Dimitris_Kon Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Και αυτοι οι Αμερικανοι καναν που καναν την δουλεια με το λουκανικο δεν εβαλαν και ενα vband ακομα στο external να τελειωνει το θεμα..... Έλα ντε.. Δεν ξέρω μπορεί αργότερα να δοκιμάσω και κανένα χταπόδι, οπότε εκεί θα πέσει η παραγγελία Δημήτρης
tasosS3 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 (edited) Δεν ξερω τι και που κοιτας για χταποδι αλλα μπορω να σου συστησω αυτον http://www.shearerfabrications.com/products.php .....απο τις καλυτερες δουλειες πανω απο ολα σε αποδοση και φυσικα οπως θα δεις αψογη εμφανιση. Τα περισσοτερα ρεκορ εχουν γινει απο δικης του σχεδιασης χταποδια. Ξερω δεν εχει για tfsi αλλα καπου ειχε παρει το ματι μου οτι εχει βγαλει ή θα βγαλει,κατοπιν παραγγελιας δεν το συζητω. Εχει για 1.8τ υγ ψαξτο το site του εχει απιστευτα πραγματα Edited June 1, 2010 by tasosIX
Dimitris_Kon Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Δεν ξερω τι και που κοιτας για χταποδι αλλα μπορω να σου συστησω αυτον http://www.shearerfa...om/products.php .....απο τις καλυτερες δουλειες πανω απο ολα σε αποδοση και φυσικα οπως θα δεις αψογη εμφανιση. Τα περισσοτερα ρεκορ εχουν γινει απο δικης του σχεδιασης χταποδια. Ξερω δεν εχει για tfsi αλλα καπου ειχε παρει το ματι μου οτι εχει βγαλει ή θα βγαλει,κατοπιν παραγγελιας δεν το συζητω. Εχει για 1.8τ υγ ψαξτο το site του εχει απιστευτα πραγματα thanks ρε μεγάλε Βασικά έχω χαλβαδιάσει κάτι τέτοιο σε twin scroll : θα κοιτάξω και το site που μου έδειξες να δω τι παίζει! Δημήτρης
tasosS3 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Κατι παρομοιο ειχα δει σε αυτο το τοπικ ψαχνωντας για το αδερφακι http://www.audizine.com/forum/showthread.php?266477-***-034-Motorsport-Audi-A4-B5-B6-1.8-20V-Turbo-KITS-200whp-to-550-whp-*** στην 5 σελιδα ειναι μονο για αντρες
Dimitris_Kon Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Κατι παρομοιο ειχα δει σε αυτο το τοπικ ψαχνωντας για το αδερφακι http://www.audizine....-to-550-whp-*** στην 5 σελιδα ειναι μονο για αντρες Για "άντρες"? Δημήτρης
varaderum Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Δημήτριε διαβάζω ανελιπώς το project σου και ομολογώ ότι κάθε μέρα με αφήνεις και περισσότερο άναυδο, με το μέγεθος και την ποιότητα της μετατροπής στην οποία έχεις προβεί! Μπράβο φιλαράκι ..και εις ανώτερα!! Και για να μην το λέω συνέχεια, αλλά και για αυτά που δεν σου έχω πεί μέχρι τώρα.. ..Μπράβο Χ10, μπράβο εις την τρίτη, εύγε εύγε κ.λπ ..κ.λπ!!! 1
B0ufisG Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Δημήτριε διαβάζω ανελιπώς το project σου και ομολογώ ότι κάθε μέρα με αφήνεις και περισσότερο άναυδο, με το μέγεθος και την ποιότητα της μετατροπής στην οποία έχεις προβεί! Μπράβο φιλαράκι ..και εις ανώτερα!! Και για να μην το λέω συνέχεια, αλλά και για αυτά που δεν σου έχω πεί μέχρι τώρα.. ..Μπράβο Χ10, μπράβο εις την τρίτη, εύγε εύγε κ.λπ ..κ.λπ!!! Γιώργο τρέμε!!! Το συγκεκριμένο υβρίδιο RS4 θα σε περνάει μέσα από τα τζάμια έτσι και σε πετύχει πουθενά!! 1
