Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Χαχαχα...Ωραίος...Εχε πάντος υπόψη σου οτι κυκλοφορεί ενα ΟΛΟΙΔΙΟ!!!!!!!

RS4 look με φουσκωμένα φτερά ? Με led?

Δημήτρης

Edited by dimitris A4TFSIQ
  • Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ρε σου λέω ΟΛΟΙΔΙΟ,Ιδιο χρώμα,τα LED σου είχε,μου έκανε μεγάλυ εντύπωση,γιαυτο το εγραψα και στο forum..!!

Posted

Ρε σου λέω ΟΛΟΙΔΙΟ,Ιδιο χρώμα,τα LED σου είχε,μου έκανε μεγάλυ εντύπωση,γιαυτο το εγραψα και στο forum..!!

Πρέπει να ήταν DTM, γιατί RS4 αποκλείεται, δεν βγαίνει με το χρώμα μου. Τι ζάντες είχε είδες? Κοίταξε λίγο πως είναι πίσω το δικό μου :

DSC04852.jpg

Δημήτρης

Posted (edited)

Τι να σου πω..ειδα τωρα κατι photos απο DTM,αυτά έχουν κατι σιτες αριστερα και δεξια του πίσω προφυλακτήρα,το χθεσινοβραδυνό δεν είχε...Ειχε σιγουρα μαυρη σιτα μεταξυ των 2 εξατμίσεων.Απο την άλλη,τοσο φουσκωμένο,δεν ήτανε..Anyway...

Edited by dimitris A4TFSIQ
ορθογραφία
Posted

Τι να σου πω..ειδα τωρα κατι photos απο DTM,αυτά έχουν κατι σιτες αριστερα και δεξια του πίσω προφυλακτήρα,το χθεσινοβραδυνό δεν είχε...Ειχε σιγουρα μαυρη σιτα μεταξυ των 2 εξατμίσεων.Απο την άλλη,τοσο φουσκομένο,δεν ήτανε..Anyway...

Υποτίθεται ότι τα DTM με πρόγραμμα και εξάτμιση βλέπουν τους 270 ίππους , γιαυτό στο λέω..

Δημήτρης

Posted

Υποτίθεται ότι τα DTM με πρόγραμμα και εξάτμιση βλέπουν τους 270 ίππους , γιαυτό στο λέω..

Δημήτρης

Δεν το συζηταμε να ήτανε original RS4...Aλλα εάν μου λές οτι πάνε σε αυτά τα άλογα ειναι παρα παρα πολύ πιθανό..Κονταροχτυπιόμασταν πολυ κοντά,,κατάφερα να τον περάσω σχετικά δύσκολα....Κατι τετοιο θα ήτανε...!!!

Posted

Δεν το συζηταμε να ήτανε original RS4...Aλλα εάν μου λές οτι πάνε σε αυτά τα άλογα ειναι παρα παρα πολύ πιθανό..Κονταροχτυπιόμασταν πολυ κοντά,,κατάφερα να τον περάσω σχετικά δύσκολα....Κατι τετοιο θα ήτανε...!!!

Το πιθανότερο ναι..

Δημήτρης

Posted (edited)

Πρέπει να ήταν DTM, γιατί RS4 αποκλείεται, δεν βγαίνει με το χρώμα μου. Τι ζάντες είχε είδες? Κοίταξε λίγο πως είναι πίσω το δικό μου :

DSC04852.jpg

Δημήτρης

Συνεχεια ομως μας το δειχνεις μεσα σε συνεργειο...... :new_lol: και παντα τον κωλο του σε φωτο.......

Υπονοεις κατι φιλε μου.....???????? :new_iloveyou:

Γιανναρε σουπερ το αποτελεσμα!!!Καλοταξιδο......

Γιωργος

Edited by dj-xatzi
Posted

Thanks George,δεν ξέρω εαν το έχει πάντα στο συνεργείο αλλα απο κωλο βαζει "κάτω" μεχρι και αυτον της τζουλιας και ας χρησιμοποιει και σαμπάνια!!!!

• 2 weeks later...
Posted

Σημερα αλλαξα το προγραμμα μου!!!!με τα παλια δεν ειχα τα επιθυμητα αποτελεσματα.το προγραμμα το εβαλε ο μιχαλης απο το exelixis θεσσαλονικη.το αποτελεσμα ειναι 244.4 ps και 38 nm :speak_cool: .νομιζω οτι ειναι πολυ καλα.στην αρχη με το που το εβαλε ειμασταν στα 252 ps και 41 nm αλλα για λογους ασφαλειας το κατεβασαμε λιγο,για να κοιμαμαι και ησυχος.το αμαξι δουλευει 1.3 over και 0.7 στο κοφτη.επισης να πω οτι φοραει εισαγωγη v-flow απο τον maf και μετα και milltek 76 dp και καταληγει σε 70ρι χωρις μεσαιο,με 200 καταλυτη.

post-11482-12692789017543_thumb.jpg

Posted

Παλι ο Μιχαλης εκανε το θαυμα του. Καλοριζικο το προγραμμα φιλε μου.

Posted

Σημερα αλλαξα το προγραμμα μου!!!!με τα παλια δεν ειχα τα επιθυμητα αποτελεσματα.το προγραμμα το εβαλε ο μιχαλης απο το exelixis θεσσαλονικη.το αποτελεσμα ειναι 244.4 ps και 38 nm :speak_cool: .νομιζω οτι ειναι πολυ καλα.στην αρχη με το που το εβαλε ειμασταν στα 252 ps και 41 nm αλλα για λογους ασφαλειας το κατεβασαμε λιγο,για να κοιμαμαι και ησυχος.το αμαξι δουλευει 1.3 over και 0.7 στο κοφτη.επισης να πω οτι φοραει εισαγωγη v-flow απο τον maf και μετα και milltek 76 dp και καταληγει σε 70ρι χωρις μεσαιο,με 200 καταλυτη.

Ωραια!!:new_thumright:

Posted

Καλοριζικο και πανω απ'ολα απροβληματιστο!!!! :new_thumright: :new_thumright:

Γιωργος

Posted

Κοίταζα τις δύο δυναμομετρήσεις ... τη δικιά σου και του zansant.

Παρεμφερή νούμερα ... διαφορετικές καμπύλες.

Γιατί η δικιά σου δυναμομέτρηση σταματάει στις 6200rpm ???

Posted

Παρα πολυ καλο αποτελεσμα φιλε μου ! Μπραβο !

Να ρωτησω κατι . 0.7bar βλεπεις πανω στον κοφτη (7000σαλ) ή περιπου στις 6300 -6500? Εισαι με ΟΕΜ wastegate ?

Posted (edited)

κατι που εχω παρατηρήσει αλλα κανείς δεν μου εχει επιβεβαιώσει είναι οτι τα φεισλιφτ μοτερ εχουν διαφορές, εξού και η παραπανω δύναμη που εμας στα παλιοτερα μας φαίνεται εξωπραγματική...και λεω εξωπραγματική γιατι τα 10 αλογα μπορει να μην ακουγονται πολλά αλλα οι διαφορές σε τετοιες ιπποδυναμεις αν το δεις ποσοστιαια ειναι πολύ μεγάλες.

εξου λοιπον και η αμφισβήτηση/επιφυλακτικότητα απεναντι στον ζανσαντ οταν ειχε πρωτοπαρουσιάσει το δικο του αμαξι και τον πηραμε απο τα μουτρα. :poster_oops:

εχουν λοιπον τα δυο μοντελα αλλους εκκεντροφόρους και βαλβίδες με αλλο χρονισμό ισως;

και νομιζω οτι αυτά τα μοτέρ εχουν τις αλλαγες που εχει και το α4 (παρ τη διαφορετική τοποθέτηση) που από τους περισσότερους βελτιωτες βγαζουν 230+ με προγραμμα μόνο, κάτι που στα α3 προ φεισλιφτ φαντάζει αδύνατο.

