Jump to content

Recommended Posts

Posted

Και αυτοι οι Αμερικανοι καναν που καναν την δουλεια με το λουκανικο δεν εβαλαν και ενα vband ακομα στο external να τελειωνει το θεμα.....

Έλα ντε.. Δεν ξέρω μπορεί αργότερα να δοκιμάσω και κανένα χταπόδι, οπότε εκεί θα πέσει η παραγγελία :sHa_thumbsup2:

Δημήτρης

Posted (edited)

Δεν ξερω τι και που κοιτας για χταποδι αλλα μπορω να σου συστησω αυτον http://www.shearerfabrications.com/products.php .....απο τις καλυτερες δουλειες πανω απο ολα σε αποδοση και φυσικα οπως θα δεις αψογη εμφανιση.

Τα περισσοτερα ρεκορ εχουν γινει απο δικης του σχεδιασης χταποδια.

Ξερω δεν εχει για tfsi αλλα καπου ειχε παρει το ματι μου οτι εχει βγαλει ή θα βγαλει,κατοπιν παραγγελιας δεν το συζητω.

Εχει για 1.8τ

υγ ψαξτο το site του εχει απιστευτα πραγματα :sHa_thumbgoodjob:

Edited by tasosIX
Posted

Δεν ξερω τι και που κοιτας για χταποδι αλλα μπορω να σου συστησω αυτον http://www.shearerfa...om/products.php .....απο τις καλυτερες δουλειες πανω απο ολα σε αποδοση και φυσικα οπως θα δεις αψογη εμφανιση.

Τα περισσοτερα ρεκορ εχουν γινει απο δικης του σχεδιασης χταποδια.

Ξερω δεν εχει για tfsi αλλα καπου ειχε παρει το ματι μου οτι εχει βγαλει ή θα βγαλει,κατοπιν παραγγελιας δεν το συζητω.

Εχει για 1.8τ

υγ ψαξτο το site του εχει απιστευτα πραγματα :sHa_thumbgoodjob:

thanks ρε μεγάλε :sHa_thumbgoodjob: Βασικά έχω χαλβαδιάσει κάτι τέτοιο σε twin scroll :

20tbt14.jpg

θα κοιτάξω και το site που μου έδειξες να δω τι παίζει!

Δημήτρης

Posted

Κατι παρομοιο ειχα δει σε αυτο το τοπικ ψαχνωντας για το αδερφακι http://www.audizine....-to-550-whp-***

στην 5 σελιδα ειναι μονο για αντρες :sHa_sarcasticlol:

Για "άντρες"? :new_iloveyou:

Δημήτρης

Posted

Δημήτριε διαβάζω ανελιπώς το project σου και ομολογώ ότι κάθε μέρα με αφήνεις και περισσότερο άναυδο, με το μέγεθος και την ποιότητα της μετατροπής στην οποία έχεις προβεί! Μπράβο φιλαράκι ..και εις ανώτερα!!

Και για να μην το λέω συνέχεια, αλλά και για αυτά που δεν σου έχω πεί μέχρι τώρα..

..Μπράβο Χ10, μπράβο εις την τρίτη, εύγε εύγε κ.λπ ..κ.λπ!!!

• Like 1
Posted

Δημήτριε διαβάζω ανελιπώς το project σου και ομολογώ ότι κάθε μέρα με αφήνεις και περισσότερο άναυδο, με το μέγεθος και την ποιότητα της μετατροπής στην οποία έχεις προβεί! Μπράβο φιλαράκι ..και εις ανώτερα!!

Και για να μην το λέω συνέχεια, αλλά και για αυτά που δεν σου έχω πεί μέχρι τώρα..

Γιώργο τρέμε!!! Το συγκεκριμένο υβρίδιο RS4 θα σε περνάει μέσα από τα τζάμια έτσι και σε πετύχει πουθενά!!

• Like 1
Posted (edited)

Γιώργο τρέμε!!! Το συγκεκριμένο υβρίδιο RS4 θα σε περνάει μέσα από τα τζάμια έτσι και σε πετύχει πουθενά!!

Εδώ (δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά σίγουρα υπάρχουν), με περνάνε κάτι χρέπια με κάφρους ιδιοκτήτες!

..ας με περνάει λοιπόν και ένα αξιόλογο αυτοκίνητο, που δημιουργήθηκε με κόπο, γνώσεις και μεράκι, από ένα ευυπόληπτο φίλο! Τιμή μου θα είναι!!!

Edited by varaderum
  • Like 2
Posted (edited)

George σε ευχαριστώ πολύ φίλε :sHa_friends:

Και εγώ και εσύ, έχουμε περάσει πολλά, δοκιμάζοντας πρώτοι (ο καθένας στο αντίστοιχο αυτοκίνητο), για να καταφέρουμε να εξελίξουμε και να φτάσουμε τα αυτοκίνητά μας σε ένα καλό επίπεδο σε ΒΤ, οπότε καταλαβαίνεις ότι όταν το λες εσύ, έχει 10πλάσια αξία για μένα :biggrinthumb:

Η τιμή είναι δική μου, που έχω έναν τόσο αξιόλογο και ψαγμένο φίλο, πέρα από τις "κόντρες" και τα άλλα τα χαζά..

