Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καθε μερα τα 2bar τα εχει ψωμοτυρι. :sHa_hehe:  :sHa_hehe:  :sHa_hehe:

στο έχω πεί ότι δεν υπάρχει λόγος να μπώ στο audi και να οδηγήσω με λιγότερο από 1.8 bar... είναι και ο θόρυβος πιο πορωτικός εκέι ψηλά για όσους γνωρίζουν... :sHa_wink3:

Posted

βασικά δουλέυω mafless οπότε έχω από κεί 1-2 lt/100 παραπάνω αλλά το βασικό θέμα είναι τα μεγάλα μπέκ από τη μία και το lag απ'την άλλη που σε αναγκάζει για να μπείς στη ροπή να πλησιάσεις τις 4000 και πάνω . Αυτό είναι και το πρόβλημα με όλα τα big turbo ότι ουσιαστικά παύουν να λογίζονται ως καθημερινά αυτοκίνητα.

Ισως στην δικιά σου περίπτωση να παίζει ρόλο ότι ελισαι διλιτρος σε συνδυασμό με τον άμεσο ψεκασμό που βοηθάει στην οικονομία. Εγώ νε τον 20vt στα 1.8 λίτρα οικονομία βλέπω μόνο στο ταξιδι στην εθνική όπου με προσοχή ώστε να μην τουρμπίζω κινούμαι με γυρω στα 9 lt/100.με 140-160 km/h

Eπίσης έχω δεί ότι το αμάξι δουλευει πλούσιο σε όλο το φασμα ακόμα και με 0,2-0,3 bar πιεση ,ισως να φταίει και αυτό για την υπερβολική κατανάλωση, μάλλον χρειάζεται ένα update και το πρόγραμμα

ισως χρειαζεσαι update στο προγραμμα! Με τον παλιοtfsi εχω μεγαλυτερη καταναλωση απο οτι με τον 20vt που ειχα παλια! Mafless ειμαι και εγω και παλι τα ιδια μου καιει και οταν ειχα maf!
  • 9 months later...
Posted (edited)

σημερα έβαλα επιτέλους τους πολλαπλασιαστές του R8 με την πλάκα προσαρμογής που μου έστειλε ο φίλος george από θεσ/νίκη.

σουπερ το οπτικό αποτέλεσμα και από απόδοση είδα αρκετά μεγάλη διαφορά με τους βιδωτούς hitachi . αλλαξα και τα μπέκ με 850 siemens έτσι για να έχουμε περιθώριο...

IMG_20150108_164909549_zpscb86c3a1.jpg

IMG_20150108_164848965_zps46056ecf.jpg

Edited by mariosA4
  • Like 5
Posted

Την διαφορά την κατάλαβες από τους πολλαπλασιαστές που;

Δεν το λέω ειρωνικά αλλά με ενδιαφέρει η άποψή σου....εκτός και βοήθησαν και τα μεγαλύτερα μπέκ.....σε αίσθηση;

Posted

σημερα έβαλα επιτέλους τους πολλαπλασιαστές του R8 με την πλάκα προσαρμογής που μου έστειλε ο φίλος george από θεσ/νίκη.

σουπερ το οπτικό αποτέλεσμα και από απόδοση είδα αρκετά μεγάλη διαφορά με τους βιδωτούς hitachi . αλλαξα και τα μπέκ με 850 siemens έτσι για να έχουμε περιθώριο...

IMG_20150108_164909549_zpscb86c3a1.jpg

IMG_20150108_164848965_zps46056ecf.jpg

Ποτε προλαβες και τα σηκωσες ρεεεεε?

Posted

Την διαφορά την κατάλαβες από τους πολλαπλασιαστές που;

Δεν το λέω ειρωνικά αλλά με ενδιαφέρει η άποψή σου....εκτός και βοήθησαν και τα μεγαλύτερα μπέκ.....σε αίσθηση;

στο αρπαγμα από χαμηλά και στο πώς σηκώνει στροφές χωρίς misfires, γενικά θεωρούνται οι καλύτεροι από τους εργοστασιακούς φυσικά. Η πλάκα είναι ότι οι αμερικάνοι τους αγοράζουν 60 ευρώ και τους τεσσερους...

Μητσάρα στο upload ειμαι γρήγορος... :sHa_wink3:

Posted

Επιτέλους Μαρίνο μπήκαν!!! χαχαχα!!! Το έλεγα εγώ ότι έχει αισθητή διαφορά!!! Καλοφόρετοι φίλε!!!

Posted

ευχαριστώ Γιώργο, δένει ωραία η πλάκα με την ηλεκτροστατική και τους πολλαπλασιαστές :sHa_wink3:

• Like 1
  • 1 month later...
Posted

εκανα ένα λογκάρισμα μετά από αλλαγή στην τρόμπα μεθανόλης και γενικότερο σερβις του συστήματος.

Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα με 1.9 bar - έχω μηδεν επιστροφές σε 21 μοιρες αβάνς. Μεγάλο ρόλο όμως έχουν παιξει και οι πολλαπλασιαστές του r8.

Σιγουρα όμως είναι σπουδαίο πόσο προστατεύει το συστημα της ΑΕΜ από προανάφλεξη

εδώ το log

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Ufmwq1HU60YsEdwW213bR67VWz4SiY_3bIrZy-r40to/edit?usp=sharing

• Like 2
Posted (edited)

ανεβάζω και ένα (όχι πολύ καλό..) βιντεάκι απ'το παραπάνω log . To esp δουλεύει υπερωρίες στην 2α αλλά το αφήνω ανοικτό για να γλυτώσω κανα .. ημιαξόνιο. Είναι άνοιγμα 2άς και 3ης . Ελπίζω να το απολαύσευτε όσο κι εγώ.. :sHa_wink3:

http://youtu.be/emjXmWozaHU

Edited by mariosA4
  • Like 5
Posted

όντως Γιάννη , ειδικά στη 2α και παρότι 4κίνητο αν βγάλεις το esp σπινιάρει κανονικά με τα τέσσερα..

Posted

όντως Γιάννη , ειδικά στη 2α και παρότι 4κίνητο αν βγάλεις το esp σπινιάρει κανονικά με τα τέσσερα..

πολυ θα ηθελα να το δω αυτο απο μεσα Μαρινε, θα κανονισω οικογενειακη επισκεψη, να ξερεις.

Posted

πολυ θα ηθελα να το δω αυτο απο μεσα Μαρινε, θα κανονισω οικογενειακη επισκεψη, να ξερεις.

you are welcome ...

Μεταλλική πεταλούδα έτσι;

τη μαμά φοράω εννοείται, δεν υπάρχει πλαστική στον 1.8t 

• Like 2
Posted (edited)

To esp δουλεύει υπερωρίες στην 2α αλλά το αφήνω ανοικτό για να γλυτώσω κανα .. ημιαξόνιο.

http://youtu.be/emjXmWozaHU

:sHa_hehe:  :sHa_sarcasticlol:  :chair: Καλημερα, πιστευω τα λογια περιττά.

Edited by NOEL-S3
Posted

μηπως το ακραξόνιο θα σε ικανοποιούσε καλυτερα δημητράκη  :sHa_wink3:  :sHa_hehe:

Posted

μηπως το ακραξόνιο θα σε ικανοποιούσε καλυτερα δημητράκη  :sHa_wink3:  :sHa_hehe:

Μπααααα...

Posted (edited)

ανεβάζω και ένα (όχι πολύ καλό..) βιντεάκι απ'το παραπάνω log . To esp δουλεύει υπερωρίες στην 2α αλλά το αφήνω ανοικτό για να γλυτώσω κανα .. ημιαξόνιο. Είναι άνοιγμα 2άς και 3ης . Ελπίζω να το απολαύσευτε όσο κι εγώ.. :sHa_wink3:

γιατι εγω περιμενα να ακουσω και το external;;

Ποσα αλογα το υπολογίζεις περιπου;

Μετα τις 4000rpm, παει "σφεντόνα"! Πολυ ωραιο αποτελεσμα!!!

Edited by Kavouras
Posted

το εχω γυρισει μεσα ,δεν μου αρεσει η βαβουρα

η δυναμομετρηση εδειξε κατι παραπανω απο 420 ροδα στα 2 μπαρ, οχι πολλα γι,αυτο το τουρμπο λογω μαντεμιου. Μια χαρα ειναι κι,αυτα ...μεγαλωσαμε...

• Like 4
  • 8 months later...
Posted (edited)

εβαλα τελικα τα πίσω φρένα από το S4 B7 . Πολλά ευχαριστώ στον Γιάννη τον Καλάντζο που μεσολάβησε για τις δαγκάνες από Θεσ/νικη. Τις δισκόπλακες - τακάκια τα πήρα μαμά από ebay.de με πραγματικά ελάχιστα χλμ στην μιση σχεδον  τιμή ...

Οσον αφορα τις εντυπώσεις σε σχέση με του rs4 B5 που φόραγα πρίν είναι λίγο απαλότερο  δάγκωμα , αν και θέλουν ακόμα στρώσιμο. Η διαφορά σε τιμή  στους δισκους είναι όμως χαώδης ...

Οσον αφορά τις δαγκάνες αυτές του S4 εχουν μεγαλύτερο πιστόνι αλλά και μεγαλύτερο τακάκι συγκριτικά με του rs4 . Ο δισκος του rs4 ομως ειναι 312 x22 αντι των 300x22 του S4.

μετα το στρώσιμο θα ακολουθήσει και μια δοκιμή καταβασης απ'το γνωστο βουνο να δούμε τι παίζει και από αντοχή  :sHa_wink3:

και μια  ενδεικτική φωτό, ευτυχώς ακόμα γεμίζει αρκετα ο θόλος

IMG_20151114_155404598_zpsyljepqcb.jpg

και μια απ'τα μπροστινα που δεν χωραει δάχτυλο...

112.jpg

Edited by mariosA4
  • Like 6