οποτε πιθανολογώ να μπορεις να βλέπεις τετοια νουμερα χωρίς να τροποποιησεις-πατενταρεις τιποτα στην γουεστ γκειτ

Edited by stage6
Posted

κατι που εχω παρατηρήσει αλλα κανείς δεν μου εχει επιβεβαιώσει είναι οτι τα φεισλιφτ μοτερ εχουν διαφορές, εξού και η παραπανω δύναμη που εμας στα παλιοτερα μας φαίνεται εξωπραγματική...και λεω εξωπραγματική γιατι τα 10 αλογα μπορει να μην ακουγονται πολλά αλλα οι διαφορές σε τετοιες ιπποδυναμεις αν το δεις ποσοστιαια ειναι πολύ μεγάλες.

εξου λοιπον και η αμφισβήτηση/επιφυλακτικότητα απεναντι στον ζανσαντ οταν ειχε πρωτοπαρουσιάσει το δικο του αμαξι και τον πηραμε απο τα μουτρα. :poster_oops:

εχουν λοιπον τα δυο μοντελα αλλους εκκεντροφόρους και βαλβίδες με αλλο χρονισμό ισως;

και νομιζω οτι αυτά τα μοτέρ εχουν τις αλλαγες που εχει και το α4 (παρ τη διαφορετική τοποθέτηση) που από τους περισσότερους βελτιωτες βγαζουν 230+ με προγραμμα μόνο, κάτι που στα α3 προ φεισλιφτ φαντάζει αδύνατο.

οποτε πιθανολογώ να μπορεις να βλέπεις τετοια νουμερα χωρίς να τροποποιησεις-πατενταρεις τιποτα στην γουεστ γκειτ

Σωστη παρατηρηση Αρη... :new_thumright:

Posted

Μπάβο ρε Λευτέρη-Το πάλεψες και τα κατάφερες.Ελπίζω τώρα να ξεχάσεις τα περι μετατροπής σε S3 SETUP :unsure:

Οπως είδες δεν υπάρχει λόγος να μπείς σε περιπέτειες....!!!Ειναι ικανό αυτό το μοτέρ να δώσει παρα πολύ καλα νούμερα...

Το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι οτι το φάσμα των στροφών σου που βρίσκεσαι πανω απο 240 λογα ειναι λίγο μικρο...(5.500-6.000)σε αντίθεση με την δικιά μου δυναμομέτρηση που το φάσμα αυτών των στροφών ειναι 5.500-με 7.000 που αρχίζει και πέφτει....

Εγκυκλοπαιδικά και μόνο θα σου πώ οτι και τα 250+ άλογα μπορεί να φτάσει και το μόνο πρόβλημα που θα έχεις είναι μια τουρμπίνα που θα σου χαλάσει λίγο νωρίτερα...

Μπράβο και πάλι!!!!!!!!!!!!!

Και εγώ πιστευω οτι υπάρχουν αλλαγές-θα κρατήσω όμως μια επιφύλαξη σχετικά με το πρόγραμμα-αν είναι καλό δηλαδή-Αυτό το λέω διότι ακόμη και αυτή την στιγμή η GIAC για παράδειγμα-το maximum που μπορεί να δώσει σε 1.8tfsi με Φ.Π.Ε. είναι τα 234(δοκιμασμένο πριν λίγες μέρες σε φίλο με LEON 1.8...)

Αρα μήπως μπορεί και ο παλιός 1.8 να δώσει παραπάνω με ένα καλό πρόγραμμα....????

Posted (edited)

η απορια μας θα λυθει οταν δουμε από τον ΙΔΙΟ βελτιωτή να έχει φτιάξει και το παλιο και το καινουριο μοντελο και αν υπαρχουν τότε διαφορές τότε σίγουρα έχουν κάποια μέρη διαφορετικά!

του strivis (α4 εξου και η πιο πανω παρατηρηση) εχοντας ιδιο προγραμμα με μενα βγάζει 232 χωρίς τίποτα αλλο πανω, ενω εμένα είναι οριακά πιο δυνατο με φπε....στο δρόμο η κολόνα + οφειλεται περισσότερο λόγω βάρους παρά τα 5 αλογα παραπανω που εχω

Edited by stage6
Posted (edited)

Μήπως στα πρώτα pre-facelift οι βελτιωτές ήταν λίγο επιφυλακτικοί σε ρυθμίσεις, και τώρα που βλέπουν πώς ''αντέχουν'' σε πιο πολλά ανεβάζουν ''ρυθμό''? Εφαρμόζοντας πλέον τα ίδια και στα παλαιότερα μοτέρ δεν θα έχουμε και αντίστοιχες επιδόσεις?

Edited by Dikonou
Posted (edited)

Και τοτε γιατί καθε λίγο και λιγάκι τους ενημερώνουνε οτι βγήκε "update" ...????Τι νόημα έχουν τότε???

Βασικά πιστευω οτι ο κάθε προγραμματιστής και η κάθε εταιρία tuning εχουν κάποιες δυνατότητες-Ο καθένας τους καταφέρνει αυτά που μπορει...

Το σίγουρο είναι όπως λέει και ο Αρης(stage6) να δούμε το αποτέλεσμα απο τον ίδιο προγραμματιστή,τότε θα μας λυθούν όλα,για το μέχρι τότε βέβαια μπορούμε να δίνουμε τις γνώμες μας....

Απο την άλλη μερια είναι ενα σημάδι το οτι υπάρχουν διαφορές και σε σχέση με το δικό μου(facelift) και με του strivis,όπως λεει και ο Αρης,ειναι οτι τα μοτέρ έχουν διαφορές....

Edited by zansant13
Posted

Μήπως στα πρώτα pre-facelift οι βελτιωτές ήταν λίγο επιφυλακτικοί σε ρυθμίσεις, και τώρα που βλέπουν πώς ''αντέχουν'' σε πιο πολλά ανεβάζουν ''ρυθμό''? Εφαρμόζοντας πλέον τα ίδια και στα παλαιότερα μοτέρ δεν θα έχουμε και αντίστοιχες επιδόσεις?

απο οσο ξερω ολοι οι βελτιωτες βγαζουν καινουρια files διαρκώς...

για την giac απο οσο εχω πληροφορηθει απο τους αντιπροσωπους καπου εδω τερματίζει...τωρα αν καποια στιγμη ανακαλύψουν μια παραμετρο στο μελλον που θα προσφερει κατι παραπανω, θα το προωθησουν στο δικτυο τους.

αυτη τη στιγμη ομως και με το δεδομένα που γνωρίζουν, οτιδηποτε παραπανω μπορεί να εχει αίσιο τέλος αλλά δε θα παύει να αποτελεί πείραμα....και νομίζω κανένας βελτιωτής, κανενας αντιπροσωπος και κανενας πελάτης δε θελει πειραματα!!!

Posted (edited)

Βασικά πιστευω οτι ο κάθε προγραμματιστής και η κάθε εταιρία tuning εχουν κάποιες δυνατότητες-Ο καθένας τους καταφέρνει αυτά που μπορει...

εννοείται αυτό γιαννη...και το χω διαπιστώσει ο ιδιος οδηγώντας το αμαξι σου για την δουλεία που έχει γινει..

εχουμε αναγνωρίσει πλέον οτι το αμαξι σου δεν ειναι βομβα οπως λεγαμε στην αρχή και ότι οι δυναμομετρησεις σου δεν ηταν τραβηγμένες από τα μαλλιά αφου το είδαμε στο δρόμο.

απλά εκεινο που λέω ειναι οτι οι διαφορές είναι αρκετά μεγάλες αμα το δεις ποσοστιαία γιατι τα αμαξια μας ειναι μικρά. στα σ3 για παραδειγμα οι διαφορές στα φπε παιζουν λιγοτερο και ειναι και καμια 100αρια και βαλε αλογα παραπανω απο εμάς.

δεν ειμαι ξεροκέφαλος, οπως παραδεχτηκα τα πιο πάνω, αν διαπιστώσουμε οτι τα αμαξια ειναι πανομοιοτυπα, θα το πω πρώτος :speak_cool: ..κάποιες ενδείξεις έχω μόνο και βγάζω κάποια συμπεράσματα βάσει λογικής

Edited by stage6
Posted

Το σίγουρο είναι όπως λέει και ο Αρης(stage6) να δούμε το αποτέλεσμα απο τον ίδιο προγραμματιστή,τότε θα μας λυθούν όλα,για το μέχρι τότε βέβαια μπορούμε να δίνουμε τις γνώμες μας....

Πως μπορείς να έχεις γνώμη για κάτι που δεν έχεις δοκιμάσει?