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon
Posted

Δημητρό είσαι εκτός χειρουργείου πλέον; Να πάρει θέλω να κατέβω για βόλτα........και ''βόλτα''... :sHa_thumbsup2:

Posted

Δημητρό είσαι εκτός χειρουργείου πλέον; Να πάρει θέλω να κατέβω για βόλτα........και ''βόλτα''... :sHa_thumbsup2:

Είμαι εκτός από προχθές το βράδυ! Κατέβα και η βόλτα είναι δεδομένη:new_thumright:

Δημήτρης

Posted

Πες οτι είσαι και Καρδίτσα ... να πάω για Λόττο μετά............ :biggrinthumb:

Posted

Εδώ (δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά σίγουρα υπάρχουν), με περνάνε κάτι χρέπια με κάφρους ιδιοκτήτες!

..ας με περνάει λοιπόν και ένα αξιόλογο αυτοκίνητο, που δημιουργήθηκε με κόπο, γνώσεις και μεράκι, από ένα ευυπόληπτο φίλο! Τιμή μου θα είναι!!!

George σε ευχαριστώ πολύ φίλε :sHa_friends:

Και εγώ και εσύ, έχουμε περάσει πολλά, δοκιμάζοντας πρώτοι (ο καθένας στο αντίστοιχο αυτοκίνητο), για να καταφέρουμε να εξελίξουμε και να φτάσουμε τα αυτοκίνητά μας σε ένα καλό επίπεδο σε ΒΤ, οπότε καταλαβαίνεις ότι όταν το λες εσύ, έχει 10πλάσια αξία για μένα :biggrinthumb:

Η τιμή είναι δική μου, που έχω έναν τόσο αξιόλογο και ψαγμένο φίλο, πέρα από τις "κόντρες" και τα άλλα τα χαζά..

Δημήτρης

Γεμίσαμε σάλια....ημαρτον... :sFun_drool2::laughing:

Posted

χεχε σωστος ο αριστος....αφηστε τα αυτά και κανονίστε τίποτα....

αλλωστε πιο ΦΙΛΙΚΟ πατημα από αυτό ΔΕΝ θα εχει ξαναγινει και ΔΕΝ θα ξαναϋπάρξει!!! :speak_cool:

Posted

Μην περιμένετε να μπω στο τρυπάκι της κόντρας με κανένα! Το έχω δηλώσει και το ξαναλέω..

..Κόντρες δεν κάνω ..ούτε καν φιλικές!

Posted

Λοιπόν πρέπει να ασχοληθώ λίγο με το πάτημα του αυτοκινήτου. Έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνο.. Βουτάει απότομα και κάνει κουλά. Το ESΡ δουλεύει υπερωρίες και σε κάθε πάτημα ανοίγει τροχιά, καθιστώντας το φοβιστικό. Βέβαια δεν έχω και λάστιχα και μπορεί να επιδεινώνει αυτό τη κατάσταση. Απλά υπάρχουν φορές που δεν ξέρω πως θα αντιδράσει και αν το κάνει σε χαμηλές ταχύτητες οκ, αλλά σε μεγάλες, έχω θέμα..

Δημήτρης

Posted

τι λαστιχα φορας Δημητρη?

dunlop sp 235/35 19 Βασίλη. Τα πίσω ειδικά είναι σχεδόν για πέταμα..

Δημήτρης

Posted

και απο αναρτηση τι παιζει?

πρεπει να εισαι αρκετα ελαφρυτερος απο μενα.Επισης πιστευω οτι το μοτερ σου πρεπει να βγαζει αρκετα αλογα παραπανω απο το δικο μου λογω καλυτερης αποδοσης, οποτε λογικα τα συμπτωματα.

Τι σκεφτεσαι? coilovers?

Posted

και απο αναρτηση τι παιζει?

πρεπει να εισαι αρκετα ελαφρυτερος απο μενα.Επισης πιστευω οτι το μοτερ σου πρεπει να βγαζει αρκετα αλογα παραπανω απο το δικο μου λογω καλυτερης αποδοσης, οποτε λογικα τα συμπτωματα.

Τι σκεφτεσαι? coilovers?

Βασίλη PSS9 έχω + αντιστρεπτικές. Τις έχω βέβαια στη μαλακή ρύθμιση (στο 7 με κλίμακα από 9 το μαλακότερο και το 1 σκληρότερο) και σκέπτομαι να τις σκληρύνω και βλέπουμε. Απλά μου δημιουργεί μια αίσθηση ανασφάλειας.

Δημήτρης

Posted

α οκ,

ε δεν ειναι τιποτα μωρε, κατεβασε λιγη πιεση. μια χαρα θα ειναι. ή βαλε με 25αρα garrett να ξενοιασεις! :sHa_sarcasticlol:

Posted

α οκ,

ε δεν ειναι τιποτα μωρε, κατεβασε λιγη πιεση. μια χαρα θα ειναι. ή βαλε με 25αρα garrett να ξενοιασεις! :sHa_sarcasticlol:

Ου να χαθείς βρε αλήτη! sFi_raygun.gif

Δημήτρης

Posted (edited)

Πρεπει να βρεις λυση αμεσα.

Φευγει πολυ γλυκα και μπορει να σε πουλησει με αυτο που κανει.

Edited by @LEX$3
Posted

τρεχει ο Δημητρης και παιζει το cd player... πουλα με ακομα μια φορα....

Posted

......... Απλά μου δημιουργεί μια αίσθηση ανασφάλειας.

Δημήτρης

λοιπόν φιλαράκι μπορείς αν θες να μου το δώσεις και να σου πάρω ένα μικρό να βολευτείς :sHa_sarcasticlol:

έτσι τούμπανο που το έκανες που να πατήσει.Βάλε μια λάστιχα και μετά κάνε τις υπόλοιπες κινήσεις:new_thumright: