζω Σάββατο να το βγάλω για δοκιμή.. Ελπίζω να τελειώσω!! Έχω και άλλα να δοκιμάσω δλδ - μην ξεχνιόμαστε Δημήτρης Ρε Μήτσο το έξτρα μπέκ πού θα το βάλετε? Δεν βρήκες αντικαταστάτες για τα ΟΕΜ μπέκ? [ Απορία λέμε τώρα! ]
Dimitris_Kon Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Ρε Μήτσο το έξτρα μπέκ πού θα το βάλετε? Δεν βρήκες αντικαταστάτες για τα ΟΕΜ μπέκ? [ Απορία λέμε τώρα! ] Έχω μπεκ από RS4 και το έξτρα μπεκ θα ψεκάσει εξτρά παροχή στην εισαγωγή. Θα βγάλω φωτό για να σας το δείξω Δημήτρης
NOEL-S3 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Έχω μπεκ από RS4 και το έξτρα μπεκ θα ψεκάσει εξτρά παροχή στην εισαγωγή. Θα βγάλω φωτό για να σας το δείξω Δημήτρης Ευχομαι και εγω με το καλο να δουλεξει και να μην ξανα εχεις κανενα προβλημα και φυσικα καμμια επισκεψη σε συνεργειο.... ΥΓ... Μια ερωτηση ρε μητσαρα μηπως η χρηση του extra μπεκ ειναι λιγο αρχαια για ενα αυτοκινητο νεας τεχνολογιας σαν το δικο σου? Μηπως εχεις προβλημα ως προς την δυσανάλογη ποσοτητα καυσιμου που θα παει στον καθε κύλινδρο?
Panos_god Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 αυτο αναρρωτιομουν και εγω που ειμαι λιγο ασχετος.....extra μπεκ ακουγεται καπως 3επερασμενο.......να μου πεις για μεγαλυτερα μπεκ η πιο δυνατη τρομπα βενζινης ναι ωστε να εχεις τα επι8υμητα αποτελεσματα......μηπως μπεκ RS6 ή R8 σου ταιριαζουν καλυτερα?
Thomas-1.8T Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 (edited) αυτο αναρρωτιομουν και εγω που ειμαι λιγο ασχετος.....extra μπεκ ακουγεται καπως 3επερασμενο.......να μου πεις για μεγαλυτερα μπεκ η πιο δυνατη τρομπα βενζινης ναι ωστε να εχεις τα επι8υμητα αποτελεσματα......μηπως μπεκ RS6 ή R8 σου ταιριαζουν καλυτερα? Θα συμφωνήσω,γιατί extra μπεκ=extra εγκεφαλάκι και δεν συνεργάζεται πλήρως με τον κύριο,με αποτέλεσμα να έχεις καύσιμο και ενδιάμεσα από ΑΝΣ-ΚΝΣ. Έτσι ξέρω τουλάχιστον. Edited April 27, 2010 by Dimitris_Kon ορθογραφία
Dimitris_Kon Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Ευχομαι και εγω με το καλο να δουλεξει και να μην ξανα εχεις κανενα προβλημα και φυσικα καμμια επισκεψη σε συνεργειο.... ΥΓ... Μια ερωτηση ρε μητσαρα μηπως η χρηση του extra μπεκ ειναι λιγο αρχαια για ενα αυτοκινητο νεας τεχνολογιας σαν το δικο σου? Μηπως εχεις προβλημα ως προς την δυσανάλογη ποσοτητα καυσιμου που θα παει στον καθε κύλινδρο? Μέχρι στιγμής επίσκεψη, ή πρόβλημα, εκτός από την αλλαγή πεταλούδας δεν είχα Μητσάρα, παρά την τακτική συντήρηση. Ναι η λύση του έξτρα μπεκ, ίσως μπορείς να πεις ότι είναι αρχαία, αλλά θέλω λίγο καύσιμο ακόμη να φέρω στην εισαγωγή για να είμαι ασφαλής στις μεγάλες πιέσεις (1.9 και πάνω). Με το που θα βγεί, θα δούμε τι ψάρια (και αν βέβαια) θα πιάσουμε. Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Θα συμφωνήσω,γιατί extra μπεκ=extra εγκεφαλάκι και δεν συνεργάζεται πλήρως με τον κύριο,με αποτέλεσμα να έχεις καύσιμο και ενδιάμεσα από ΑΝΣ-ΚΝΣ. Έτσι ξέρω τουλάχιστον. Ναι δεν έχετε άδικο, απλά άλλη λύση προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει, οπότε θα το δοκιμάσω και θα δω παιδιά! Δημήτρης
Kritonas Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ρε Μήτσο το έξτρα μπέκ πού θα το βάλετε? Δεν βρήκες αντικαταστάτες για τα ΟΕΜ μπέκ? [ Απορία λέμε τώρα! ] Δυστυχως , αν και εχει περασει αρκετος καιρος απο την εξελιξη των TFSI κινητηρων , ακομα και τωρα , η μονη unversal λυση (για 4 μπεκ στην ΟΕΜ θεση) ειναι τα Hitachi του RS4 . H λυση του extra μπεκ , απο θεμα κοστους , ειναι σχεδον μονοδρομος ... και μονο για οσους θελουν να υπερβουν τα 470ΗΡ , με καυσιμο πρατηριου . Το κοστος δεν ειναι απαγορευτικο (πολυ μικροτερο απο οσο κοστιχει μια παραγγελια σε εναν κατασκευαστη για custom παροχη μπεκ αμεσου ψεκασμου) , ενω προς το παρον στα αυτοκινητα που εχει δοκιμαστει , δεν βλεπω να επιφερει καποια δυσλειτουργια , ενω εχω δει οτι καθαριζει και η "μακα" στην περιοχη των οδηγων βαλβιδων (χαρακτηριστικο γνωρισμα των TFSI) .