varaderum Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 (edited) Γιώργο τρέμε!!! Το συγκεκριμένο υβρίδιο RS4 θα σε περνάει μέσα από τα τζάμια έτσι και σε πετύχει πουθενά!! Εδώ (δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά σίγουρα υπάρχουν), με περνάνε κάτι χρέπια με κάφρους ιδιοκτήτες! ..ας με περνάει λοιπόν και ένα αξιόλογο αυτοκίνητο, που δημιουργήθηκε με κόπο, γνώσεις και μεράκι, από ένα ευυπόληπτο φίλο! Τιμή μου θα είναι!!! Edited June 2, 2010 by varaderum 2
Dimitris_Kon Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 (edited) Δημήτριε διαβάζω ανελιπώς το project σου και ομολογώ ότι κάθε μέρα με αφήνεις και περισσότερο άναυδο, με το μέγεθος και την ποιότητα της μετατροπής στην οποία έχεις προβεί! Μπράβο φιλαράκι ..και εις ανώτερα!! Και για να μην το λέω συνέχεια, αλλά και για αυτά που δεν σου έχω πεί μέχρι τώρα.. ..Μπράβο Χ10, μπράβο εις την τρίτη, εύγε εύγε κ.λπ ..κ.λπ!!! George σε ευχαριστώ πολύ φίλε Και εγώ και εσύ, έχουμε περάσει πολλά, δοκιμάζοντας πρώτοι (ο καθένας στο αντίστοιχο αυτοκίνητο), για να καταφέρουμε να εξελίξουμε και να φτάσουμε τα αυτοκίνητά μας σε ένα καλό επίπεδο σε ΒΤ, οπότε καταλαβαίνεις ότι όταν το λες εσύ, έχει 10πλάσια αξία για μένα Η τιμή είναι δική μου, που έχω έναν τόσο αξιόλογο και ψαγμένο φίλο, πέρα από τις "κόντρες" και τα άλλα τα χαζά.. Δημήτρης Edited June 2, 2010 by Dimitris_Kon
Dikonou Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Δημητρό είσαι εκτός χειρουργείου πλέον; Να πάρει θέλω να κατέβω για βόλτα........και ''βόλτα''...
Dimitris_Kon Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Δημητρό είσαι εκτός χειρουργείου πλέον; Να πάρει θέλω να κατέβω για βόλτα........και ''βόλτα''... Είμαι εκτός από προχθές το βράδυ! Κατέβα και η βόλτα είναι δεδομένη Δημήτρης
Dikonou Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Πες οτι είσαι και Καρδίτσα ... να πάω για Λόττο μετά............
Aristos Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Δημήτριε διαβάζω ανελιπώς το project σου και ομολογώ ότι κάθε μέρα με αφήνεις και περισσότερο άναυδο, με το μέγεθος και την ποιότητα της μετατροπής στην οποία έχεις προβεί! Μπράβο φιλαράκι ..και εις ανώτερα!! Και για να μην το λέω συνέχεια, αλλά και για αυτά που δεν σου έχω πεί μέχρι τώρα.. ..Μπράβο Χ10, μπράβο εις την τρίτη, εύγε εύγε κ.λπ ..κ.λπ!!! Εδώ (δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά σίγουρα υπάρχουν), με περνάνε κάτι χρέπια με κάφρους ιδιοκτήτες! ..ας με περνάει λοιπόν και ένα αξιόλογο αυτοκίνητο, που δημιουργήθηκε με κόπο, γνώσεις και μεράκι, από ένα ευυπόληπτο φίλο! Τιμή μου θα είναι!!! George σε ευχαριστώ πολύ φίλε Και εγώ και εσύ, έχουμε περάσει πολλά, δοκιμάζοντας πρώτοι (ο καθένας στο αντίστοιχο αυτοκίνητο), για να καταφέρουμε να εξελίξουμε και να φτάσουμε τα αυτοκίνητά μας σε ένα καλό επίπεδο σε ΒΤ, οπότε καταλαβαίνεις ότι όταν το λες εσύ, έχει 10πλάσια αξία για μένα Η τιμή είναι δική μου, που έχω έναν τόσο αξιόλογο και ψαγμένο φίλο, πέρα από τις "κόντρες" και τα άλλα τα χαζά.. Δημήτρης Γεμίσαμε σάλια....ημαρτον...