Aristos Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Δυστυχως , αν και εχει περασει αρκετος καιρος απο την εξελιξη των TFSI κινητηρων , ακομα και τωρα , η μονη unversal λυση (για 4 μπεκ στην ΟΕΜ θεση) ειναι τα Hitachi του RS4 . H λυση του extra μπεκ , απο θεμα κοστους , ειναι σχεδον μονοδρομος ... και μονο για οσους θελουν να υπερβουν τα 470ΗΡ , με καυσιμο πρατηριου . Το κοστος δεν ειναι απαγορευτικο (πολυ μικροτερο απο οσο κοστιχει μια παραγγελια σε εναν κατασκευαστη για custom παροχη μπεκ αμεσου ψεκασμου) , ενω προς το παρον στα αυτοκινητα που εχει δοκιμαστει , δεν βλεπω να επιφερει καποια δυσλειτουργια , ενω εχω δει οτι καθαριζει και η "μακα" στην περιοχη των οδηγων βαλβιδων (χαρακτηριστικο γνωρισμα των TFSI) . Δλδ κάποια αυτοκίνητα TFSI που λέγετε οτι 'ακούμπησαν' τα 520hp πως το καταφεραν?
The Dog Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 (edited) Πλαστική δεν είναι η πολλαπλή εισαγωγή του TFSI...? Δεν είναι πολύ καλή ιδέα να έχεις μείγμα (καύσιμο/αέρα) στους πλαστικους αυλούς. Edited April 28, 2010 by The Dog
Aristos Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Πλαστική δεν είναι η πολλαπλή εισαγωγή του TFSI...? Δεν είναι πολύ καλή ιδέα να έχεις μείγμα (καύσιμο/αέρα) στους πλαστικους αυλούς. Δεν θα τρυπίσουν πολλαπλή Πάνο...
vio Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Δυστυχως , αν και εχει περασει αρκετος καιρος απο την εξελιξη των TFSI κινητηρων , ακομα και τωρα , η μονη unversal λυση (για 4 μπεκ στην ΟΕΜ θεση) ειναι τα Hitachi του RS4 . H λυση του extra μπεκ , απο θεμα κοστους , ειναι σχεδον μονοδρομος ... και μονο για οσους θελουν να υπερβουν τα 470ΗΡ , με καυσιμο πρατηριου . Το κοστος δεν ειναι απαγορευτικο (πολυ μικροτερο απο οσο κοστιχει μια παραγγελια σε εναν κατασκευαστη για custom παροχη μπεκ αμεσου ψεκασμου) , ενω προς το παρον στα αυτοκινητα που εχει δοκιμαστει , δεν βλεπω να επιφερει καποια δυσλειτουργια , ενω εχω δει οτι καθαριζει και η "μακα" στην περιοχη των οδηγων βαλβιδων (χαρακτηριστικο γνωρισμα των TFSI) . Ολα αυτά ισχύουν βέβαια απο την στιγμή που μιλήσουμε για ενα "φτιάχτο μόνος σου" big turbo kit. Γιατί στα κιτ πλέον υπάρχουν και μεγαλύτερα μπεκ απο αυτά του RS4... αρκετά μεγαλύτερα Φυσικά και ΔΕΝ μπορεί να τα προμηθευτεί κάποιος μόνα τους
Aristos Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ολα αυτά ισχύουν βέβαια απο την στιγμή που μιλήσουμε για ενα "φτιάχτο μόνος σου" big turbo kit. Γιατί στα κιτ πλέον υπάρχουν και μεγαλύτερα μπεκ απο αυτά του RS4... αρκετά μεγαλύτερα Φυσικά και ΔΕΝ μπορεί να τα προμηθευτεί κάποιος μόνα τους Μου έλησες την απορία κ.Αλέξη...
Recommended Posts