stage6 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 χεχε σωστος ο αριστος....αφηστε τα αυτά και κανονίστε τίποτα.... αλλωστε πιο ΦΙΛΙΚΟ πατημα από αυτό ΔΕΝ θα εχει ξαναγινει και ΔΕΝ θα ξαναϋπάρξει!!!
varaderum Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Μην περιμένετε να μπω στο τρυπάκι της κόντρας με κανένα! Το έχω δηλώσει και το ξαναλέω.. ..Κόντρες δεν κάνω ..ούτε καν φιλικές!
Dimitris_Kon Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Λοιπόν πρέπει να ασχοληθώ λίγο με το πάτημα του αυτοκινήτου. Έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνο.. Βουτάει απότομα και κάνει κουλά. Το ESΡ δουλεύει υπερωρίες και σε κάθε πάτημα ανοίγει τροχιά, καθιστώντας το φοβιστικό. Βέβαια δεν έχω και λάστιχα και μπορεί να επιδεινώνει αυτό τη κατάσταση. Απλά υπάρχουν φορές που δεν ξέρω πως θα αντιδράσει και αν το κάνει σε χαμηλές ταχύτητες οκ, αλλά σε μεγάλες, έχω θέμα.. Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 τι λαστιχα φορας Δημητρη? dunlop sp 235/35 19 Βασίλη. Τα πίσω ειδικά είναι σχεδόν για πέταμα.. Δημήτρης
A80Avant Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 και απο αναρτηση τι παιζει? πρεπει να εισαι αρκετα ελαφρυτερος απο μενα.Επισης πιστευω οτι το μοτερ σου πρεπει να βγαζει αρκετα αλογα παραπανω απο το δικο μου λογω καλυτερης αποδοσης, οποτε λογικα τα συμπτωματα. Τι σκεφτεσαι? coilovers?
Dimitris_Kon Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 και απο αναρτηση τι παιζει? πρεπει να εισαι αρκετα ελαφρυτερος απο μενα.Επισης πιστευω οτι το μοτερ σου πρεπει να βγαζει αρκετα αλογα παραπανω απο το δικο μου λογω καλυτερης αποδοσης, οποτε λογικα τα συμπτωματα. Τι σκεφτεσαι? coilovers? Βασίλη PSS9 έχω + αντιστρεπτικές. Τις έχω βέβαια στη μαλακή ρύθμιση (στο 7 με κλίμακα από 9 το μαλακότερο και το 1 σκληρότερο) και σκέπτομαι να τις σκληρύνω και βλέπουμε. Απλά μου δημιουργεί μια αίσθηση ανασφάλειας. Δημήτρης
A80Avant Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 α οκ, ε δεν ειναι τιποτα μωρε, κατεβασε λιγη πιεση. μια χαρα θα ειναι. ή βαλε με 25αρα garrett να ξενοιασεις!
Dimitris_Kon Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 α οκ, ε δεν ειναι τιποτα μωρε, κατεβασε λιγη πιεση. μια χαρα θα ειναι. ή βαλε με 25αρα garrett να ξενοιασεις! Ου να χαθείς βρε αλήτη! Δημήτρης
Alex Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 (edited) Πρεπει να βρεις λυση αμεσα. Φευγει πολυ γλυκα και μπορει να σε πουλησει με αυτο που κανει. Edited June 5, 2010 by @LEX$3
A80Avant Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 τρεχει ο Δημητρης και παιζει το cd player... πουλα με ακομα μια φορα....
COSTAS S3 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 ......... Απλά μου δημιουργεί μια αίσθηση ανασφάλειας. Δημήτρης λοιπόν φιλαράκι μπορείς αν θες να μου το δώσεις και να σου πάρω ένα μικρό να βολευτείς έτσι τούμπανο που το έκανες που να πατήσει.Βάλε μια λάστιχα και μετά κάνε τις υπόλοιπες κινήσεις
Recommended Posts